*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

V65-fest med Elisabeth

Jarlsberg02062019_Elisabeth Storetvedt_foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Elisabeth Storetvedt sitter opp bak vår V65-banker på Bergen travpark i kveld. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Dyktige Elisabeth Storetvedt kusker vår V65-banker på Bergen travpark i kveld.

24.09.20 19:14

Vi nærmer oss en strålende travhelg. Lørdag er det V75 med Gulljackpot på Leangen og søndag er det ekstra internasjonal V75 på Solvalla med blant annet kvalifiseringer til Grand Prix de I'UET.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik torsdag. Som har sitt spillemessige høydepunkt i kveldens V64-omgang i Boden. Her er det STOR JACKPOT og hele 1 773 490 SEK ekstra i sekserpotten. I tillegg er det en kanoninteressant V65-omgang på Bergen travpark i kvekd. Tirsdagen innledes med V4-lunsj fra Hagmyren.

I denne artikkelen skal det heretter handle om Bergen travpark og kveldens V65-omgang. Det er en variert meny, der omgangens klart største favoritt kommer ut i V65-4/V5-1 som er et løp forbeholdt stallmanns, rekrutt - og amatørkusker.

Innfrir favorittstempelet
I dette løpet er rutinerte Elisabeth Storetvedt satt opp som kusk på formsterke 10 Tom Odin. Den femårige Bork Odin-sønnen har vunnet fem av elleve løp i år og har et regelrett gaveløp på papiret. Står riktignok på 40 meter tillegg på sprint, men har løst tilsvarende oppgave før. Er normalt svært travsikker. Elisebeth Storetvedt er blant de klart beste kuskene i feltet og dette må være en toppsjanse. 10 Tom Odin blir min V65-banker i kveld og bankerspilles også i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gudmestad har ambisjoner
Fire hester kan vinne V65-1 og fra Forus kommer både 6 Ask Viking og 9 Neslands Faksen. 6 Ask Viking gjør sin første start på tre måneder og trener og kusk Geir Gudmestad er optimist. Gudmestad "ladet" opp med to seire på Forus tirsdag og Ask Viking blir min favoritt i V65-1.

Har aldri vunnet på sprint
I V65-2 blir hedershesten 4 Røster ganske klar favoritt. Kåre Refslands hest har startet 118 ganger i karrieren og vunnet 19 løp. Forrige seier kom i mars i fjor. Røster har faktisk aldri vunnet en sprint, men det skal tillegges at hesten har gjort få starter over 1600 meter. Har et gaveløp på papiret i kveld, men jeg tar med et par hester på gardering.

Favoritten er strøket - vidåpent løp
I V65-3 er den klare forhåndsfavoritten 7 Lesotho Promise blitt strøket og vi står igjen med 10 startende, som foreløpig ikke har vist allverden. 9 Prada One er en helt grei favoritt, men heller ikke mer. Jeg tar med alle ti startende på de to største V65-forslagene.

Overspilt storfavoritt
Også i V65-5/V5-2 er det kommet en viktig strykning. 4 Rainman O. hadde trolig blitt favoritt for Pål Buer. Nå blir 9 Song Of Eline tung favoritt fra 20 meter tillegg. Treårshoppa var ute i Hoppekriteriekvalifisering sist, men strakk som ventet ikke helt til der. Møter noen gode strekhester i dette løpet, og jeg synes ikke dette er en klink vinner i kveld, selv med alltid like velkjørende Svein Ove Wassberg som kusk.

Optimale forutsetninger for DD-bankeren
Stall Wassberg stiller med de tre mest spilte i V65-6/DD-2 og 2 Scot Ganymede blir den klare favoritten. Fra andrespor er det normalt tetgaranti, og vinnersjansen er god. Men ga seg fra tet tredje sist og er ingen klink vinner. Uansett bruker jeg 2 Scot Ganymede som min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.