V64 med Goop


Björn Goop (her med elitehesten Oasis Bi) kusker Nettavisens V64-banker på Färjestad mandag.
Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Björn Goop (her med elitehesten Oasis Bi) kusker Nettavisens V64-banker på Färjestad mandag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Björn Goop er på plass på hjemmebanen Färjestad mandag og har flere flotte vinnersjanser i V64-spillet.

Oppdatert info mandag kveld:
Det største V64-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 945) betalte tilbake pene 6 228 kroner.

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Silje er på plass
Oddstips 1: Sogndal historisk bra mot Brann
Oddstips 2: Vi stoler på Liverpool
Oddslangskudd: "Norske" Hammarby sliter borte

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av den svenske travredaksjonen Snoken.

En herlig trav- og galoppuke står foran oss. Allerede onsdag er det ekstra V75 på Solvalla, med storløpet Jubileumspokalen (1 millon SEK i førstepremie) er det store hovedoppslaget og der norske Papagoya E. er blant favorittene. Lørdag er det dobbel sjuerpott i norsk V75 fra Drammen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men det er noen dager til, og mandag kveld er det nok av muligheter. Da er det V65 fra Leangen og V64 fra Färjestad. På Leangen er fenomenet Lannem Silje på plass, mens Björn Goop har en rekke flotte vinnersjanser hjemme på Färjestad.

Banker fra Goop
Og nettopp Björn Goop kusker vår V64-banker denne mandagen på Färjestad, allerede i V64-1.  Femåringen 6 Reckless som allerede har tjent over 1,7 mill kroner, var i Frankrike tidligere i sommer og vant nest sist på råsterke 10.7/2100 meter på Vincennes. Var tilbake på svensk mark forrige onsdag på Solvalla og jaktet der billett til Jubileumspokalen på Solvalla (som kjøres onsdag). Vinneren av løpet sist onsdag fikk friplass til Jubileumspokalen, men dessverre så galopperte Reckless fra start. I kveld møter han noen bra motstandere, men normalt skal Reckless slå denne gjengen også om han må gå i dødens. Vår V64-banker.

Svedberg kan ha en kanon
I V65-4 blir Björn Goop overraskende stor favoritt med 1 Tortuga. Løpet er utskrevet for treåringer og her vi må heise fram 3. valget 6 Kalashnikov. Debuterte med seier på strålende vis, og treffer Markus B. Svedberg i volta her og eventuelt kommer seg til tet, skal det en bra hest til for å slå denne. Spennende ide i et flott treårsløp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tet og slutt?
Tetposisjonen er som kjent gunstig å nå på Färjestad. I V64-2 som er utskrevet for stallpersonell, er det mye som tyder på at 3 Moons Madeira og Jasmine Ising når føringen. Derfra er det bra sjanse for at andrevalget kan lede rundt om, og de som liker litt småfrekke bankere kan gjerne prøve litt på denne.