Voldsom jackpotomgang i V64 fra Färjestad


Bjørn Goop (her med stallhesten On Track Piraya på Biri i høst) har en bråte med vinnersjanser på Färjestad mandag kveld.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Bjørn Goop (her med stallhesten On Track Piraya på Biri i høst) har en bråte med vinnersjanser på Färjestad mandag kveld. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Gedigen dobbel jackpot og hele 2 572 902 SEK venter ekstra i sekserpotten til mandagens V64-løp på Färjestad. Björn Goop sitter bak fem favoritter.

Mandagens øvrige Sportspill-meny:
V65 Leangen: Vi lanserer en helfrekk V65-banker
Fotballtips 1:
Arsenal tar seieren i toppkampen
Fotballtips 2
: Lukter målfest på Emirates
Hockeytips: Andreas Martinsen dundrer videre

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av den svenske travredaksjonen Snoken.

Juleuken står for tur, men hestesporten ruller på for fullt også i jula. Uken starter med blant annet en voldsom dobbel jackpotomgang i V64-spillet fra Färjestad. Formidable 2 572 902 SEK venter ekstra i sekserpotten ettersom det verken ble utbetaling på fem eller fire rette Ørebro søndag.

I tillegg er det en meget flott V65 fra Leangen mandag kveld. Ellers er det verd å merke seg at det i tillegg til den vanlige V76-omgangen på Bjerke onsdag, også er spill til Sveriges V75-omgang på Bergsåker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens faste tipsekspert for travløp i Sverige, Rolf Lerum, har tatt seg en liten velfortjent førjulsferie. I hans fravær har vi hentet inn meget kompetent eksperthjelp fra Sverige. Fra torsdag 17. desember til og med mandag 21. desember, er det Snoken som kommer til å stå for tipsene til de svenske banene. Snoken er et produkt og merkenavn som har vært på det svenske markedet siden 1993.

Bak navnet står en av Sveriges fremste redaksjoner innen travsporten. Redaksjonen har eksperter bosatt over hele landet, og hver tipsleverandør har sin region og sine lokalbaner som spesialfelt.Snoken dekker hele Sverige – fra Jägersro i sør til Boden i nord. Ekspertene er meget godt pålest, ser timevis med løpsarkiv hver uke, ringer de aktive og er på plass live når løpene går. Kontaktnettet i Sverige er unikt.

Flott V5-klaff lørdag
Snoken som hadde riktig fint klaff med V5-tipsene til Mantorp lørdag. V5-forslaget med innl.pris på kr 448 satt klokkerent og betaltet tilbake pene 3 118 kroner.

Herlig V4-klaff mandag
Snokens mellomstore V4-forslag (innl.pris kr 480) til Mantorp mandag satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 2 954 kroner.

Enorm seiersflyt for Goop
Bjørn Goop
har på det nærmeste avgjort det svenske kuskechampionatet i år, selv om Ulf Ohlsson ledet ganske klart for ca en måned siden. 26 seire har Goop bare siden 2. desember og det er en helt vanvittig seiersstim. Vant to løp under jackpotomgangen på Ørebro søndag og er for sikkerhets skyld favorittspilt i fem av de seks V64-løpene på hjemmebanen Färjestad i kveld. V64-3 er det eneste løpet han ikke er favorittspilt i, men det løpet er et lærlings/ungdomsløp.  

Banker direkte
Björn Goop kusker da naturligvis også vår V64-banker og til slutt falt valget på 2 Pepe Di Jesolo i V64-1. Hesten prøvde å forsvare seg mot unntakshesten Seedorf O.M.F. i sin siste start på Solvalla, men måtte gi tapt fra tet. Gjorde uansett en topp innsats, og de som så seiersløpet til Seedorf O.M.F. i V75-løpet på Mantorp lørdag, skjønner at det ikke er noen skam å tape for den. Klart billigere imot i kveld og dette må være en topp vinnersjanser og 2 Pepe Di Jesolo blir vår banker i V64-1.

Kan smelle i V64-4
Av Goops fem V64-favoritter i kveld, er det nok 9 Dirty Dancing In som er den mest sårbare i V64-4. Bak Goop-hesten er det vidåpent og Dirty Dancing In har både bakspor og heller ikke startet på tre måneder. På de større kupongforslagene tar vi med alle tolv startende, da det lukter litt skrell av dette løpet.

Bakspor er et minus
I V64-6/DD-2 blir Goop meget stor favoritt med 9 Tintin. Men er det sprint og bakspor i kveld og hesten burde vel strengt tatt holdt unna til seier i forrige starten på Solvalla, da Björn Goop kjørte seg til tet tidlig i et langløp. Fikk imidlertid litt stumme ben på slutten og ble innhentet av Nose Gear.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jennifer kan lede hele veien
Motbudet og det klart spennende DD-spillet må være 2 Gaia Sund og Jennifer Tillmann. Hoppa har sittet fast flere ganger i det siste, er kanskje ikke tøff som Tintin, men teten på Färjestad er gull verd. I kveld satser garantert Jennifer Tillmann mot tet og da er dette hesten å slå. Vi må teste denne banker i DD-spillet.