Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Bergen: Topphest gjør kort prosess i Bergen
V5 Drammen:
Overlegen lunsjbanker i Drammen
Oddstips: Vålerenga utnytter Storhamars suksess
Oddsdobbel NHL: Formlag spilles på hjemmeis
Oddstips NHL
: Canucks kan skrelle igjen

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Vi har en flott torsdag foran oss i hestesporten og det er på Bro Park torsdagens store høydepunkt finner sted både spillemessig og sportslig. Storløpene står i kø og det i tillegg jackpot i V64-spillet med 961 900 SEK ekstra i sekserpotten. Torsdagen byr ellers på V4-lunsj fra Hagmyren, den byr på V5-lunsj fra Drammen. Torsdag kveld er det i tillegg til V64-omgangen på Bro Park også duket for V65-løp på Bergen travpark.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens store jackpotomgang i V64-spillet fra Bro Park. Det er altså 961 900 SEK ekstra i sekserpotten og sportslig er det kanonløp på rekke og rad. Nettavisens galoppeksperter har vært inne i en bra periode de siste ukene, og på Øvrevoll onsdag ble ny flott suksess.

Systemklaff i V5-spillet på Øvrevoll 17. oktober
Det ble alt annet enn lettløst i V5-spillet på Øvrevoll onsdag. Ingen favoritter vant. Vårt V5-system på Eksperten (fire andeler a kr 750) satt dog klokkerent og V5-utbetalingen landet på flotte 26 594 kr. I V4-spillet ble det klaff for forslaget med innl.pris kr 882. V4-utbetalingen stoppet på 3 192 kr.

Skrellsystem-klaff på Øvrevoll søndag 7. oktober
Våre galoppeksperter annonserte på forhånd at søndagens V4-omgang på Øvrevoll var vrien og det ble den den. Ingen favoritter vant. På Eksperten har vi de siste løpsdagene lagt ut såkalte skrellsystem, der forutsetningen går på utbetaling over kr 10 000. Søndag ble det klaff for dette (fire andeler a kr 499) og utbetalingen ble flotte 16 486 kr.

Solid V5-klaff på Gøteborg galoppbane søndag 30. september
Det ble en helt favorittfri V5-omgang på Gøteborg søndag, men Nettavisens største V5-forslag (innl.pris kr 1 920) det traff også denne dagen. Flotte 11 991 kr ble det i utbetaling og to andelslag på Eksperten (fire andeler a kr 500) fikk ta del i den flotte gevinsten.

14 640 kr på største V4-forslaget på Klampenborg 29. september
Til tross for at to favoritter vant i V4-spillet på Klampenborg lørdag, ble det solid utbetaling. De to øvrige V4-avdelingene ble nemlig vunnet av store overraskelser. Nettavisens V4-forslag på med innl.pris kr 1 960 satt som støpt og betalte tilbake flotte 14 640 kr. På Eksperten ble det klaff for to andelslag, begge med fire andeler a kr 500.

Kanontreff i V64 på Jägersro torsdag 27. september
Nettavisens galoppeksperter leverte strålende tips til torsdagens V64-omgang på Jägersro. V64-forslaget med innleveringspris på kr 1 944 kr satt klokkerent og betalte tilbake meget flotte 34 304 kr. På Eksperten ble det klaff for tre andelslag med fire andeler a kr 500.

Topp galopp på Bro
En strålende galoppkveld står foran oss. Dette er etter vår mening en av de beste løpsdagene i år, og det er kjempestore premier i flere av løpene. For spillerne er det fine forutsetninger med jackpot i V64-spillet. Vi spiller bankerfritt på de større V64-forslagene.

Norsk bankerkandidat i V64-3
4 Duca di Como (Cathrine Erichsen) og 1 Master Blaster skiller seg ut i V64-3. Duca di Como er på vei til å bli en stjernesprinter, mens Master Blaster har vært enorm i alle sine løp på sandbanen. Sist gikk det dårlig på gress, nå er det sand igjen. 4 Duca di Como er uansett vår klare favoritt og bankerspilles på de to minste V64-forslagene.

PS: Dette løpet er også V4-1 og her står vi på 4 Duca di Como og 1 Master Blaster på samtlige V4-forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dobbeltbanker både i V64-1 og V64-2
Vi synes det er flere løp til å begynne med i V64 hvor det går an å gå ganske tynt. I V64-1 blir 2 Ramone fra Niels Petersens stall favoritt, og hun har imponert så langt. Torsdag formiddag ligger denne an til å bli omgangens nest største favoritt. Vi tar dog med 9 Casinobutler DK på samtlige V64-forslag.

1 Angel Love og 4 High as a Kite er to norske håp i V64-2, og det er i hvert fall de to beste hestene. Vi tror det er bra sjanse for at en disse også vinnet løpet og låser også V64-2 på to hester.

Herlig toårsløp i V64-4
Toåringene møtes om store penger i V4-4, hvor 10 Privilegiado (Petersen) og 3 Nouvelle Lune (Neuroth) trolig får størst bry med den danske stjernen 11 Sir Churchill. Møtte meget gode toåringer i Frankrike sist etter overlegen seier i debuten.

Vi garderer omgangens største favoritt
9 Master Bloom har imponert stort og blir etter alle solemerker kveldens aller største favoritt i V64-5 som er St Leger. Han har vært knallgod i hele år, men vi spekulerer litt i at han har hatt flott form i et halvt år og sesongen har vært lang og krevende. Det er spennende motbud i løpet og vi tar med ytterligere fire hester i dette løpet. I DD-spillet skulle vi gjerne hatt et alternativ i V64-6/DD-2, men det løpet er vidåpent. Således bruker vi 9 Master Bloom som vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gedigen spillenøtt til slutt
Dermed er det kun V64-6 igjen. For oss er det løpet hvor det kreves garderinger i bøtter og spann. Vi tar med alle 15 startende på det største V64-forslaget og åtte hester på de tre minste V64-forslagene.