Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi har en aldeles fantastisk JACKPOT-uke foran oss, og dette er rett og slett en helt spesiell uke. Det er altså JACKPOT mandag, tirsdag, fredag, lørdag, og søndag... Det største HØYDEPUNKTET denne uken skjer på lørdag hvor det er MULTIJACKPOT I V75-SPILLET på Solvalla klokken 16.20. Her ligger det spinnville 66 525 615 ekstra i sjuerpotten. Som om ikke det er nok så blir det i tillegg GULLJACKPOT i V75-spillet fra Orkla lørdagskveld klokken 20.00. Vi byr på fyldige tips til begge baner, men når vil disse være klare? V75-tipsene til Solvalla blir lagt ut fredag ettermiddag, mens V75-tipsene til Orkla blir lagt ut ca 0900 lørdag.

Klosterskogen byr på en spennende V65-omgang i kveld, og dette er en omgang hvor det ikke var veldig enkelt å finne en "klink banker". Etter å ha vært i tenkeboksen en stund så landet vi på 3 Visconti i finalen. Kommer ut med sterke rapporter i ryggen, og er den helt overlegent beste hesten. ALL IN!

Ta rygg på følgende:

V65-1 : 3 Kleppe Nido – Debuterer under sal, og den kan være helt «KLINK» direkte. Har fått to løp i kroppen etter pause, og sist feilet den i angrep med masse krefter igjen mot oppløpet. Rytteren er knallgod, og trives denne under sal, ja, da skal de andre få noe å slite med. SPILLES!

Tirsdag venter en stor V75-jackpotomgang på Bjerke. Ved å klikke på denne lenken kan du allerede nå kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V65-2 : 3 N.Y. Mojito – Har kun gjort fine løp på slutten, og var positiv etter sene luker sist. Gikk da 13,1 s 300m. Er det bare litt skalle i denne hoppen så må den ha en fin sjanse i et løp som dette. Her er det nemlig særdeles billig i mot…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 4 Gyri Jenta – Spurtet bra på en elendig bane sist, og gjorde altså det i et løp hvor brenngode Voje Dino vant. Møter ingen av et slikt kaliber her, den står interessant til på strek, og vi setter den frekt først.

V65-4 : 5 One More Time – Er på riktig vei i ny regi, og gikk et fint løp fra dødens sist. Møtte da mye bedre hester enn hva den gjør i kveld. Er veldig kjapp fra start, og skulle den komme seg tidlig foran, ja, da er dette hesten å slå. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 11 Rokne Bliss – Her er det veldig jevnt blant flere, og vi plukker med oss noen hester. Ideen falt TUNGT som hardt betrodd sist, men gikk uansett et råsterkt løp etter grov galopp, og formen er på topp. Tar revansje? 1 Spang Sirius – Fungerte bedre enn på lenge sist, og er på riktig vei. Står spennende til nå, den er grunnkapabel, og må absolutt ikke glemmes.

V65-6 : 3 Visconti – Banker vi frekt i kveldens spennende V65-omgang. Kommer ut i ny regi, og interessant er det at Høitomt har vraker en formtoppet 4 Pelucchi… Visconti er det GODE rapporter på, og det skal bli svært spennende å se den igjen i banen. Har matchet betydelig tøffere hester enn dette tidligere, og vi er inne på at det kan dreie seg om en «SIKKER VINNER» direkte. ALL IN!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.