*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

V64-jackpot med Sambuca

Robert Bergh er aktuell i dagens V64-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Jackpot med 1 058 582 ekstra! En sterk banker! Montedebutant slår til som en frekkis! Hett objekt mot en av dagens tyngste! Vi går for gull i dagens V64-omgang!

16.01.17 12:13

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V4 Östersund: Snadder til lunsj
V65 Leangen: Liv Pedersen har V65-bankeren
Oddstips 1: Milan taper i Torino
Oddstips 2: Marerittet fortsetter for TB Lightning
Lotto: Fire nye Lotto-millionærer
EuroJackpot: Nordmann ble mangemillionær

Lerum med sterke V64-tips til Umåker 15. januar!
V64-tipsene satt bra denne søndagen, og vårt forslag på Kr.432 satt som spikret. Bøygen for mange i denne V64-omgangen var supersmellen How Amazing Tooma (8-valg ), men den hadde vi med på kun tre hester... Wilda Tigern Jack var bunnsolid som vår banker, og nå har den virkelig funnet storformen!
Utbetaling for bongen på Kr.432 : Kr.5 035,-!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Systemfullklaff på Momarken 10. januar!
Det ble fullklaff for undertegnedes V65-systemer (fire andeler a Kr.1 000) på Momarken denne tirsdagen. De betalte ut Kr.9 403 per stk. Vi hadde blant annet tålt ALLE hestene i V65-3, og det var derfor surt å kun få inn et andrevalg der. Vår herlige banker, Ebba BR (32,9%), bare blåste rundt feltet, og kom alene til mål.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mantorp byr på en gnistrende V64-jackpotomgang med over en million ekstra i sekserpotten, og dette er en omgang vi virkelig gleder oss til. Flere sylvasse objekter, en sterk banker, og mye snadder er pågang! Sjekk ut følgende:

V64-1 : 3 Wingait CH – Blir kolossalt hardt betrodd, og det er snakk om en bra hest dette. Dog har den en veldig tendens til å miste travet sitt tilslutt. Det gjorde den også sist, og den mistet seieren pga det. En lengre distanse er normalt ikke et pluss når den sliter med aksjonen tilslutt, og vi kan ikke gå på denne som GIGA-favoritt! 6 Matchmaker As – Var med i fjorårets Harper Hanovers, og det er en hest som trives over litt lengre distanser. Så smellfin ut etter et avbrekk sist, men den hadde nok uansett godt av en blåser i kroppen. Kan ventes MYE forbedret til mandagens oppgave, og vi velger å rope et varsko!

V64-2 : 1 Persephone Face – Spennende monteløp hvor de beste rytterne er kommet på de beste hestene. Hesten vi plasserer først debuterer i monte, og det er alltid interessant. Det er snakk om en grunnkapabel hest som vi bestemt tror vil passe under sal. Prøveløpet var positivt, og tenner den bare til i denne stilarten, ja, da skal de andre få kjørt seg. PRØVES DIREKTE!

Dagens banker:
V64-3 : 9 Sambuca Knight – Er helt overlegen på kapasitet i dette feltet, og for oss er det snakk om dagens beste banker. I fjor var den knallgod når den kom ut etter et lengre avbrekk, og den vant to løp på direkten. Har møtt betydelig tøffere motstand enn dette, og den kan ikke få et billigere løp når det gjelder motstand. Rapportene på den er fine, den har vunnet løp med sko, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt. ALL IN!

V64-4 : 5 Drive Launcher – Er det opplagte objektet i dette løpet, og det er en hest som salen ikke tar helt på alvor. Nest sist ble den sittende bom fast, og den kom til mål med krefter igjen. Nå sist stormvarslet kusken for hesten, og hun var veldig offensiv på forhånd. Da ble det imidlertid galopp, og game over direkte. Er meget kjapp ut når den løser, den er betydelig bedre enn raden, og den kan fort slå til som en godbit nå. OBS!

V64-5 : 4 Joe Mama – Har en skreddersydd oppgave foran seg, og vi er litt inne på at det kan dreie seg om tet og slutt! Følger bilen fra start, og løser den som normalt så fyker den til tet. Da kjører nok Tobias Modig den der, for den har vært ordentlig positiv etter et avbrekk. Gikk PIGG i mål etter sene luker nest sist, og da viste den altså vilje over 2600m… Nå sist ble den sittende bom fast i rygg leder, og det virket til å være godt med krefter igjen. Mantorp har et oppløp på kun 177m, og teten på en slik bane er alltid GULL! Leder rundt om? VI BANKER FREKT I DD-SPILLET!

V64-6 : 8 Hot Jason – Har en stor mulighet i finalen, og er den som best så taper den ikke dette løpet. Fulgte bilen fra start etter pause sist, og den føk til tet. Siden ble det enkelt, og det var nok noe krefter igjen. Kommer ut etter en ny pause, og det kan bli tidlig tet da vi tviler på om noen innvendig ønsker å svare (om de kan). Fra tidlig tet så er det ingen i dette feltet som vil lage fart, og da er normalt løpet kjørt. Dog liker vi ikke at den stadig må ha disse pausene, og vi vet ikke hvorfor den igjen har vært borte i 1 ½ mnd. MOTIVERT!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag