*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vrien V64-omgang på Jägersro

Superkusken Johnny Takter kjører dagens tyngste favoritt. Foto: hesteguiden.com

Ekstremt utfordrende V64-omgang! Frekke objekter i flere av løpene! Vi er på jakt etter store kroner tirsdag! Du blir vel med på moroa!?

06.10.15 14:00

Sportspills meny tirsdag:
V4 Hagmyren:
Fantastiske Lannem Silje gjør V4 til V3
V5 Forus:
Fyldig lunsj i vente
V65 Momarken:
Solide objekter i V65-spillet
Oddstips 1: Blackpool må redde stumpene
Oddstips 2:
- Storhamar taper nøkkelkampen
Oddstips 3: Oilers må ut i hundre

Systemfullklaff i Drammen 5. oktober! Kr.34 416 innspilt!
Det ble en herlig fullklaff for dem som kjøpte seg en andel i vårt system til jackpotomgangen i Drammen 5. oktober! Systemet med en innleveringspris på Kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000), ja, det inneholdt to seksere, og en rekke med femmere. Dermed kunne fire dele herlige Kr.34 416 mellom seg. Vi gratulerer så mye.

Ny saftig opptur på galoppen! Bong på Kr.960 betalte ut Kr.13 891,-!
* Nettavisens galoppeksperter fornekter seg ikke. Søndag 4. oktober ble det på ny strålende klaff under V4-spillet på Øvrevoll.

* Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Og ranken var strålende. 9 Al Quest (fjerdevalg i spille ) var ranket som 3. valg 6 Miss Rebel ble bankerspilt i V4-2.

* 2,8 prosenteren og 9. valget 10 Date With Dynamite var rangert som 5. valg og med på kun seks hester. I V4-4 vant 5. valget 6 Stinger. Denne var rangert som andrevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny suksess for siste info bongene!
På Eksperten så byr vi på siste info bonger. Søndag 4. oktober så satt ALLE våre siste info bonger på Sørlandet, og Romme. Bongene kostet fra Kr.500 (4x125 / 5x101) til Kr.2 000 (4x500). På Romme betalte bongene ut fra Kr.4 151 til Kr.4 760. På Sørlandet betalte bongene ut fra Kr.3 865 til Kr.4 093,-. Du sjekker vel ut våre siste info bonger på Eksperten!?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er vrient i dagens V64-omgang som kjøres på Jägersro. Det er få bankerkandidater, og vi tar en sjanse i finalen hvor vi banker en hest på vei mot storformen. 2 Dragalagaboomboom er dagens alenestrek.

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 4 I Won’t Dance (4%) – Supersprint, og slike løp er aldri helt lett å regne på. Kjører man litt for fort så kommer syren også i slike løp. Vi prøver oss med et frekt drag i innledningen, og vi gjør det på en hest som har vært tøffere ute enn dette før. Er selvfølgelig ikke like hard i skallen sin lengre, men vi likte den godt etter pause sist, og den fikk to plusser i kanten av oss da. Satt altså fast i det lengste, og den gikk helpigg i mål. Klaffer det på veien nå, ja, da har den form til å overraske!

V64-2 : 3 The Last Flower (5%) – Her er det åpent. Ideen vår har fått en blåser i kroppen etter en liten pause, og den kan ventes forbedret til løpet på tirsdag. Gikk godkjent på Jägersro både nest + tredje sist, og klaffer det bare litt på veien så duger den. Prøves som en frekk ide, men garder løpet.

V64-3 : 9 Pike River (13%) – Nytt åpent løp hvor det ikke finnes en veldig klar ide. Etter å ha vært i tenkeboksen så landet vi på Pike River som virkelig trives over denne distansen, og den har hevdet seg bra mot bedre hester enn dette. Kommer nå ut etter en liten pause, men rapportene på den er fine, og treneren forventer at den dukker opp i fremste rekke. OBS!

V64-4 : 11 Candy Store (15%) – Trenger tempo for å komme inn i leken, men får den det, ja, da er dette et OK spill i et løp som heller ikke trenger å være helt lettløst. Fullførte fint sist mot gode hester, og innsatsen der var klart oppløftende. Har bra fart i kroppen sin, motstanden er nå den riktige, og vi blir ikke overrasket om den bare feller denne gjengen nedover oppløpet. MÅ TAS PÅ ALVOR!

V64-5 : 1 Poplar Broline (8%) – Er i flott form, og den har en spennende oppgave foran seg nå. Var tapper i nederlaget nå sist, mens den vant enkelt etter en kjapp siste 500m nest sist. Er sikret et optimalt opplegg fra dette sporet, og blir den bare ikke fast så er vi klart inne på at den dukker opp på foto. Prøves i et jevnt/fint løp.

V64-6 : 2 Dragalagaboomboom (42%) – Her er det enten en eller mange, og vi står på kun en hest i finalen. Vi tar en sjanse, og banker traveren til Jan Hansen som for alvor er på vei mot storformen! Var tapper i nederlaget nest sist, mens den så utrolig bra ut sist. Bare forsvant i fra nedover oppløpet, og det virket til å være mye krefter igjen. Har nå fått fire løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og normalt sett så skal den bare løfte seg ytterligere fremover. Er MYE bedre enn det grunnlaget den har på konto, og vi lar det altså stå til. BANKER!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.