Verdens beste og jackpot

Lannem Silje gjester Hagmyren denne fredagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Lannem Silje gjester Hagmyren denne fredagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Verdens beste Silje! Jackpot med 1.279.284! Tidlig start - 13.35! Spennende V64-omgang hvor det fort kan smelle!

Sportspills meny:
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Har du fulgt tipsene våre de siste dagene? Sjekk ut følgende:

225 000 innspilt på Øvrevoll!

Nye knallsterke tips ble servert på galoppen torsdag 18. juni. Ni andelslag på Eksperten suste inn fra Øvrevoll, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. Disse andelslagene hadde en total innsats på kr 25 500 kr og betalte tilbake ca 200 000 kroner. Andelslagene med seks rette var komponert på følgende måte:  Fire andelslag med fem andeler a kr 500, to andelslag med fire andeler a kr 500, to systemspill med fire andeler a kr 1000 og et systemspill fire andeler a kr 1500. 

V4-FEST på galoppen!

Galopptipsene sitter, og fra Täby onsdag 17. juni så suste alle våre V4-forslag inn. Sjokket 11 Persian Queen (8-valg) var ikke utelatt på våre forslag, og det minste V4-forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut fine Kr.910,-. Også her suste DD-forslaget inn, og med en DD-odds på 8,34 så ble det nytt påfyll for dem som tok rygg.

DD-FEST på Sørlandet!

Det ble servert strålende objekter til Sørlandet tirsdag 16. juni. 7. valget 11 Sky Air Born G.G. innfridde som dagens solide skrellobjekt i V65-5/DD-1 og i V65-6/DD-2 knallet vi til med et bankerspill på 2. valget 7 Elegant. DD betalte tilbake praktfulle 44,42 i odds og var altså ranket på en rekke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Er du klar for en herlig weekend?Du har vel fått med deg følgende?:

* V75 med dobbel-syverpott fra Forus lørdag. Det betyr ca 4 millioner ekstra i potten! Fram til og med 15.august er V75 innlevering kl. 18:30 på lørdager.

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

* Søndag er det internasjonal V75 omgang med Jackpot på Kalmar. 30 millioner til eventuell norsk alenebong! V75 innlevering kl. 14:30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er jackpot på Hagmyren denne fredagen, og det ligger knappe 1,3 millioner ekstra i sekserpotten. Verdens beste Lannem Silje (V64-3) har et gaveløp foran seg, vi banker, og nyter sporten! Omgangen ellers er ikke spesielt lettløst, og vi er klart inne på at det kan smelle litt i flere av de øvrige løpene. Dette er våre objekter mot tusenlappene:

V64-1 : 4 Laura Roc – Meget åpen innledning, og her anbefaler vi bred gardering. Ideen som vi falt ned på ser for tiden bare bedre og bedre ut. Avsluttet veldig bra nå sist, og på vår klokke stod det 12,5 s 600m med krefter igjen. Står helt riktig inne i dette løpet, og klaffer det bare litt på veien så dukker den opp på foto. Stor OBS, og vi iler til med førstevalget.

V64-2 : 8 Närby Kalabalik – Var dårlig sist, og det må ha vært noe feil på hesten da. Kommer her ut etter en liten pause, og tilbake på sitt beste så står den ikke tilbake for de beste i dette feltet. Vi håper dessuten at man nå rykker skoene igjen da dette gjør den en god del meter bedre (Har gått med sko de siste to gangene). Prøves som et frekt objekt i et løp det er et stort skille på hestene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-3 : 6 Lannem Silje – Det blir ingen hvile for Lannem Silje, og nå er det altså den lange turen og løp på Hagmyren som gjelder. Har et straffespark uten keeper foran seg, og dette taper den selvfølgelig ikke. Selv om den ikke vant på Bjerke sist så gjør den nok en gang et meget sterkt løp, og oppløpsduellen med Lome Brage var helt herlig. Nå er oppgaven betydelig billigere, og vi går all in på verdens beste hest.

V64-4 : 2 Balzac Du Chatelet – Er en 4-åring under utvikling, og skulle den bare trampe skikkelig avgårde fra start så burde det bety tidlig tet. Da er definitivt dette hesten å slå. Er veldig sterk, og sist så jogget den 15,5 s 1000m med krefter igjen. Er ikke av de helt enkleste å kjøre, men feilfritt så dreier det seg trolig om vinneren. Vårt førstevalg, men løpet garderes da vi ikke stoler helt på den.

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V64-5 : 5 Lingbo Helen – Er en veldig bra hoppe som dessverre ikke har fått det helt til i år. Nå sist så likte vi den dog bedre enn på svært lenge, og du verden hvor bra den så ut for dagen! Klatret over de andre i mål, og den så smellbra ut! Her er den perfekt ute i grunnlaget, og fortsetter den der den slapp sist så må dette dreie seg om en bra sjanse! Frekk tipsener som vi tror på!

V64-6 : 2 Grandina – Åpen finale! Ideen som vi tror mest på har vært ute i tøffe omgivelser, og den skal bli spennende å følge mot «vanlige» hester i grunnlaget. Nest sist var den med i en slags seiersstrid til langt inn på oppløpet mot svært gode hester, og dette er ingen dum hoppe. Skal ut på sprint her, og det trenger ikke å være noe minus for den hurtige hoppen. Tas med på alt som en mulig godbit!