V64-omgang med et sjokk fra Norge


Jorma Kontio kjører et av våre sjokk denne fredagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Jorma Kontio kjører et av våre sjokk denne fredagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Nå er det endelig duket for bankeren! Stjernesmell fra Norge! 20-oddser som var svært uheldig sist! Romme byr på en strålende V64-omgang fredag!

Sportspills meny fredag/lørdag:
V65 Solvalla:
Djuses stjerne innfrir på Solvalla
V5/V4 Øvrevoll: Herlig ettermiddag på Øvrevoll
V65 Jarlsberg:
Praktfull jackpotomgang
V75 Sørlandet:
Herlig V75-omgang med dobbel-syverpott
Oddstips 1: Målrikt bunnoppgjør i Bundesliga
Oddstips 2: Fransk formdobbel til deilig odds

Nye solide tips ble servert på Solvalla 23. oktober!
Kr.1296 ble til hele Kr.39 111!

* Vår store bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 296 suste inn på Solvalla fredag 23. oktober! Den betalte ut fantastisk fine Kr.39 111,-. Vi gratulerer de som tok rygg på den.

* I V4-spillet på Solvalla samme dag så satt også Nettavisen sitt lille forslag med en innleveringspris på Kr.120 som et skudd! Den bongen betalte ut fine Kr.1 448,-

En fantastisk WEEKEND venter, og det er ekstra penger å spille om både fredag, lørdag, og søndag! Merk deg følgende:

Fredag: V65 på Jarlsberg - Jackpot med 399.868 ekstra!
Lørdag: V75 på Sørlandet - Dobbel-syverpott!
Lørdag: V65 i Harstad - Jackpot med 390 665 ekstra!
Søndag: V75 på Solvalla - Internasjonal V75 med 18 millioner i potten!
Søndag: V65 på Biri - Jackpot med 469 148 ekstra!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen på Bjerke torsdag så vekket vi spillerne på det som var dagens godbit! Easy (4,4%) innfridde nemlig som vår godbit, og V5'en steg fra Kr.4 676 til formidable Kr.151 616,-. Vi serverte følgende info på sjokket:

V5-5 : 2 Varenne’s Image – Ble vi overhodet ikke imponert over sist, og distansen nå er neppe noe pluss. Denne favoritten må vi bare prøve å felle! Leder lenge, men… 10 Easy – Må med på alt! Gikk enormt bra i kulissene etter hinder i den siste svingen nest sist. Nå sist så huker den hjul i siste sving når den er på vei fremover. Kan komme på lette bein tilslutt, og vi roper et stort varsko!

Vi har flere norske hester med i kveldens V64-omgang på Romme, og slikt gjør det hele litt ekstra interessant! Dagens banker kommer dog fra Sverige, og vi har en ordentlig god feeling for at 2 Julio De Luxe (V64-6) er en bunnsolid banker! Sjekk ut følgende:

V64-1 : 7 Saint Mathilda (3%) – Vi prøver oss med et langskudd i innledningen. Når det gjelder draget som vi her serverer så er den betydelig bedre enn raden, og den gikk meget bra mellom galoppene sist. Feilet seg bort i fra et trangt spor i volten, og den ble grovt hindret til ny galopp som pigg på siste bortre. Har blitt strøket inn et spor, og klaffer det bare for kusken her, ja, da gjør den seg garantert ikke bort mot en svært overkommelig motstand.

V64-2 : 2 Torpa Nor (46%) – Er en hest som Team Tjomsland har trodd på, men først nå virker det til at den slår ut i full blomst. Var veldig fin sist, og etter at den blåste til tet på startsiden så ble det svært enkelt. Tar nok tet igjen om den løser slik som sist, og da snakker vi om en topp mulighet!

V64-3 : 4 Kleppe Manden (3%) – Hadde man aldri tatt over grensen uten ambisjoner, og her skal man være litt på vakt. Formen til hesten er nemlig bra, og sist gjør den et OK løp mot gode hester. Står altså da likt med en såpass god hest som Tekno Jerken, og en slik hest er ingen i nærheten av her. Fra Ove Bakkevold Reime til Jorma Kontio er et kuskepluss på 60-80m, og pisk er heller ikke feil på en slik type hest. Kan sjokke, og vi heiser den til topps på ranken!

V64-4 : 15 Research (34%) – To hester høyer seg klart over de øvrige! Vi setter Research knepent først da den slipper å krangle med et trangt spor. Har dessuten funnet storformen nå, og trolig blir den bare bedre og bedre fremover. Har avsluttet i 14-fart i begge de siste løpene, og den har kommet til mål med litt krefter igjen. Feller fort alt om det bare klaffer litt på veien. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 2 Berkut Boko (17%) – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og denne er i toppform! Avsluttet veldig sterkt bak gode hester på Solvalla nå sist, og vi hadde 11,5 s 500m på den da. Kom da via sjettespor mot oppløpet… Her står den helt ypperlig til, den er garantert et bra opplegg, og motstanden er den riktige. Tas med på alt som et herlig frekt drag!

V64-6 : 2 Julio De Luxe (43%) – Dette er dagens V64-banker, og nå må vel det endelig løsne!? På Solvalla sist så ble den hengt opp i sporene, og deretter bakket sist. Går 11,3 s 800m, men det ble altså feil. Gangen før så gjør den et helt svett løp etter galopp, og på vår klokke stod det 10,1/1500m. Da viser den 07,8/500m når kusken kjører som raskest! Er kjapp i vei, og her burde det bli gratis tet. Da taper den ikke dette løpet, og vi går ALL IN!

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75 på Sørlandet lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til millionomgangen som er i vente!