Gå til sidens hovedinnhold

V65-jackpot med 381 219 ekstra på Sørlandet

Internasjonal V65-omgang med JACKPOT! Vi spiller bankerfritt, og jakter en solid ukeavslutning! Du tar vel rygg?

Lerum med solide V75-tips på Klosterskogen 21. november - tok du rygg?
Alt av V75-bonger satt denne lørdagen, og det ble servert meget gode V75-tips. Den lille bongen til Kr.180 satt som et skudd, og betalte ut Kr.2 902,-. Mjølner Røder (7,5%) og Always on Time (19,1%) stod begge først på ranken, og følgende info ble servert:

V75-1 : 6 Mjølner Røder – Har fått et løp i kroppen etter pause, og Mjølnerød har matchet sin springer perfekt inn mot denne oppgaven. I kriteriet fjerde sist så var den et hode bak 9 Grisle Tore GL over mål, og er altså nå 20m billigere ute. I det samme løpet slo den 8 Grude Elling, og stod også likt med 7 Kavaleren. Nå kan det være duket for seier igjen, og vi iler til med tipsnikken!

V75-4 : 3 Always On Time – Her er det bare å lukke ørene for alt snakk om taktikk, og om hva de skal gjøre med Always On Time. Her har garantert Vidar Hop en plan, og det er å blåse til tet for så å slippe. Solgte seg meget dyrt fra tet sist, og det vitner om toppform. På lørdag vil det være sjokkerende om man ikke satser på rygg leder (skal ha rygg over denne distansen mot eliten), og deretter komme på siste indre. Vi tror MYE på et slikt opplegg, og vi er klart inne på at det kan da ende med seier. SE OPP!

Lerum med ny V4-fulltreffer i lunsjen - denne gangen til Örebro 19. november
Undertegnede traff igjen godt i lunsjen, og igjen var det systemet (fire andeler a Kr.500) som suste inn. Utgang på godbiten Enzo AM (2-valg) var grunnen til at vi kom til utbetalingslukene. Nå ble V4-utbetalingen herlige Kr.13 861,-

Lerum med V4-suksess på Färjestad 16. november
Undertegnede kom ikke i mål på de flate bongene, men systemet (fire andeler a Kr.500) satt som spikret. V4-utbetalingen ble meget fine Kr.13 954,-. Hovedgrunnen til at systemet satt var at vi spilte SINGEL UTGANG på 3-valget Kadabra Bolets.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.


Sørlandet avrunder uken med en strålende V65-omgang, og det er altså JACKPOT med knappe 400 000 ekstra i sekserpotten. Våre litt større bonger er uten bankere, og vi skal til lukene med følgende:

V65-1 : 4 Hotesse Darling – Leverte en sterk sluttrunde i debuten for Hamre, og blir hardt betrodd i innledningsløpet. Er ikke veldig mye bedre enn 3 Hotika Blue som debuterer for Stall Hamre, og vi avstår derfor fra et bankerspill på favoritten. Motivert, men…

V65-2 : 8 Oh U. Sexylady – Debuterte i fjor med å vinne et forsøk til kriteriet, og da slo den altså topphoppen Lucky Queen Soa. I år har det kun blitt «rør», men den avslørte form sist når den feilet fra seg en OK premie, og en tid på ca 15,0/2100ma. Kommer ut etter en pause, og med et OK prøveløp i kroppen nå. Her kommer seieren?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 7 Nu Love S.S. – Vi er litt inne på at favoritten får svar, og dermed kan det bli riktig å komme bakfra i dette løpet. Tøffingen Nu Love S.S. har funnet formen, og tok en fortjent seier sist. Er neppe dårligere i kveld, og på ren kapasitet er den opplagt en av de beste. OBS!

V65-4 : 2 Rare Glide – Det er aldri enkelt å vinne disse løpene fra tillegg, og vi spekulerer mot storfavoritten. Vår ide spurtet strålende sist, og holder sin flotte form. Kan muligens komme seg tidlig foran her, og da blir den ikke enkel å ha med å gjøre. Må med på alt!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 2 Ty – Småskummelt løp hvor det kan skrelle til. Vår ide har løftet seg på slutten, og spurtet ganske fint to ganger på rad. Står riktig inne i dette løpet, og med flyt på veien kan det kanskje være duket for karrierens første seier. Plasseres foran 3 Valle Grid som har en billig oppgave foran seg.

V65-6 : 9 Vestpol Kongen – Har vært matchet i tøffe omgivelser, og er billigere ute nå. Er ekstremt speedig, og blir det ikke dradd unna i et jevnt/hardt tempo så skal noen og enhver få kjørt seg siste 500m. Settes først, men vi tør ikke å banke den fra langt tillegg.