Vi jakter ny opptur på isen i Sverige


Ulf Ohlsson er aktuell i dagens V64-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Ulf Ohlsson er aktuell i dagens V64-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Alt av bonger satt på Eksperten i Boden lørdag! Nå jakter vi ny deilig opptur på glattisen, og til Umåker knaller vi til med to bankere...

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Jägersro: Spennende V4-lunsj fra Sverige
V65 Momarken: Internasjonal V65-omgang med Oleg i hovedrollen
Oddstips 1: Getafe tar første stikk i kvartfinalen
Oddstips 2: Djurgården slår et svekket Malmö
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lerum med nye supertips - Kr.392 ble til Kr.10 512 på Forus 21. januar!
Den ene gevinsten avløser den andre for tiden, og ikke noe er bedre enn akkurat det. På Forus denne tirsdagen var det i V5-spillet vi gjorde det skarpt, og den mellomste bongen på Kr.392 betalte ut knallfine Kr.10 512,-. SUPERSJOKKET Himalaya (5-valg - 6,8%) ble det varslet for (var med på kun to hester), og det ble det også for Thai M. Share (6-valg - 9,6%) som vi trodde hardt på! Følgende info ble servert på objektene:

V65-4 : For de som leter litt på dypet, ja, de skal se opp for 1 Himalaya som stadig ligger i skorpen, og når det først løsner for denne, ja, da duger den svært godt i et grunnlag som dette. Leder normalt veldig lenge…

V65-6 : 1 Thai M. Share – Må vi bare varsle for i en svært spennende finale. Vi snakker her om en hest som var i en strålende form i fjor høst, og den gikk for eksempel 16,0/2040ma fra dødens på Van Der Meulen 4. september. Hvordan er så formen nå? Jo, den er MILEVIS bedre enn raden. Den var ikke tom etter sene luker verken tredje/nest sist, og nå sist ble den dessuten sittende bom fast som fulltanket. Møtte da klart tøffere motstand enn hva som venter nå. Er lynrask fra start, en kjapp sprint vil passe bra, og fra dårligst rygg leder er vi litt inne på at denne kan slå til som en godbit. OBS!

Lerum med kanontips i V75-spillet til Örebro 20. januar!
Tipsformen til undertegnede holder seg på et bra nivå, og vi holdt nesten på å gjøre det helt store under V75-omgangen søndag. Etter at jeg ikke var fornøyd med tipsene på Bjerke lørdag var det derfor deilig å slå tilbake allerede dagen etter. Bongen til undertegnede på Kr.960 fikk dog kun tre seksere, men trøstegevinsten ble mildt sagt SOLIDE Kr.14 736,- Sato innfridde som dagens HERLIGE V75-banker, mens godbiter som Icanhearyou og Omay Southwind stod først på ranken!

Lerum fikset lørdagskvelden i Boden 19. januar! Var du med på moroa?
Igjen satt tipsene meget bra på glattisen i Boden, og på Eksperten suste absolutt ALT av bonger inn. Nettavisens bong på Kr.360 med to bankere satt også som spikret, og her kunne man hente ut herlige Kr.3 553 om man hadde tatt rygg. Du går vel ikke glipp av undertegnedes tips i Boden?

Lerum gjorde nesten rent bord i lunsjen 14. januar!
Vi likte lunsjomgangen på Färjestad denne mandagen, og det ble også en ordentlig fin opptur for de fleste av dem som tok rygg. Nettavisens bong på Kr.432 satt nemlig som spikret, og utbetalingen på den ble meget fine Kr.3 433,-

Lerum med topptips på Biri 11. januar! Tok du rygg?
Undertegnede serverte meget sterke V65-tips denne fredagen, og bongen på Kr.480 betalte ut knallfine Kr.6 790,-. Lille Olga i V65-1 var dagens beste banker. Du tok vel rygg?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi liker disse kjøringene på ISEN, og vi gjorde det altså skarpt i Boden lørdag. Da suste ALT av bonger inn på Eksperten, og undertegnedes bong på Kr.360 betalte ut Kr.3 553,-. Nå tar vi ny sats, og til Umåker tirsdag skal vi i lukene med følgende:

V64-1 : 9 Carisma Mearas – Vidåpent innledningsløp, og her kan en bred gardering vise seg å være smart. Vår ide kom ut etter en lengre pause sist, satt langt bak, og det var «umulig» å hente veldig mye tilslutt da det ble kjørt veldig rolig innledningsvis i det løpet. Har normalt gått MYE frem med den blåseren, og mot en særdeles overkommelig gjeng er sjansene gode om det bare løser seg fra innersporet. OBS!

Dagens første banker:
V64-2 : 3 Hallsta Vinnex – Elsker isen, og det var hovedgrunnen til at vi advarte litt for den nest sist. Møtte da tøff motstand, men den vant, og det til skrellodds. Sist feilet den i angrep, men kom strålende tilbake nedover oppløpet. Har funnet superformen, i kveld dreier det seg om isbane, og da kommer denne best til sin rett. Vi vil også legge til at den er nybehandlet siden løpet sist. Slår en overkommelig gjeng? VI TROR HARDT!

Dagens andre banker:
V64-3 : 7 Pleasure For Cash – Taper ikke et løp som dette om den bare skikker seg underveis. Er etter Ready Cash, og den har derfor ikke vært helt 100% stabil tidligere. Gikk dog veldig fint på isen sist, men ble aldeles for pigg, og stummet derfor noe tilslutt. Her er den veldig billig ute når det gjelder motstand, er garantert forbedret med en blåser i kroppen etter oppholder, og det er snakk om en motivert favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 6 Hagentoy – Var fullt godkjent i BETYDELIG tøffere omgivelser enn dette sist, og den holder virkelig storformen for tiden. Er kjapp i vei, og skulle den komme seg foran, ja, da er nok dette løpet over. Motivert favoritt. 2 Faye Bros – Er egentlig en SUPERKJAPP sprinter som har fått tre løp i kroppen etter pause. Nå kommer den endelig ut på sin beste distanse, sporet er det riktige, og vi velger derfor å ta den med som en mulig kantball mot den store favoritten.

V64-5 : 4 Hunter Dillon – Er en traver vi holder høyt i dette grunnlaget, og den har normalt en TOPP MULIGHET om den leverer på sitt beste. Løpet sist kan man bare se bort fra da den var syk. Rapporteres å trene bra igjen nå, den er kuskeplusset med Ohlsson, og fra et nydelig spor må vi bare ile til med denne frekkisen. SKAL MED PÅ ALT!

V64-6 : 14 U. Boat – Avslutningsløpet er EKSTREMT åpent, og det er få eller ingen helt sjanseløse hester med her. Vår ide var under pari etter pause sist, men gikk da med for dårlige pigger, og det var grunnen til at den underpresterte. Rapportene på denne går i dur, den er mer enn god nok på ren kapasitet, og klaffer det bare litt på veien er den HET! Settes helfrekt først i en ellers vidåpen finale.