Vi jakter ny suksess i Sverige

Jorma Kontio kjører vår ide i 3-årsløpet. Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Jorma Kontio kjører vår ide i 3-årsløpet. Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Det oser store kroner! Banker ble ranet fra seieren sist! Mulig sjokk i DD-1! Vi vet hvem som er best i 3-års løpet! Ny opptur jaktes i Sverige!

Sportspills meny:
V65 Forus: Glen Ord Superb på plass
Lunsj-V5 Leangen: Blekkan sørger for ny Leangenfest?
Oddstips 1: Hvem rykker opp til Serie A?
Oddstips 2: Viktig kamp i Superettan
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

ENORM FULLTREFF PÅ LEANGEN 25. MAI - 750 000 INNSPILT!

Amanda Robertseninnfridde med Nettavisens V65-banker i kveld når hun red 7 Seaborn Simona inn til seier i V65-3 i kveld. Men også vår alternative banker, 5 J.J. Funkies innfridde i V65-6. To systemspill og to andelslag (fire andeler a kr 500) brukte Seaborn Simona som banker, og inkludert ca 18-20 femmere ble det ca 90 000 kroner tilbake på hvert av de fire andelslagene.

I tilleg ble det klaff for fire andelslag på Eksperten som brukte 5 J.J. Funkies som banker i V65-6. Disse andelslagene var tre lag med fem andeler a kr 200, og ett andelslag på fire andeler a kr 200. For 200 kr kunne altså disse andelshaverne hver seg kvittere ut hhv 17 800 kroner (de med fem andeler) og 22 250 kroner (de med fire). I tillegg ble det fire femmere på en drøss andre andelslag og totalt ble det ca 750 000 kroner innspilt på Leangen.

Fra Halmstad samme kveld så ble det 6-riktige på en av våre bonger (4 andeler a 500), og de kunne dele totalt 60 065 mellom seg.

Men det stopper ikke der! Sjekk ut følgende:

Det ble servert knallsterke tips fra Sverige søndag 24. mai! Tangen Stegg (4-valg) ble servert som en klink banker mot dagens tyngste favoritt! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. I tillegg satt samtlige V4-forslag, og det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.144, ja, det betalte ut fine Kr.2 071,-. Totalen fra Lindesberg stoppet på flotte 150 000 innspilt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Sørlandet samme dag så ble det også en GEDIGEN OPPTUR for dem som tok rygg på våre SISTE INFO BONGER. Alle bongene her satt som spikret, og de minste bongene på Kr.500 (4 andeler a 125) betalte ut Kr.5 318 per stk. Sagitta (5-valg) innfridde som dagens DD-BANKER! Totalen fra Sørlandet ble vel 60 000 innspilt,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En av årets beste uker er i vente, og her vil vi gjøre deg oppmerksom på følgende:

* I vinnerspillet så øker Norsk Rikstoto tilbakebetalingsprosenten til 85%!

* På Bjerke onsdag så skal bonuspotten på 830 552 betales ut til alle dem som får syv riktige!

* På Solvalla lørdag er det jackpot i V75-spillet med 21.192.246 ekstra i syverpotten!

* På Solvalla søndag venter en EKSTRA INTERNASJONAL V75-omgang hvor det ligger 23 millioner i potten!

ENORM JACKPOT I V75-SPILLET på lørdag fra Solvalla! Hele 21.192.246 ekstra å spille om!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Fra Halmstad i går så ble det seks riktige på en av våre bonger (4 andeler a 500), og den betalte ut flotte 60 065,-. Her banket vi Spring Erom, og helt uspilte Twin's Zindy (9-valg) ble også fanget opp.

Fra Eskilstuna denne kvelden så er det VIDÅPNE LØP, og det vil overraske oss om det ikke er duket for flotte kroner! Vi banker 5 Caddie Hit i finalen, og kan by på følgende:

V64-1 : 5 Gilmour – Har spennende betingelser foran seg denne tirsdagen, og den må bare prøves. Følger bilen fra start, og etter den har blitt strøket inn et spor så kan det bety tidlig tet. Da blir den ikke lett å ha med å gjøre, og vi forventer en god innsats etter en liten pause. Var nemlig solid før denne lille pausen. Skulle draget vårt få svar, ja, da åpner dette seg opp, og garderinger er da nødvendig.

V64-2 : 3 M.T. Jorgen – Har gjort klart bra løp de siste gangene etter passive styringer. Har notert seg for bra tider, og dette er en traver i full form. Står spennende til i dette læringsløpet, og motstanden er svært overkommelig. Klaffer det for kusken så burde den være med å gjøre opp om det. SPILLES!

V64-3 : 6 Freddie De Veluwe – Så enorm ut når den bare forlot de andre nedover oppløpet sist. Er garantert en av de hestene i feltet her som vil utvikle seg mest i tiden fremover. Finner Jorma de riktige ryggene å gå i så blir den ikke lett å stå imot nedover oppløpet. Prøves i et felt hvor det finnes flere fine talenter.

V64-4 : 14 Tequila Palema - Er bedre enn raden, og i V75’en sist så feilet den i stengt posisjon ca 400m fra mål. Virket til å ha mye krefter igjen, og vi gav den et pluss i kanten. Står perfekt inne i dette løpet, og det kan fort være revansjedags! MÅ MED PÅ ALT!

ENORM JACKPOT I V75-SPILLET på lørdag fra Solvalla! Hele 21.192.246 ekstra å spille om!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V64-5 : 3 Love Ain’t Easy – Kom ut etter en mnd pause sist, og den gjør et fullt godkjent løp. Hadde uansett godt av den blåseren, og vi forventer den enda et knepp opp til denne starten. Sporet er perfekt, og den duger på kapasitet. Blir etter vår mening aldeles for lite spilt her, og når vi la ut dette tipset så hadde den kun 4% av innsatsen på seg… SKAL PASSES!

V64-6 : 5 Caddie Hit – I en svært åpen V64-omgang så velger vi å banke favoritten i finalen. Ble «ranet» fra seieren sist, og her er man for alvor på jakt etter en opptur etter det som skjedde sist. Gikk med sko i det nevnte løpet, men på tirsdag så varsles det om skorykk. Det skal gjøre den enda bedre, og den blir ikke lett å ha med å gjøre om den bare kommer seg feilfritt avgårde. Gjør den det, så blir det tidlig tet, og da burde dette være over. BANKER!