V64-omgang med talenter på farten


Örjan Kihlström har flotte sjanser i dagens V64-spill.
Örjan Kihlström har flotte sjanser i dagens V64-spill. (Hesteguiden.com)

Solid banker som neppe lar seg stoppe! Herlig ide i kaldblodsløpet! Vi er klar for en spennende V64-kveld fra Umåker!

Sportspills øvrige fredag/lørdagsmeny:

V65 Jägersro: Derbyhelgen sparkes i gang
V65 Biri:
Jackpotkveld med to deilige bankere

V75 Forus: Meget vrien V75-omgang

Vi har en helt strålende weekend i vente, og her er det nok av høydepunkter å glede seg til! Det skal blant annet kjøres TO V75-omganger, og MANGE MILLIONER er i spill. Forus byr på en lekker V75-omgang lørdag, mens det er Jägersro som har V75-omgangen på søndag. Vi kommer selvfølgelig tilbake med fyldige tips til begge baner.

Breeders Crown-forsøk med en rekke talenter på farten sikrer sporten på Umåker denne kvelden. Når det gjelder spillet så velger vi å gå hardt ut! 6 Timbal (V64-1) har en fin oppgave foran seg, og vi anbefaler et bankerspill. Vi banker også 2 Seattle Zet (V64-4) som har et helt riktig løp foran seg.

Våre objekter til dagens V64-omgang finner du lengre ned i denne tipsartikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gir deg tips til følgende baner fredag:

12.45 - Jägersro (V65 + V4)

18.50 - Biri (V65 + V5)

19.25 - Umåker (V64)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til løpene på Umåker:

V64-1 : 6 Timbal – Det skal dreie seg om Breeders Crown forsøk, og vi er garantert topp sport gjennom kvelden. Vi går hardt ut denne fredagen, og vi banker en hest som er helt utrolig bra. Vant riktignok ikke sist, men den går trossalt 12,2 s 1000m på en noe subbete bane, og det må være klart godkjent. Har nå fått hente seg inn igjen, og den kommer her ut etter en liten pause. Alle rapporter er fine, og det meste tyder på tidlig tet og slutt! Topp mulighet, og for oss er dette dagens beste banker.

V64-2 : 8 Trippa Undan – Var ute mot Månprinsen AM sist, og det sier seg selv at ikke går. Gangen før så feiler den som vinner på siste bortre, og den blir da disket. Kommer imidlertid forrykende tilbake via drøye spor i den siste svingen, og den var med på foto over mål. Vi har 21,7 s 500m på klokken, og det var krefter igjen på tanken. Nå er den dønn riktig ute når det gjelder motstand, den ligger altså i skorpen, og den burde være HET i disse omgivelsene. SPILLES!

Svimlende 13 millioner kan bli dine!

Her kan du kjøpe deg et "millionlodd" til lørdagens V75-løp!

V64-3 : 5 Robin Roof – Er for oss en klar favoritt her da vi tror den kan komme seg tidlig foran. Var med i en tett oppløpsfight mot gode hester sist, og den er bra i nederlaget. Gangen før så tapte den kun for In Vain Sund, mens den tredje sist viser 12,5 s 1000m til en lett seier. Det er fine rapporter på den før dette forsøket, den er under en konstant utvikling, og fra tidlig tet så burde dette faktisk være kjørt! SPILLES!

V64-4 : 2 Seattle Zet – Her er det en relativt stor forskjell på hestene, og favoritten er i aller høyeste grad motivert. Fikk maks sist, men da var den ute mot blant andre Some Summit, og den går ikke å få slått. Gangen før så ble det tidlig tet, og deretter lekestue med krefter igjen. Står helt nydelig til på fredag, den er kuskeplusset med Örjan Kihlström, og det meste ser utrolig bra ut på forhånd! MOTIVERT FAVORITT, og vår banker nummer to for dagen!

Svimlende 13 millioner kan bli dine!

Her kan du kjøpe deg et "millionlodd" til lørdagens V75-løp!

V64-5 : 3 Jeppas Olivia – Må ha vært indisponert sist for da presterte den langt under pari. Før det så leverte den nemlig sterke løp, og den gjorde det bra i tøffe omgivelser. Kommer fredag ut etter pause, og den er nok satt opp for dette forsøket. Sporet ble bra, og den får også en meget spennende kusk opp i Ove A. Lindqvist! Prøves som en frekkis i et løp hvor det er stor forskjell på de beste målt opp mot de nest beste.

V64-6 : 1 Hero Sjöhammar – Var ytterst nære å kvalifisere seg til årets Derby sist, og den hadde vunnet sitt forsøk om den bare hadde fått lukene litt tidligere. Går helpigg i mål mellom hester da, og vi hadde 10,4 s 700m på klokken med mye krefter igjen. Blir den bare ikke fast denne fredagen så kan det være duket for et aldri så lite plaster på såret for det som skjedde sist. Fortjener et forsøk her, og vi roper et varsko!