V64-jackpot med norske sjanser


Ole Johan Østre og Rappnor blir hardt betrodd i V64-5 på Färjestad i kveld.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Ole Johan Østre og Rappnor blir hardt betrodd i V64-5 på Färjestad i kveld. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Over 900 000 ekstra i sekserpotten! Banker med optimale betingelser! Mulig sjokk som er klart bedre enn raden! V64-suksess og en flying start på uken?

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen: Seiersmaskinen svikter ikke på Leangen
Oddssingel England: Durabelig opprykksfight i League Two
Oddssingel Spania: Malaga på opprykksjakt
Målscorerspill NHL: Poengkongen leverer igjen

Om kun FEM DAGER braker det løs på Momarken, og da snakker vi om Unionstravet med gedigne potter i alle spillformer. Undertegnede hentet ut programmet allerede søndag, og det er intet annet enn en forrykende V75-omgang vi har foran oss. Lionel debuterer i nygammel regi for Gøran Antonsen, og møter blant annet Pastore Bob med flere i Steinlagers Æresløp. Dette er dagens hovedløp, og det er nok et av de beste løpene som er blitt kjørt på Momarken på svært lenge. Våre oppdaterte V75-tips blir lagt ut fredag ettermiddag.

Når det gjelder dagen i dag så skal vi til Danmark og Skive først. Her begynner V4-lunsjen kl.12.20. Leangen byr deretter på en internasjonal V65-omgang med start kl.18.55. Dagens høydepunkt skjer på Färjestad hvor det er JACKPOT med over 900 000 ekstra i sekserpotten. V64-1 er i gang kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Färjestad er først ut av V64-banene denne uken, og i kveld er det altså JACKPOT med over 900 000 ekstra i sekserpotten. Dagens beste banker kommer ut i V64-4, og går alt riktig for seg så skal det dreie seg om tet og slutt for 6 Ottens Dibaba. Ta rygg på følgende:

V64-1 : 8 Roly Poly – Var strålende i nederlaget sist, og den var altså hakk i hel på en såpass god hest som Stella Newmen da. Møter ikke noen av et slikt kaliber her. Til denne starten blir det skorykk på alle fire, og mot en overkommelig gjeng skal favoritten ha en stor sjanse. Veldig motivert favoritt som også vi tror mye på.

V64-2 : 1 Charlock Alma – Er på vei mot formen, og den gikk et sterkt løp i kulissene etter en grov startgalopp sist (15,1/1900m. TUNG BANE!). Fra dette sporet blir den overflydd, men vi er inne på at det blir kjøring mellom favorittene, og da har Charlock Alma form til å skrelle fra rygg leder/tredje innvendig. Settes helfrekt først, og den er spillbar denne mandagen.

V64-3 : 6 Fastnet – Spennende løp med flere hester som debuterer for sin nye trener. Draget vårt kommer ut fra stallen til Kajsa Frick, og hun har en ordentlig bra flyt på stallen. Når det gjelder Fastnet så er normalt distansen kun et pluss, og den var STRÅLENDE i kulissene etter en tidlig galopp sist (14 s 1900m). Er en 4-åring under utvikling, og den skal helt klart tas på alvor her. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 6 Ottens Dibaba – Har et gaveløp foran seg denne mandagen, og selv om det dreier seg om en årsdebut så må sjansene være særdeles gode for at dette dreier seg om tet og slutt. Den har matchet vel så gode hester som dette tidligere, og Magnus Jakobsson pleier å ha hestene sine klare direkte etter opphold. Følger bilen fra start, og går alt riktig for seg så skal det ikke være snakk om saken. TET OG SLUTT!

V64-5 : 4 Rappnor – Er under en strålende utvikling, og den har vært brenngod på slutten. Har naturligvis tjent raske kroner, men den har uansett imponert såpass mye at den enda skal ha en god del å hente. Står utrolig riktig inne i dette løpet, og sjansene for en ny seier skal være store. Hadde fakta kun 23,6% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut, og det er for lite. SPILLES!

V64-6 : 5 Winnertakesitall – Havnet utvendig leder sist, ble brukt hardt, men tapte likevel kun ytterst knepent for en såpass god hest som Bossy Alley, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Nå er Svante Båth lysten på å rykke skoene foran, og det kan fort gi den et ekstra kick. Motstanden skremmer ikke, og vi setter denne mulige godbiten frekt først.