V64-jackpot med hele 1.184.203 ekstra


Jan Norberg er aktuell i dagens jackpotomgang.
Jan Norberg er aktuell i dagens jackpotomgang. Foto: hesteguiden.com

Bankeren så rå ut i ny regi sist! Mulig sjokk i kaldblodsløpet! Vi jakter jackpotcashen fra Boden fredag!

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Solvalla: Vi jakter nye fremganger
V65 Jarlsberg:
Nykommer bankes direkte
V75 Forus:
Enorm V75-omgang med 13 millioner i potten
Skiskyting menn: Ole Einar duger i massevis
Skiskytterdobbe
l: Nå gjelder det for Tiril
Oddstips 1: Lite bedring uten Moyes
Oddstips 2: Forest i sprek fredagsdobbel
Oddslangskudd: Caen blir ikke tatt seriøst
TV-kampene: Slik ser du helgens fotballkamper

Bjerkefest for tolv siste info bonger 9. desember!
Hovedbankeren på forslagene på Nettavisen, Patricia Hastrup, ble ikke bedre enn nummer tre. Men Nettavisen lager som kjent også alternative kupongforslag på Eksperten. Det var det ene av to oppsett under Leirvågs V76sisteinfo (16 lag her hadde Yazmina banker og samtlige fikk en sekser), mens det andre oppsettet hadde 2 Lobster's Sam som banker.

De som fikk sju rette hadde alle Lobster’s Sam som banker. Sjekk følgende:
Fire lag med fire andeler a kr 125 – 1 syver og 13 seksere – 37 759 kr tilbake per stk
Ett lag med ti andeler a kr 100 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Fire lag med fire andeler a kr 250 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Ett lag med fem andeler a kr 200 - 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
To lag med fire andeler a kr 500 – 1 syver og 20 seksere - 43 321 kr tilbake

Leirvåg hadde en strålende rank onsdag. Sjekk følgende:
V76-1 - 2 Tem Mixi – førstevalg (2.valg i spillet)
V76-3 – 5 Kjappe Tina – førstevalg (6.valg i spillet)
V76-4 – 13 Smedtora – førstevalg (3. valg i spillet)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Boden byr på en herlig jackpotomgang med hele 1.184.203 ekstra i potten. Vår banker kommer ut i V64-4, og her tror vi MYE på 9 Antonio America.

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 6 Elliot Boko (28,9%) – Har virkelig kommet seg på slutten, og den har rett og slett vært meget god. Fullførte solid sist, mens den kom helt alene til mål nest sist. Kommer ut mot en klart overkommelig gjeng, og dette kan opplagt være en banker for de med litt is i magen. PS. 3 Sambucus PR (5,2%) – Dette kan være skrellen i innledningen. Gikk en kruttsterk sisterunde sist, og da hadde vi 14,6 s 1000m på klokken. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og dette ser spennende ut på forhånd. OBS!

V64-2 : 4 Provence Gel (14,9%) – Her er det kusken imot, men gjør ikke hun seg helt bort så har denne frekkisen en bra sjanse, Bare FLØY inn til seier når lukene kom sist, og den var helt ubrukt i målgangen. Ai, Ai, Ai, hvilket inntrykk! Står her i et fint spor bak bilen, og den vil nok bli trykket av fra start. PASSES!

V64-3 : 4 Ulfaks (5,3%) – Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den er klart bedre enn raden. Gikk bra etter galopp sist, mens den avsluttet positivt nest sist. Står perfekt til på strek nå, kusken er bra, og motstanden skremmer ikke. SKRELLER!?

V64-4 : 9 Antonio America (37,9%) – Er en veldig fin 5-åring, og vi likte den skarpt første gang ut i ny regi sist. Blir da passivt kjørt fra en iskald utgangsposisjon, men avslutningen, ja, den var helt enorm. Kom via sjette/syvendespor mot oppløpet, og den fløy nedover oppløpet! Vi hadde 13,5 s 800m på klokken, og den kom til mål som helt ubrukt. Bør fakta vinne dette løpet lett fra dødens, og vi kan ikke spekulere. ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 6 Suntory Royal (15,5%) – Ligger stadig i skorpen, og den prøves mot «skalleløs motstand». Fullførte meget bra nå sist, mens den avsluttet fint nest sist. Har vinnerform i kroppen, og med en innvendig smyger så er den ikke borte her. Motstanden er nemlig svært overkommelig… SKAL PASSES!

V64-6 : 14 Patricia Bishop (45,9%) – Har funnet storformen, og normalt sett runder den en billig gjeng på fredag. Har vært strålende opplagt de siste to gangene, og det eneste som taler imot her er at den havner opp i veldig dårlige rygger. Motivert favoritt, men ingen banker fra en slik utgangsposisjon.

Rolf Lerum er din veileder mot hele 13 millioner i V75-spillet lørdag! Her kan du kjøpe deg inn i bonger med en pris fra fra Kr.50 til Kr.2 000,-.