V64-omgang med et herlig potensial

Jeppe Juel kjører vår banker på Jägersro tirsdag.
Jeppe Juel kjører vår banker på Jägersro tirsdag. Foto: hesteguiden.com

Banker med toppform i kroppen! Danske-drag mot en overspilt favoritt! Jägersro inviterer til en herlig V64-omgang tirsdag!

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel 1: Spill til 3,80 i odds
V5 Bjerke: Tina fikser lunsjen
V4 Solvalla: Først på foto
Bli abonnent:Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

400 000 innspilt i V75 20. juni!: Det ble en fin lørdag for de som tok rygg på oss under V75-løpene på Forus. Det ble sju rette på 35 andelslag (innl.pris hhv kr 900 og kr 1800 på 31 av dem), i tillegg til fire systemspill (innl.pris på disse hhv kr 3950 og kr 4950 ). Snittutbetaling på ca kr 11 400 på de andelslagene som fikk sju rette og ca 400 000 innspilt.

63 144 innspilt i Harstad 21. juni!: Vi satser knallhardt mot Harstad, og dette er et satsningsområde for Nettavisen. På søndag så gikk seks av våre bonger inn på banen i Nord, og hver av dem betalte ut 10 524,-. X. Factor (Odds 16,92) skrellet i finalen, men den stod først på vår rank... Innleveringsprisen på de bongene som vant var hhv kr. 480 / kr.960,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-fest på Øvrevoll 18. juni med 200 000 innspilt!: Nye knallsterke tips ble servert på galoppen torsdag 18. juni. Ni andelslag på Eksperten suste inn på Øvrevoll i V65-spillet, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. Disse andelslagene hadde en total innsats på kr 25 500 kr og betalte tilbake ca 200 000 kroner tilsammen. Andelslagene med seks rette var komponert på følgende måte: Fire andelslag med fem andeler a kr 500, to andelslag med fire andeler a kr 500, to systemspill med fire andeler a kr 1000 og et systemspill fire andeler a kr 1500.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder V64-omgangen på Jägersro denne tirsdagen, ja, så er dette en omgang med et herlig potensiale! Flere av løpene var svært utfordrende å ranke, og det var heller ingen lett jobb å finne en klink banker! 10 Selina DK (V64-5) er vårt sikre stikk mot lukene, og vi kan ellers by på følgende objekter:

V64-1 : 4 Bailey Sweet Grim – Her lukter det tøff kjøring underveis, og det er noe vårt drag liker. Jo hardere tempo, jo tøffere er den tilslutt. Gikk flere meget gode løp i fjor, og dette er en god hest for klassen. Kommer tirsdag ut med fine rapporter i ryggen, og mot en motstand som ikke skremmer noe sånn veldig så er den verdt et lite forsøk. Her er det dog jevnt blant de beste, og vi plasserer den derfor kun knepent først.

V64-2 : 11 Unity Knick – Nå er hestene til Christoffer Eriksson ordentlig pågang, og her kommer han ut med en spennende 4-åring. Nå sist så avsluttet den meget bra, og den gikk i mål med krefter igjen. Har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og fortsetter den der den slapp sist så må den være spillbar nå. Motstanden skremmer nemlig ikke, og vi ILER til med førstevalget.

V64-3 : 5 Roto – Var meget tapper etter et tøft opplegg nå sist, og den falt med flagget til topps. Gangen før så avslutter den sterkt etter sene luker. Er kjapp ut, det er en bra sprinter, og den må regnes tidlig. 9 Touche – Var ute i Klass-1 finalen sist, og det så lenge veldig bra ut. Var enormt pigg på bittet ut på siste bortre, men så skulle Jeppe Juel flytte den ut et spor, og da begynte den å trøble. Deretter kom galoppen. Hadde den hengt sammen helt inn så hadde den fort gått en 12-tid over 2100ma. Kan få løpet nå, og den må ikke glemmes.

V64-4 : 5 XLNT Chili Tripel – Årsdebuterte sist, og det gjorde den på en SVÆRT bra måte. Trykket seg tidlig til tet via en luftig 11 åpning, og siden så ikke Joakim Lövgren seg tilbake. Jogget 10 s 400m, og den vant lett med krefter igjen. Skulle den komme seg foran igjen, ja, da skal det en god hest til for å knekke den ned, og den er motivert. For dem som garderer denne favoritten, ja, de skal se litt opp for 10 Thaitec. Den gikk helt enormt mellom galoppene sist, og nedover oppløpet så lettet den nesten fra bakken. Vi hadde 12 s 700m på den, men oppløpet gikk betydelig fortere. Peter Untersteiner varsler utstyrsendringer på tirsdag, og på ren kapasitet så er den garantert en av de beste her. Må med om favoritten garderes.

V64-5 : 10 Salina DK – Dette blir vår banker på Jägersro. Nå sist på Solvalla så ble det helt feil innledningsvis, og det løpet var nesten tapt etter 500m. Kom imidlertid fantastisk tilbake nedover oppløpet, og den gjør et helt strålende løp. På tirsdag er det mindre sjanse for vingelrisk, og dette ser utrolig riktig ut på forhånd. Her er den garantert et bra opplegg, og vi er altså veldig inne på at den ikke lar seg stoppe med en noe bedre reise enn sist. DAGENS BESTE BANKER!

V64-6 : 3 Blackmagicwoman ÅS – Vant sikkert fra tet sist, og den avviste lett US Dollars da. Nå er distansen lengre, og det er nok neppe noe pluss. Blir det dog ikke kjørt helt vilt innledningsvis så har den uansett en meget god sjanse, og vi føler at dette er en motivert tipsener i finalen.