V64 med skrell fra Norge


Jan Norberg kjører et av våre herlige skrellbud på torsdag.
Jan Norberg kjører et av våre herlige skrellbud på torsdag. Foto: hesteguiden.com

Bankeren har et gaveløp! Sjokk fra Norge! Frekt objekt som var lysende etter galopp sist! Nytt V64-snadder blir servert fra Bergsåker!

Sportspills meny torsdag:
V4 Romme:
Nye utfordringer i lunsjen
V5 Bjerke:
Bjerkelunsj med Gunnar
V65 Bergen:
Buer med fete sjanser
Oddstips 1: Stjernen kan tukte Frisk
Oddstips 2: Zucarello jakter historisk rekord
Oddstips 3: Fred og co taper igjen

Rapport: Disse PL-stjernene ble skadet i landslagspausen

Siste info suksess på Bjerke 18. november!
Det ble treff på to andelslag med lagnavn ”LeirvågV76siste” på Bjerke under onsdagens V76-omgang. Begge hadde banker på 6 Alsaker Piril i V76-7 og hadde en innleveringspris på kr 1890.

Ett andelslag med seks andeler a kr 332, og ett andelslag med fire andeler a kr 500. Begge andelslagene gikk med en utbetaling på kr 47 252 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Strålende tips på Solvalla/Jarlsberg 13. november!
Fredag den trettende ble en meget bra dag for våre kunder. Moroa begynte på Solvalla tidlig på dagen, og her ble det suksess i både V65 + V4-spillet! Nettavisen sitt V65-forslag på Kr.820 betalte ut fine Kr.4 060,-.
V4-bongen til Nettavisen på Kr.384 satt også, og den betalte ut Kr.2 225,-.

På Jarlsberg samme dag så var det dog snakk om betydelig større kroner. Vår store V5-bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 fikk nemlig V5 x to, og den betalte ut flotte Kr.44 462,-. Vår mellomste V5-bong pålydende Kr.432 satt også som et skudd, og den betalte ut Kr.22 231,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Alle forslagene suste inn på Forus 14. november!
Det ble servert knallsterke tips til løpene på Forus denne lørdagen, og SAMTLIGE FORSLAG som vi anbefalte suste inn! Vår lille V65-bong med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut Kr.3 246,-. Vår lille V5-bong på Kr.210 betalte ut Kr.613,-. Dagens sjokk, Maksi Amour (5,4%), var vårt store drag, og den stod først på våre bonger!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bergsåker klinker til med et spennende V64-spill denne torsdagen, og vi har flere BRA objekter pågang! Bankeren dukker opp i V64-2, og vi kan ikke spekulere i mot 5 Linslusen AU som bør taue sitt løp fra start til mål!

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 2 Ella Ruda (9,9%) – Et svakt løp for lærlingene innleder denne V64-omgangen, og her kan det fort være smart å «krydre» bongen litt. Vår ide rader ikke akkurat opp, men vi likte den sist på Solvalla hvor den avslutter meget oppløftende nedover oppløpet, og vi hadde 13,1 s 700m på klokken. Her står den perfekt til, og den skal passes!

V64-2 : 5 Linslusen AU – Har et gaveløp foran seg på torsdag, og her kan ikke vi spekulere. Hadde vært bortpå seg sist, og det var grunnen til at den feilet. Gangen før så er den helt rå i nederlaget, og måten den gikk 10,5 på imponerte oss mye. Her burde det bli gratis tet, og da skal dette løpet være over. TOPP MULIGHET, og vår klare banker!

V64-3 : 5 Traveling Man – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den har funnet en ordentlig bra form. Viste både nest sist, og fjerde sist at den ikke har noen problemer med distansen. Fra tet på torsdag så får fort Per Linderoth gjør litt som han vil, og da burde sjansene for at den renner unna tilslutt være gode. SPILLES!

V64-4 : 11 Nordby Ask – Har skiftet miljø siden sist, og dette er en traver som vi virkelig gleder oss å følge på torsdag. Har nemlig sett veldig fin ut i jobbene etter at den har slitt med litt sykdom, og dette er en traver som er på vei opp og frem. Har slått bedre hester enn dette tidligere, den får rutinerte Jan Norberg opp, og vi må bare sette varsellampene på for denne skrellen! STOR OBS som må med på alt!

V64-5 : 12 Roxy LN – Her er det åpent. Vår ide ble det for tøft for etter pause nå sist. Var bra til seier både tredje, og fjerde sist. På sitt beste er dette en hest som skal duge godt i slike omgivelser som venter her. Per Linderoth er opp på sin springer, og den tas tidlig med. PASSES!

V64-6 : 5 Shelly Ann Frazer – Er i en helt hysterisk form, og den prøves som et frekt bud i finalen! Nå sist var den helt RÅ etter galopp, og på vår klokke stod det 13,0/2000m. Kommer den seg bare OK avgårde her, ja, da kan den ikke bli lett å ha med å gjøre. Tas med på alt som en mulig godbit!

Det er SUPERPOTT i V75-spillet på lørdag med helt ville 21.049.569 ekstra i potten! Under kan du kjøpe deg inn på våre V75-bonger: