V64-kveld med flotte kaldblodshester


Tangen Haap og kusk Björn Karlsson er aktuell i fredagens V64-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Tangen Haap og kusk Björn Karlsson er aktuell i fredagens V64-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren ser nesten uslagbar ut! Mulig storskrell som gikk et svett løp i kulissene sist... Vi har godbitene klare, og jakter V64-opptur fredag.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Eskilstuna: Gigantisk V75-jackpot med 76,3 millioner ekstra
V65 Örebro: Herlig V65-lunsj med sjokk på menyen
V65 Biri: Helfrekk banker mot storcashen
Oddstips 1: Levante til og med bedre enn Barcelona
Oddstips 2: Sprek fredagsdobbel til fem ganger innsatsen
Oddstips 3: Drammen sliter mot dette laget

Örebro er først ut denne fredagen med sin V65-lunsj kl.12.45. Deretter skal vi til Biri Travbane hvor den norske V65-omgangen kjøres. Her er man i gang kl.18.55. Umåker avrunder fredagen med sin V64-omgang kl.19.30.

Supertreff på en siste info bong i V76 på Bjerke 7. november!
Petter Kristiansen kom ikke helt i mål på sine V76-spilleforslag på Nettavisen onsdag. Men på Eksperten ble det klaff på de alternativene oppsettene som het "BjerkeSisteV76Petter". Den største av disse med fire andeler a kr 850 og inn.pris på kr 3 360, satt som et skudd og totalt betalt denne andelslaget ut knallfine 81 203 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Umåker byr på en knallfin V64-omgang denne kvelden, og det er kaldblodsene som er i fokus. Hele fire av løpene inneholder nemlig kaldblodshestene, og det er snakk om flotte hester vi får se. Vår banker er også en kaldblods, for vi kan ikke spekulere mot Mofaksan (V64-3). Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 9 Superieur – Innledningsløpet denne fredagen er ganske jevnt, og ikke helt lettløst. Vår ide er dønn riktig ute når det gjelder motstand, den får opp kusken som den går best for, og formen er heller ikke så verst. Har normalt en fin sjanse om alt går riktig for seg, og vi setter den frekt først.

V64-2 : 1 Fakstrolla – Er spennende her, og vi setter varsellampene på full styrke! Dette er nemlig en ganske fersk hoppe under utvikling, og den var helt strålende på en noe tung bane sist. Feilet da direkte fra et trangt spor, og den tapte «alt». Kom enormt tilbake, var ikke tom over mål, og på klokken stod det 28,3/1900m… Nå er den kuskeplusset med Ulf Eriksson, og går Fakstrolla litt under 29 på distansen, ja, da blir den ikke enkel å fange. OBS!

V64-3 : 9 Mofaksan – Er i en fryktinngytende form, og den har kammet med seg tre strake etter pause. Vant overlegent under elendige forhold sist, og den ser for tiden uslagbar ut. Er den helt OVERLEGENT beste hesten i dette feltet, og sjansene for at den runder til seier må være store. Ove A. Lindqvist opp er også et pluss. Vi spekulerer ikke, og går ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 5 Storspjuver – Vi er ingen stor tilhenger av unghestløp for de beste så sent på sesongen, for det koster ofte mer enn det smaker. Draget vårt har hatt en velfortjent pause etter at den ikke var på topp sist, og her har nok Jens Eriksson trent for nettopp denne oppgaven. Storspjuver er en talentfull 4-åring som er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og den er svært spennende her om den leverer på sitt beste direkte. OBS!

V64-5 : 2 Tangen Haap – Har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og selv om kanskje ikke superformen er der enda så har den en flott mulighet med helt perfekte betingelser nå. Gikk en 22-tid med volte sist, og den var helt grei for dagen. Nå er det MYE billigere i mot, og leverer Tangen Haap en normal innsats, ja, da er den fort først på foto. SPILLES!

V64-6 : 3 From The Mine – Gikk helt OK sist, men har likevel ikke sprudlet enormt på slutten. Vi snakker dog om en ordentlig bra hest i grunnlaget, og den kan ikke få bedre betingelser enn dette. Viser den bare litt form etter pausen, ja, da er den god nok i massevis. Settes knepent først i det som ellers er en svært åpen finale…