Gå til sidens hovedinnhold

V65-jackpot på Sørlandet

Deilige 165 952 ekstra i sekserpotten! Interessant omgang hvor de fire siste løpene krever bred gardering. Bankeren er under en rivende utvikling, og vi kan ikke spekulere! V65-opptur i vente?

Lerum med solide tips til Sørlandet 29. august - Kr.1 800 ble til Kr.19 563!
Undertegnede knallet til med topptips til sin hjemmebane denne søndagen, og det ble en solid opptur for flere av de som tok rygg! Highland Breeze (2-valg) innfridde som en delikatessevinner mot dagens nest tyngste favoritt! Tøffå Ø.K. (3-valg) ble det servert solid info på, og den stod klart først på ranken! Skrellen Løkki Flaksa (7%) var heller ikke glemt etter et meget fint prøveløp. Den store bongen til Kr.1 800 satt som spikret, og betalte ut herlige Kr.19 563,- Du gikk vel ikke glipp av følgende:

V65-1 : 4 Highland Breeze – Var veldig tapper fra dødens nest sist, og var da foran 6 Brage Hindø i mål. Fullførte også meget fint sist, og vi hadde da 10,5 s 300m på klokken. Med spor innenfor storfavoritten forventer vi at Geir Mikkelsen kjører til fra start, og skulle han greie å ta seg til tet så skal mulighetene for en etterlengtet seier være gode. SPILLES!

V65-4 : 6 Tøffå Ø.K. – Her er det jevnt, og vi plukker med oss noen hester. Ideen har gjort to løp etter den skiftet trener, og er veldig på riktig vei. Sist rykket man skoene foran, og vi likte det vi fikk se på den balansen. Spurtet ordentlig bra ute i banen på oppløpet, og gjorde det mot tøffere motstand enn dette. Slår til som en godbit i kveld?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det ble endel gevinster på tirsdag, og undertegnede sitt V4-system i lunsjen (fire andeler a Kr.500) betalte ut solide Kr.10 968,-. Om kvelden traff Leirvåg godt i V5-spillet på Bjerke, og bongen til Kr.960 betalte ut herlige Kr.13 759,-. I kveld jakter undertegnede på nye gevinster, og det er altså JACKPOT på Sørlandet. Bankeren kommer ut i V65-2, og der står 1 Kleppbest alene på alt. Ta rygg på følgende:

V65-1 : 1 Glazier’s Vici –
Bør egentlig lede et løp som dette rundt om, og det er en hest vi tror mye på i kveld. Tengsareid var veldig opp på sin springer i V75’en sist, men da ble det altså en sjelden galopp. Nå blir det tet, den går en 14-tid på distansen, og da sier det seg selv at den ikke blir enkel å hente tillegg på. SPILLES!

V65-2 : 1 Kleppbest – Holdt meget bra fra tet i debuten, og da viste klokken 28,4 s 1000m. Sist vant den enkelt fra dødens, og så fin ut. Kan nok en 30-tid, og i dette svake feltet har den normalt en stor sjanse. Er en veldig motivert favoritt som også vi tror mye på.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 6 Milan – Har vært ute i tøffe hoppeløp på slutten, og spesielt tredje sist fullførte den meget bra i et løp som knallgode Monster Merete vant. Er meldt med sko på alle fire i kveld (skoløs sist), men det gjør den bare mer travsikker. Møter helt riktig motstand, og den må passes.

V65-4 : 3 M.H. Daddy’s Cash – Er MYE bedre enn raden, og kan det meste på en god dag. Er etter Ready Cash, og heller ikke denne er helt enkel. Tjomsland er dog flink på disse litt vriene hestene, og den var utrolig bra når han kjørte den fjerde sist. Må tas på alvor i et løp som dette. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 9 Callas –
Dette er et ganske fint løp i grunnlaget, og flere av disse holder V75-klasse. Vår ide har ikke akkurat vært stabil, men så smellbra ut etter pause sist. Spurtet da helt enormt ute i banen på oppløpet, og på klokken stod det 12,8 s 1000m / 10,9 s 300m. Er meldt med BIKE i kveld, og feilfritt duger den.

V65-6 : 7 The Red Explosion – Har fått to løp i kroppen etter pause, og var i ferd med å avslutte meget sterkt i et forsøk til DERBY sist. Hadde vist 13,7 s 1000m / 11,3 uten galoppen over mål da. Her er den billigere ute, og feilfritt er den mer enn god nok. PASSES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.