Gå til sidens hovedinnhold

V65-jackpot med 357 394 ekstra i sekserpotten

Herlig V65-jackpotomgang fra Boden, og vi tror dette gir solid betalt! Seks oppsamlingsløp venter, og det pleier å skrelle i disse løpene i Sverige! V65-suksess i vente?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.

Boden avrunder lørdagskvelden, og det er altså JACKPOT I V65-SPILLET. Det ligger deilige 357 394 ekstra i sekserpotten, og de skal vi virkelig være med å kjempe om. Vår største bong er uten bankere, mens på de litt mindre bongene banker vi 3 Brida (V65-4). Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 8 Bottnas Easy Cash – Det er svak klasse på innledningsløpet, og hestene som møtes her har nok hatt sine beste år. Vår ide er grunnkapabel, og feilet som svært godtgående etter pause sist. Er ikke helt stabil, men vi likte det vi fikk se av den etter pause sist, og den er mer enn god nok til å ta seg av dette løpet feilfritt. Skal gå med sko på alle fire, men det er trolig kun et pluss for denne. SPILLES!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V65-bonger/systemer til Boden på Eksperten

V65-2 : 3 Galak Beji – Vinner dette løpet om den bare går feilfritt, men den er alt annet enn travsikker, og vi tør derfor ikke å gå ALL IN på den. Er betydelig bedre enn raden, og den skal stå først på ranken.

Her kan du kjøpe deg inn i våre V65-bonger/systemer til Boden på Eksperten

V65-3 : 8 Stjärnvinn Linn – Ligger litt i skorpen, og var positiv etter hinder på veien sist. Støter på en relativt formløs gjeng nå, og klaffer det bare litt på veien så duger den normalt godt. OBS!

V65-4 : 3 Brida – Har en drømmeoppgave foran seg her, og dette bør dreie seg om tidlig tet og slutt. Ble korrekt disket fra seieren sist, men så veldig bra ut, og gikk HELPIGG i mål. Gangen før var den godkjent i V75’en. Har bitvis vært hardt matchet over en periode, og dette er et langt billigere løp. MÅ BARE PRØVES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 2 Hippokrates F. – Har fått to løp i kroppen etter pause, og har levert to OK innsatser. Har rett og slett trengt noen blåsere, og vi forventer den ytterligere forbedret i kveld. Er veldig kjapp fra start, kusken kjenner hesten godt, og distansen er den riktige. PASSES!

V65-6 : 13 Callela Leonard – Har fått noen løp i kroppen etter pause, og den har funnet superformen. Fullførte fint på en knallgod tid nest sist, mens den ble sittende bom fast som fulltanket sist. Sporet er OK i en sportrapp, og den skal ikke bli enkel å stå i mot til slutt om det bare klaffer litt på veien.