Veijo innfrir i en strålende V64-omgang


Veijo Heiskanen kjører vår banker på Åby torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Veijo Heiskanen kjører vår banker på Åby torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker som det strålte av i ny regi sist! Sjokk mot dagens tyngste! Sjokk som er bedre enn rad! En herlig V64-omgang venter på Åby!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Eskilstuna:
Björn Goop fester grepet om championatet
V5 Bjerke: Gundersen har bankeren
V65 Klosterskogen: To herlige bankere i V65-spillet
Oddstips 1: Lazio-sjefen bør frykte for jobben
Oddstips 2:
Midtjylland har fullstendig havarert
Oddsdobbel til 12,25 i odds: Albanerne kan stå for et kjempesjokk

TV-kampene: Her er ukens oversikt!

En herlig torsdag venter for vi som elsker å spille på hester! Moroa starter opp allerede kl.12.20 med lunsj fra Eskilstuna. Deretter venter Bjerke sin lunsj kl.13.40. Om kvelden blir det V65 på Klosterskogen, før det hele avrundes med et V64-spill på Åby.

Bjerkefest for tolv siste info bonger 9. desember!
Hovedbankeren på forslagene på Nettavisen, Patricia Hastrup, ble ikke bedre enn nummer tre. Men Nettavisen lager som kjent også alternative kupongforslag på Eksperten. Det var det ene av to oppsett under Leirvågs V76sisteinfo (16 lag her hadde Yazmina banker og samtlige fikk en sekser), mens det andre oppsettet hadde 2 Lobster's Sam som banker.

De som fikk sju rette hadde alle Lobster’s Sam som banker. Sjekk ut følgende:
Fire lag med fire andeler a kr 125 – 1 syver og 13 seksere – 37 759 kr tilbake per stk
Ett lag med ti andeler a kr 100 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Fire lag med fire andeler a kr 250 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Ett lag med fem andeler a kr 200 - 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
To lag med fire andeler a kr 500 – 1 syver og 20 seksere - 43 321 kr tilbake

Leirvåg hadde en strålende rank onsdag. Sjekk følgende:
V76-1 - 2 Tem Mixi – førstevalg (2.valg i spillet)
V76-3 – 5 Kjappe Tina – førstevalg (6.valg i spillet)
V76-4 – 13 Smedtora – førstevalg (3. valg i spillet)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Med sin doble siste indre så er det alltid severdige løp på Åby! Her pleier det også ofte å smelle da alle hestene stortsett får sjansen tilslutt. Torsdag venter det nye utfordringer på Åby! Bankeren, ja, den strålte det virkelig av sist. 2 Roses Glory i innledningen står alene på våre bonger.

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 2 Roses Glory (43,5%) – Kom ut i regi Veijo Heiskanen sist, og det var en helt strålende opplagt hest vi fikk se. Bare bombet inn til en meget enkel seier, og det var godt med krefter igjen. Har tidligere vunnet løp med sko på beina, og den skal ikke ha noen problemer med den balansen. Kan muligens også ventes ytterligere forbedret med en blåser i kroppen, og dette må dreie seg om en TOPP MULIGHET! BANKER!

V64-2 : 2 Othello Face (11,1%) – Har et skreddersydd løp foran seg denne torsdagen, og viser den bare litt av hva den kan så må dette være en fin mulighet. Har dog ikke slått til som ønsket i regi Veijo Heiskanen enda, og det er selvfølgelig et usikkerhetsmoment. Prøves som et frekt drag, for et finere løp enn dette kan den ikke få. OBS!

V64-3 : 8 Quality QC (13,6%) – Småskummelt løp uten de helt store kanonene, og på denne distansen så er det de som kjører med innsiden av hodet som vil lykkes. Vår ide har tidligere møtt en helt annen verden av hester kontra det den møter her, og den skal bli meget spennende å følge i regi Lutfi Kolgjini. Lanseres direkte, og skulle den varme veldig bra, ja, da er den HET!

V64-4 : 12 Torps Chivas (6,8%) – Har radet opp med fine innsatser, og dette er en traver som sjelden skuffer oss. Blir kraftig kuskeplusset med Jepson nå, og da er i hvertfall vi på vakt. Trenger dog litt flyt på veien fra et iskaldt spor, men får den det, ja, da kjemper den normalt sett langt fremme i et løp som dette. SKRELLER!?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 5 Philistine Face (4,2%) – Er meget spennende nå. Var ikke helt tom sist, og da gikk det meget fort tilslutt. Nest sist viser den 14,5/1900m etter galopp, og den var ikke tom på det. Tredje sist viser den 12,5/1300m etter galopp, og da var det krefter igjen. Kommer til å senke rekorden sin MYE i en feilfri utgave, og det at det er auto skal bare være et pluss. Løste nemlig veldig bra ut bak bilen sist… STOR OBS SOM MÅ MED PÅ ALT!

V64-6 : 2 Handsome Knight (39,9%) – Har vært tøft matchet på slutten, og dette ser mer riktig ut. Formen til hesten er MEGET bra, og den gjort flere sterke løp mot hard motstand. Nest sist avgjør den på et helt rått sett, og da har vi 07 s 500m på klokken… Etter å ha stått i dårlige spor de siste to gangene, så har den nå trukket drømmesporet! Burde ha en TOPP MULIGHET, og den skal stå først på ranken!

Rolf Lerum er din veileder mot hele 13 millioner i V75-spillet lørdag! Her kan du kjøpe deg inn i bonger med en pris fra fra Kr.50 til Kr.2 000,-.