V64-Jackpot med Reden i hovedrollen

Daniel Redén har flotte sjanser denne fredagen. Sto-SM 2013
Daniel Redén har flotte sjanser denne fredagen. Sto-SM 2013 Foto: Hanold/foto-mike

Jackpot med 830.963 ekstra! To bankere som gjør kort prosess! Vidåpent kaldblodsløp hvor skrellen kan komme! Vi er klar for V64-moro! Er du?

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 Biri: Vi lanserer tre bankere
V5 Biri lørdag: Høitomt til å stole på
V65 Jarlsberg: Hamre har bankeren
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Det ble en ny bra dag for dem som tok rygg på våre galopptips onsdag 6. mai. Det største forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte ut pene 7 463 kr. Totalt sett så spilte våre forslag inn over 70 000 kr fra Täby, og vi håper at du var en av dem som var med på oppturen.

Fra Bjerke torsdag 7. mai så ble det nok en opptur i lunsjen. Vårt minste forslag på Nettavisen (innl.pris kr 147) betalte ut fine 3 280 kr Totalt sett så spilte vi inn drøye 35 000 kr på Bjerke denne torsdagen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er jackpot fra Umåker denne fredagen, og det ligger altså hele 830.963 ekstra i sekserpotten. Vi banker to stjerner fra Daniel Reden sin kvalitetsfylte stall. Både 4 Daley Lovin (V64-1), og 7 Romeus (V64-5) har imponert oss kraftig, og det må nesten et uhell til om dem skal tape sine løp. Sjekk ellers ut følgende:

V64-1 : 4 Daley Lovin – Har fått tre løp i kroppen etter den kom til Sverige, og vi snakker her om en traver som virker å være under en rivende utvikling. Nå sist så bare dundret den på utvendig leder, og man passerte første 1000m på 12,5! Overtok tet ca 800m fra mål, og siden holdt Daniel Reden seg bare fast… Inntrykket var rett og slett magisk bra, og er den i nærheten av noe slikt her, ja, da kan ikke vi helt se hvordan den skal kunne tape. TOPP SJANSE, og vi iler til med tipsnikken!

V64-2 : 5 Eastar Rapida – Trakk seg noe fra tet sist, men den hadde nok også godt av den blåseren i kroppen etter pause. Rapporteres å være forbedret denne fredagen, og nå virker det også som om treneren vil rykke skoene på den for første gang i karrieren. Dette vil nok ha en bra effekt, og det er spennende. Blir kjørt offensivt, og fra tet så leder den lenge. SE OPP!

13 millioner ligger å venter på en alenevinner i V75-spillet på Biri lørdag!Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V64-3 : 1 Mellby Vargtass – Er på vei mot storformen, og den leverte en sterk sisterunde sist til enkel seier. Viser da 09,5 s 500m med krefter igjen. Er kjapp i fra start, og tredje sist så tok den teten relativt enkelt. Skulle den greie å forsvare sitt innerspor, ja, da er dette løpet kjørt. Har uansett en solid sjanse her om den ikke blir fast, og vi må bare tro MYE på den nå. SPILLES!

V64-4 : 8 Tangen Haap – Undervurderte vi kraftig sist, og det var en feil vurdering av oss. Tangen Haap feilet nemlig som klink vinner når han gikk ned på siste indre. Så helt ubrukt ut da, og det er tydelig at denne hesten er bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Kusken var veldig nedbrutt etter løpet, og han er med garanti ordentlig revansjesugen nå! Kan komme fint gjennom på startsiden i ryggen på 1 Åsakjappen, og den må bare prøves som en mulig godbit! Avslutningsvis så vil vi si det at den hadde gått ca 25,1/2140mv sist uten galoppen. 1 Åsakjappen – Avsluttet som en vind etter en passiv styring sist, men man skal være klar over at den er klart best med ryggløp, og fra tet denne fredagen så blir ikke vi veldig overrasket om den trekker seg noe tilslutt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 7 Romeus – Dette er noe helt spesielt, og Daniel Reden brukte STORE ORD om den i seiersintervjuet etter løpet sist. Han fortalte om en traver med en helt enorm lungekapasitet, og det er det ingen tvil om at den har, for sist så jogget den altså 13,4/2140ma… Det er noe av det verste vi kan huske å ha sett av en såpass ung 3-åring noen gang. Tør noen å svare denne på fredag? Det tviler vi faktisk på, for dette er en KANON! Må bare brukes hardt i dagens V64-spill.

V64-6 : 14 Geisha Sund – Det ser favorittpreget ut på Umåker denne fredagen, og også i finalen så har favoritten en fin sjanse. 14 Geisha Sund utvikler seg nemlig strålende for tiden, og den kommer altså ut i fra en av Sveriges store formstaller. Var klin overlegen nå sist på en lav 13-tid, og nest sist så banket den Dernier Viking! Møter fredag på en klart overkommelig gjeng, og sjansene for at den runder er gode!

13 millioner ligger å venter på en alenevinner i V75-spillet på Biri lørdag!Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag