Gå til sidens hovedinnhold

V64-jackpot med over 750 000 ekstra i sekserpotten

Solid V64-JACKPOT! Vi jakter en av våre favorittbaner i Sverige med herlige objekter, og her skal vi forsyne oss av den ekstra jackpotdeigen! Du tar vel rygg?

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Lindesberg: Nytt lunsjsnadder blir servert i Sverige
V65 Biri: V65-jackpot med talentfull banker
Tippetips: Midtukekupong på fredag
Oddstips 1: Fredagsdobbel til over fem ganger innsatsen

JACKPOT-FREDAG! Det er mye penger å spille om denne fredagen, og vi er ordentlig sugen på en flying start på weekenden. Først skal vi til Lindesberg, og her er V65-lunsjen i gang kl.12.45. Biri står for den norske V65-omgangen kl.18.55. HER ER DET JACKPOT MED 306 293 EKSTRA I SEKSERPOTTEN! Sist ut denne fredagen er Boden, og her begynner V64-1 kl.19.30. Her er det også JACKPOT, og det ligger 764 344 ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenBoden byr på en strålende V64-jackpotomgang denne kvelden, og vi virkelig elsker disse omgangene i Boden med en lett blanding av svenske/finske hester. 2 Spik Loke har en nydelig oppgave foran seg i V64-2, og vi tror på en TOPP MULIGHET! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 9 Sergent D’Inverne – Er normalt helt overlegen i et løp som dette, men da må den gå feilfritt. Har slitt litt på svingene, og galoppene har ikke kommet overraskende. Nå prøver man med Ove A. Lindqvist, og det kan vise seg å være veldig smart. Er en motivert favoritt, og feilfritt taper den ikke et løp som dette. 2 Zaplac – Blir kjørt av det nye stjerneskuddet Magnus A. Djuse, og denne kan være litt spennende å ha med på bongen om man garderer. Gikk flere fine løp i fjor, den er kjapp i vei, og har perfekte betingelser foran seg her. Motbudet.

V64-2 : 2 Spik Loke – Jogget 25,4 sist, og den utvikler seg for tiden veldig fint. Har en svært passende oppgave foran seg på fredag, offensive Ove A. får sjansen, og det meste ser veldig riktig ut på forhånd. Svært motivert favoritt.

V64-3 : 8 Outfield Olga – Er en relativt fersk hoppe som stadig utvikler seg fint. Spurtet meget sterkt innvendig i Finland sist, og var ikke helt tom over mål på en meget bra tid da. Fredag blir den SOLID kuskeplusset med Santtu Raitala, den står helt riktig inne i dette løpet, og den duger normalt godt om det bare klaffer litt fra et dårlig spor. SKAL PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 1 Clear Eyes – Likte vi skarpt etter en lengre pause sist, og den skal ikke undervurderes her. Den var ordentlig PIGG på bittet i fjerde innvendig i det nevnte løpet, kom via drøye spor med langt frem mot den siste svingen, og den spurtet meget sterkt. Vi gav den to klare pluss i kanten. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, og blir den bare ikke fast fra sitt innerspor så duger den godt. Hadde faktisk kun 3,8% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset…

V64-5 : 11 Celsius Evo – Er best, og det kan dreie seg om en banker for de frekke. Ble egentlig bortkjørt av Ove A. Lindqvist sist, men imponerte likevel med å vinne. Er rett og slett en superbra hest, og denne kommer til å tjene store penger i 2019. Har en topp mulighet om kusken gjør jobben sin.

V64-6 : 2 Regent Zet – Gikk et strålende løp fra femte utvendig i Finland sist, og den har funnet superformen nå. Santtu Raitala opp er et pluss, og fra et nydelig spor bak bilen ser dette veldig riktig ut på forhånd. Blir ikke helt tatt på alvor, men denne skal ikke vi ryke på. Tas med på alt!

Kommentarer til denne saken