V64-omgang med banker fra Norge


Bjørn Goop kjører vår banker på Färjestad. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Bjørn Goop kjører vår banker på Färjestad. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Norsk banker! To mulige supersjokk! Begge med topp info i ryggen! Banker for de frekke i finalen! Vi er klare for å kjempe om tusenlappene i Sverige påny!

Sportspills meny mandag:
V4 Halmstad:
Herlig V4-omgang
V65 Drammen:
Herlig jackpot med 436 821 ekstra
Oddstips 1: Fredrikstad kan nå playoff
Oddstips 2:
Nedturen fortsetter for oppkomlingen

Ny saftig opptur på galoppen! Bong på Kr.960 betalte ut Kr.13 891,-!
* Nettavisens galoppeksperter fornekter seg ikke. Søndag 4. oktober ble det på ny strålende klaff under V4-spillet på Øvrevoll.

* Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Og ranken var strålende. 9 Al Quest (fjerdevalg i spille ) var ranket som 3. valg 6 Miss Rebel ble bankerspilt i V4-2.

* 2,8 prosenteren og 9. valget 10 Date With Dynamite var rangert som 5. valg og med på kun seks hester. I V4-4 vant 5. valget 6 Stinger. Denne var rangert som andrevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny suksess for siste info bongene!
På Eksperten så byr vi på siste info bonger. Søndag 4. oktober så satt ALLE våre siste info bonger på Sørlandet, og Romme. Bongene kostet fra Kr.500 (4x125 / 5x101) til Kr.2 000 (4x500). På Romme betalte bongene ut fra Kr.4 151 til Kr.4 760. På Sørlandet betalte bongene ut fra Kr.3 865 til Kr.4 093,-. Du sjekker vel ut våre siste info bonger på Eksperten!?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi klemmer til med en banker fra Norge i dagens V64-omgang! 5 Joran (V64-2) trives nemlig som fisken i vannet når den får gå løp i Sverige, og den har vunnet tre av tre i vårt naboland! Bjørn Goop opp er heller ikke feil. Banker!

Få ellers med deg følgende:

V64-1 : 3 Roadscanner (5%) – Skulle denne trampe avgårde i fra start, ja, da skal den virkelig passes! Vi snakker nemlig om en hest som er veldig bra på kapasitet, og den har et latterlig lavt grunnlag i forhold til den kapasitet som den besitter. Etter pause nå sist så feiler den direkte, og den havner en bra bit bak feltet. Kommer strålende tilbake, og den sitter bom fast over mål med masse krefter igjen. På klokken hadde vi 14,4/2000m, og det som ubrukt… Distansen takler den, og den må ikke undervurderes!

V64-2 : 5 Joran (68%) – Trives i Sverige når den får ha pisken med seg, og den har altså vunnet 3 av 3 i vårt naboland. Var bra i nederlaget sist i Norge, og den kommer til Sverige med en flott form i kroppen sin. Distansen denne mandagen er kun et pluss, og Bjørn Goop opp igjen er aldri feil. Dette er dagens beste banker, og vi går all in!

V64-3 : 10 Flying Ruben (2%) – Kan fort bli helt uspilt her, men her skal man være litt på vakt. Den så meget fin ut i varmingen før løpene sist. I selve løpet så løste den skarpt ut bak bilen, og den kom seg ned i tredje innvendig. Fikk aldri sjansen tilslutt, og den ble sittende bom fast med krefter igjen. Vi likte det vi fikk se, og på klokken stod det 11,5 s 600m. Står ypperlig til her for å smyge med, og den kan helt klart overraske med flyt. OBS!

V64-4 : 9 Aces High (42%) – Var fleggmatisk, og fin i debuten. Går ut i dødens vel runden igjen, og den vinner veldig enkelt på en god tid. Vi hadde 12,9 s 500m, og den var ikke tom på det. Hadde nok uansett godt av en blåser i kroppen, og dette er en traver som det skal bli spennende å følge fremover. Kommer her ut mot en mildt sagt overkommelig gjeng, og vi er veldig inne på at den ligger på til to strake. Motivert!

V64-5 : 7 Angel France (63%) – Blir det ikke helt feil for denne på mandag så snakker vi om en topp sjanse. Pulveriserte feltet sist, la inn 12,4 s 1000m, og den kom helt alene til mål. Kunne ha gått enda fortere med motstand den dagen. Sporet er det som i første rekke bekymrer nå, men vi regner med at Jorma Kontio løser dette på beste sett. Med inntrykket sist friskt i minne så kan ikke vi gjøre annet enn å ha tro på favoritten. Motivert!

V64-6 : 2 MT James (19%) – Kan være en banker for de frekke! Har nemlig et helt skreddersydd løp foran seg her, og det meste ligger til rette for at den kan taue dette rundt om. Sist var den ute mot Nuncio, og det går jo bare ikke. Gangen før så passerte den mål med litt krefter igjen. Har møtt steintøff motstand de siste mnd, og her ser det fakta noe billigere ut. Må bare prøves!