Westergaard med tunge favoritter


Trener Bo Westergaard seler ut tre store favoritter i V64-spillet søndag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Trener Bo Westergaard seler ut tre store favoritter i V64-spillet søndag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Tunge V64-favoritter fra Norge! Banker som nå er billig ute! Frekt drag som utfordrer en mye spilt hest! Det kan bli en ny fin opptur i V64-spillet!

Sportspills søndagsmeny:

Oddstips 1: Strømsgodset hater denne banen
Langskudd: Wenger jakter fortsatt sin revansje
Tippekupongen: Rosenborg fosser videre

Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

V4/V5 Klampenborg: Derbysøndag med utfordrende V4/V5-spill
V5 Harstad: Vrien V5-omgang i Nord

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Stor opptur fra Östersund 31. juli - Ca Kr.121 000 innspilt!

* Det ble servert knallsterke tips fra Östersund denne kvelden, og vårt store V64-forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 296 satt som det skulle. De som fulgte det kunne hente ut flotte Kr.13 246,-

* 31,41-oddseren Red Carpet (V64-2) tok en imponerende seier fra dødens i monteløpet, og den sjokket de fleste spillerne denne fredagen. Vi hadde dog tro på supersjokket, og på vår rank stod den faktisk først!

* På Eksperten satt ÅTTE av våre V64-forslag. De het Lerums V64-fredag, og siste V64info Sverige. Innleveringsprisen på lagene var fra Kr.1000 (5x200 / 4x250 / 10x100) - Kr.2000 (4x500). Hvert av disse lagene betalte ut fra Kr.12 976, og oppover. Vi gratulerer så mye.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Spennende søndag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.45 - Klampenborg (V4 + V5) Derbysøndag med flotte/åpne løp!

Kl.15.10 - Åmål (V64)

Kl.15.40 - Harstad (V5)

Kl.18.00 - Sørlandet (V65 + V5) Jackpot i V65-spillet med 536 635 ekstra!

Åmål kjører motsatt vei i dag, og slike løp er ikke alltid like lett å regne på da de fleste er vant med å gå rett vei. Vi er klart inne på at flere av favorittene kan være i trøbbel, og vi måtte vente helt til den siste avdelingen før vi fant det vi mener er dagens beste banker. 3 Art On Line (V64-5) har et gaveløp foran seg, og her burde det bli tidlig tet og slutt!

Sjekk ellers ut følgende objekter:

V64-1 : 10 Anglo Am – Har fått seg fire løp i kroppen etter pause, og den er i en MEGET BRA form! Nå sist så var den med på en tøff åpning før den fikk tet. Solgte seg deretter meget dyrt, og ble kun speedet ned av topphesten Flex Lane. Gangen før så ble den sittende bom fast, og også da var den ute mot tøff motstand. Blir søndag kraftig kuskeplusset med Bjørn Goop, og klaffer det bare litt fra baksporet så er den med på foto. MÅ MED PÅ ALT!

V64-2 : 3 Afrodisiac – Er ingen stjerne, men hun er nyttig, og hun har gjort fine løp i tet. På Åmål er nettopp teten SVÆRT VIKTIG, og takler hun en trang bane/det å gå motsatt vei, ja, da skal sjansene være fine. Dog er vi usikker på om hun takler disse nye faktorene, og på søndag kan det være smart å prøve å felle henne da hun blir kolossalt hardt betrodd.

Jackpot i V65 på Sørlandet i kveld! Kr.536 635 ekstra i V65-potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre bonger fra Sørlandet

V64-3 : 3 Princess Of Love – Ny favoritt fra Stall Westergaard. Favoritten her har løftet seg noe helt enormt i år, og den er 100m bedre enn i fjor. Har altså imponert noe helt vilt, og den har radet opp med topp prestasjoner. Nå sist la den inn 12,5 s 800m, og den avgjorde sikkert. Det som kan «ødelegge» litt på søndag er at den får svar innvendig, og man har ikke lyst å gå i dødens på en slik bane som dette. Har uansett en bra sjanse, og vi føler at den er motivert.

V64-4 : 3 Nordic Illusion – Småskummelt løp med litt ustabile hester på farten. Vårt drag er av den mer stabile sorten, og her har den dessuten helt riktige betingelser foran seg. Er nemlig meget kjapp i vei, og distansen nå er intet minus. Har sett fin ut på slutten, og den ligger i skorpen. Kan fort sitte der i dønn riktige omgivelser, og vi roper et varsko!

Jackpot i V65 på Sørlandet i kveld! Kr.536 635 ekstra i V65-potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre bonger fra Sørlandet

V64-5 : 4 Final Jam – Har et meget spennende løp foran seg på søndag, og her kan det dessuten bli tidlig tet. Da snakker vi om en kanon-sjanse, spesielt med tanke på at løpet går på Åmål. Den har gjort fine løp på slutten, og nå sist så feilet den i angrep på oppløpet. Hadde ikke vunnet, men den gikk glipp av en mulig trippelplass. Feilfritt, og kanskje tidlig tet = MÅ BARE PRØVES MOT EN HELT RIKTIG MOTSTAND!

V64-6 : 3 Art On Line – Dette er for oss dagens banker. Har rett og slett et skreddersydd løp foran seg! Nå sist var det tidlig tet, og den åpnet første 1000m på 11,6. Kunne ikke svare helt hjem, men da skal man vite at den møtte betydelig tøffere hester enn dette. Burde komme seg tidlig foran her, og med tanke på at den nå er motstandsmessig betydelig billigere ute enn tidligere så må vi bare gå ALL IN på det som er hesten sin beste distanse!

Jackpot i V65 på Sørlandet i kveld! Kr.536 635 ekstra i V65-potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre bonger fra Sørlandet