Gå til sidens hovedinnhold

V64-jackpot med over en million ekstra

Vrien jackpotomgang med et gedigent potensial! Vi jakter storcashen med frekke bonger! Er det kanskje duket for en saftig opptur?

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4/V5 Bjerke: Bjerkelunsj med Hamre i hovedrollen
Oddstips 1: Norge innleder VM i skiskyting med gull
Oddstips 2: Italias superjenter leverer i mix stafetten

Bjerke Travbane er først ut denne torsdagen, og da skal det dreie seg om en INTERNASJONAL LUNSJOMGANG. Her blir det både V4 + V5, og løpene starter som vanlig kl.12.20. Klosterskogen står for den norske V65-omgang med start kl.18.55, mens det er Åby som er sist ut med sin V64-omgang kl.19.30. På Åby denne kvelden er det JACKPOT I V64-SPILLET, og det ligger hele 1.031.200 ekstra i sekserpotten.

Lerum med V5-fest i Bergen 2. mars - Kr.1 080 ble til Kr.11 423,-!
Vi kom ikke helt i mål med vårt V75-spill denne lørdagen, men i V5-spillet gikk det straks bedre. Undertegnedes bong på Kr.1 080 satt nemlig som støpt, og betalte ut hele Kr.11 423,-. Var du med på moroa denne lørdagen?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi går for TO BANKERE i kveldens V64-omgang på Åby. Den første kommer ut i V64-3, og normalt har favoritten 5 Explosive Class en stor sjanse i sitt løp. Den andre bankeren kommer ut i V64-5, og når dette tipset ble lagt ut var 2 Vincent Horse et 4-valg i spillet. Vi tror dog du vil like vår info, og kjøpe det bankerspillet. Gå ikke glipp av følgende til kveldens JACKPOTOMGANG:

V64-1 : 3 Sincerely Face – Blir en av dagens tyngste favoritter, og leverer denne på sitt beste, ja, da er også sjansene meget gode. Vær dog OBS på at den var klink variabel i fjor, og det er ingen hest vi stoler 100% på. Den gikk altså 11,0 den 19.07 i fjor, og var helt rå til seier da. Gangen etter, 7. august, var den MØKK dårlig fra rygg leder, og var da langslått. Motivert favoritt i årsdebuten, men dette er altså ingen hest vi tør å gå ALL IN på direkte. Løpet ellers er VIDÅPENT, og vi plukker faktisk med oss samtlige hester på de litt større bongene.

V64-2 : 3 Linges Glide – Er en av de beste hestene i feltet på ren kapasitet, og skikker den seg hele veien, ja, da er den med garanti på foto mot en svært billig gjeng. Den gikk 17,4/2140ma fra dødens nest sist, og da brøt den dessuten ut mange spor mot oppløpet. Akkurat slik oppførte den seg også sist, og det er klart at vi ikke liker slikt. Bør kanskje gå på innerspor for å unngå en slik episode igjen, og det er altså ikke snakk om noen klink vinner. Må dog med på alt, for god nok, ja, det er den.

V64-3 : 5 Explosive Class – Snakker man veldig varmt om fra stallen til Johan Untersteiner, og det er en hest man har store forventninger til. Kom ut etter kastrasjon sist, og den gjorde sin plikt til en sikker seier. Hadde kun blitt trent veldig tungt før årsdebuten, og den har normalt gått MYE frem med den blåseren i kroppen. Her er det ikke akkurat veldig blodig i mot, og fra eventuelt tidlig tet skal sjansene være store.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 7 Arc En Ciel – Har gjort to løp for sin nye trener, og den virker å være veldig på riktig vei. Galopperte riktignok sist, men gikk et ordentlig fint løp etter denne galoppen. Var svært lovende som 3-åring, og den har møtt MYE bedre hester enn dette tidligere. Kommer den seg bare greit ut fra et trangt spor så burde den duge i et løp som dette. Settes knepent først.

V64-5 : 2 Vincent Horse – Robert Bergh er ekstremt flink å forbedre hester etter Love You, og når her Stall Sedin har kjøpt inn en svært spennende Love You-hest, ja, da er i hvertfall vi på hugget direkte. Vi vet nemlig at dette er en hest man virkelig liker på stallen, og treningsrapportene går i dur. Har overkapasitet i forhold til et lavt grunnlag, og det er NÅ den skal spilles. Vi tror hardt!

V64-6 : 9 Big Farmer – Vidåpen finale, og her kan en bred gardering vise seg å være smart. Vår ide har fin grunnkapasitet, den har fått to løp i kroppen etter pause, og fullførte klart bra sist. Er dessuten best når den går med en eller annen form for skoløsbalanse, og i kveld blir det nok til at man velger å rykke noe. Står ikke tilbake for noen på ren kapasitet, smygsporet passer perfekt, og med formen i anmarsj så skal den helt klart passes. MÅ MED PÅ ALT!

Kommentarer til denne saken