Gå til sidens hovedinnhold

V65-jackpot på Klosterskogen i kveld

Klosterskogen er endelig tilbake med travkjøring i kveld og byr på JACKPOT i V65 og 216 908 kr ekstra i sekserpotten.

Til helgen er det klart for superhelg med Oslo Grand Prix på Bjerke og det er V75 både lørdag og søndag. Lørdag er det kanonløp fra ende til annen med finaleløp i de ulike klassene. Oslo Grand Prix går som vanlig på søndag og da er det også internasjonal V75-omgang på Bjerke. Det kommer garantert til å bli en topphelg på Bjerke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit skal vi blant annet gjennom en meget innholdsrik torsdag som blant annet byr på to norske V65-omganger i kveld. Det ble som ventet en favorittparade i onsdagens V65 på Forus og ingen utbetaling for fem rette. Dermed er det JACKPOT og 216 908 kr ekstra i sekserpotten i kveldens V65-omgang på Klosterskogen. I tillegg byr Øvrevoll på en strålende V65-omgang. I Sverige det V64 på Åby i kveld. Torsdagen innledes med V4-lunsj fra Dannero.

I denne artikkelen skal det heretter handle om Klosterskogen ogg kveldens jackpotomgang i V65-spillet. 216 908 kr venter ekstra i sekserpotten. Det har vært strenge coronarestriksjoner i Grenlands-området i hele mai og tidlig i juni og Klosterskogen har ikke arrangert trav siden mandag 3. mai, men nå er det endelig grønt lys igjen i Skien. Sportslig er det ingen pangkveld som venter, men spillemessig er det som alltid interessant på Klosterskogen. Jeg finner min V65-banker i V65-2.

Ny tillit til Teien Gundersen
Magnus Teien Gundersen misset med begge mine V65-bankere på Biri forrige fredag og han misset også med min V5-lunsjbanker Legend Act på Jarlsberg mandag. Men det bekymrer neppe den godeste Magnus. I kveld setter han seg igjen opp bak seiersmaskinen 11 Bjørnemyr Tore i V65-2. Innfridde sprettlett som min V65-banker på Momarken for to uker siden og la på til sin tredje strake seier da. Har vunnet fem løp på sju starter i år og møter klart overkommelig motstand i kveld. Til tross for bakspor, synes jeg Horgen Tore-sønnen er kveldens sikreste vinner. 11 Bjørnemyr Tore blir min jackpotbanker på Klosterskogen i kveld i V65-2.

To hester gjør opp i V65-1
1 Positano og 7 Axe Brogård skiller seg ganske klart ut i V65-1. Klosterskogen-spesialisten 1 Positano har vunnet tatt tre av sine fire siste seire på nettopp Klosterskogen, mens 7 Axe Brogård var helt nede på 11.8/1609 meter som vinner i sitt siste løp på Jarlsberg. Jeg setter 1 Positano knepent først med tanke på sporfordelen, men spiller begge to på samtlige V65-forslag.

Spennende monteløp i V65-3
Det er bra klasse på kveldens monteløp i V65-3 der jeg står på fire hester på samtlige V65-forslag. Den minst spilte av dem blir trolig formsterke 5 Bjønnum Baus som gjorde et flott seiersløp i monte nest sist på Bjerke og fulgte opp med en solid 4. plass i et travløp sist. Har gjort tre montestarter på Klosterskogen tidligere og det har gitt en seier og to andreplasser.

Svak klasse på V65-4/V5-1
Det er ikke rare kvaliteten på hestene i V65-4/V5-1 og sportslig er dette uten tvil V65-omgangens svakeste løp. 9 Acrobatique A. blir den naturlige spillefavoritten og også min favoritt. Brede Refsdals fine Coktail Jet-hoppe har solid form og tross niendespor og bakspor, synes jeg det ser ut som en flott vinnersjanse i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Overlegen uten galopp
Ingen tvil om at Kristian Bjørnerød sitter bak den beste hesten i V65-5/DD-1 i form av 1 Spik Lyna. Gjorde et strålende seiersløp sist på Bjerke og makter Bjørnerød å få denne feilfritt rundt i kveld, er det trolig snakk om vinneren. I en vidåpen DD-omgang, velger jeg å bankerspille 1 Spik Lyna i DD-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bak Spik Lyna florerer det av vinnerkandidater og på det største V65-forslaget markerer jeg for åtte hester.

Vrient i V65-6
V65-6/V5-3/DD-1 er et sprintløp for varmblodshester der lite vinnervillige 4 Royal Unibrew blir spillefavoritt. Vallaken har kun vunnet ett løp på 36 starter i sin karriere og det er alt annet enn imponerende tall. Formsterke 1 Happy N.L. blir min favoritt. Hoppa er i knallform og har optimale forutsetninger i kveld med førstespor bak bilen på sprint. Men V65-6 er et vidåpent løp og jeg tar med åtte og ti hester på de to største V65-forslagene.