*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

V64-jackpot med Goop i hovedrollen

Bjørn Goop med norskfødte Frozen Royalty i et løp på Bjerke. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Björn Goop har en bråte med vinnersjanser i søndagens V64-jackpotomgang på Ørebro.

20.12.15 18:24

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V65 Jarlsberg: Marius kusker V65-bankeren
V4/V5 Täby:
Galoppen ringer julen inn
Oddstips 1:
Mer norsk suksess i Tyskland
Oddstips 2: Målrik VM-finale for Norge
Oddstips 3: Lyon ikke i nærheten av gammel storhet
Oddslangskudd:
Watford langtfra sjanseløse mot Liverpool
Tippetips:
Atletico Madrid jakter tabelltopp
Skiskyting: Steintøft for Tarjei
TV-kampene: Slik ser du søndagens fotballkamper

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av den svenske travredaksjonen Snoken.

En innholdsrik søndag står foran oss med galopp fra Täby med både V4 og V5 som innleder. Deretter er det duket for jackpotomgang i V64-spillet fra Ørebro, før Jarlsberg avslutter søndagen med internasjonal V65 og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens faste tipsekspert for travløp i Sverige, Rolf Lerum, har tatt seg en liten velfortjent førjulsferie. I hans fravær har vi hentet inn meget kompetent eksperthjelp fra Sverige. Fra torsdag 17. desember til og med mandag 21. desember, er det Snoken som kommer til å stå for tipsene til de svenske banene. Snoken er et produkt og merkenavn som har vært på det svenske markedet siden 1993.

Bak navnet står en av Sveriges fremste redaksjoner innen travsporten. Redaksjonen har eksperter bosatt over hele landet, og hver tipsleverandør har sin region og sine lokalbaner som spesialfelt.Snoken dekker hele Sverige – fra Jägersro i sør til Boden i nord. Ekspertene er meget godt pålest, ser timevis med løpsarkiv hver uke, ringer de aktive og er på plass live når løpene går. Kontaktnettet i Sverige er unikt.

Flott V5-klaff lørdag
Snoken som hadde riktig fint klaff med V5-tipsene til Mantorp lørdag. V5-forslaget med innl.pris på kr 448 satt klokkerent og betaltet tilbake pene 3 118 kroner.

Millionjackpot på Romme
Favorittene stod i kø på Romme fredag kveld og dermed ble det ingen utbetaling for fire rette. Det betyr 1 129 903 SEK ekstra i sekserpotten og her følger Snokens vurderinger. Merk også at det er V4-spill til Ørebro søndag. De fire siste V64-løpene utgjør samtidig V4-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Goop med feite sjanser
Björn Goop har vist voldsom seiersappetitt de siste ukene og søndag har han flere flotte vinnersjanser i V64-løpene på Ørebro. 13 Ready Ribb i V64-1, 8 Mellby Dashing i V64-2, 14 Caviar Sisu i V64-4/V4-2 og 10 Frozen Royalty i V64-5/DD-1/V4-3 har alle meget fine vinnersjanser i sine respektive løp.

Banker på direkten
Vi lander på 13 Ready Ribb i V64-1 som vår jackpotbanker. Hesten har galoppert bort mye penger og burde hatt langt mer enn de snaue 300 000 kronene han har på konto. Søndagens distanse over 3140 meter takler hesten utmerket, og normalt skal han rett og slett bare vinne et slikt løp. Björn Goop er stort sett alltid til å stole på når han har gode vinnersjanser og følgelig blir 13 Ready Ribb i V64-1 vår jackpotbanker.

Norgeskjenning som innfrir?
I V64-5/DD-1 er det også mye som taler for Björn Goop, nå med norskfødte 10 Frozen Royalty. Fireåringen tåler å bli brukt underveis og møter svært passende motstand i V64-5/DD-1. Vi spiller hesten banker i DD-spillet, men garderer litt i V64.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Svanstedt har vinneren?
Anders Svanstedt har hatt fint snurr på seiershjulet den siste tiden og i V64-4 har han funnet en fin oppgave til stallhesten 1 Fairytale Road. Teten er som kjent ikke noe minus på Ørebro, og det skal være gode sjanser for at Svanstedt kan lede dette løpet fra start til mål i V64-4.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag