Gå til sidens hovedinnhold

V65-kveld fra Harstad

Harstad er sist ut denne lørdagen, og byr på et V65-spill hvor mange vil spille samlebonger. Vi gjør ikke det, og byr på våre beste tips i jakten på V65-suksess!

Lerum med solide V75-tips til Halmstad 3. april
Undertegnede serverte meget SOLIDE V75-VURDERINGER til Halmstad denne lørdagen, og det ble også en saftig opptur i V5-spillet til samme bane. Zlatan Knick (2-valg) lekte hjem seieren fra tet, og innfridde som den beste bankeren i omgangen. V75-bongen til Kr.900 fikk to seksere, og en haug med femmere. Utbetalingen for denne bongen ble knallfine Kr.8 740,-. I V5-spillet så betalte bongen til Kr.420 ut enormt solide Kr.20 027,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det er TYNNE løp fra Harstad denne kvelden, og ekstremt mange vil spille samlebonger på hester de kan svært lite om. Akkurat det har vi tenkt å utnytte, og jakter V65-suksess med bonger hvor vi spekulerer mot overspilte favoritter.

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 5 Mim’s Little Magic – Debuterte under sal nest sist, og var strålende god direkte. Ledet i det lengste, og ble altså kun plukket ned av knallgode El Muro B.R. Her møter den ingen av et slikt kaliber, og sjansene for tidlig tet og slutt må være store. Er en veldig motivert favoritt. 1 Standpoint’s Joker – Holder OK form, den debuterer under sal, og får stå som en stor outsider.

V65-2 : 8 Silke Chasmina – Har vært litt forkjølet siden den siste starten, men trener fint, og kommer til start med gode rapporter i ryggen. Har 60m tillegg, men et lite felt er et stort pluss, og feilfritt er sjansene store for at den bare blåser inn til seier. Skal stå først på ranken. 7 Gardin Trappa – Er 20m dårligere ute kontra Silke Chasmina som den har stått 20m foran tidligere. Er dog LANGT mer stabil, kusken er bra, og den får derfor plass på bongen vår.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 4 Ciku Brogård – Spurtet bra i comebacket nest sist, og gikk altså en 15-tid over mellomdistanse da. En slik tid rekker normalt langt her… Sist ble det galopp, men vi håper/tror at det ikke er noen fare med formen. Drar stor fordel av et lite felt, og feilfritt dukker den opp på foto.

V65-4 : 4 Shocking Icon – Er 20m tøffere ute kontra 1 Florican Plane nå, men vi tror uansett på en meget fin sjanse. Avgjorde sikkert når lukene kom sist, og plukket da ned en «dødssliten» Florican Plane. Shocking Icon har normalt gått frem med det løpet i kroppen etter pause, den drar stor fordel av et lite felt, og vi iler til med tipsnikken.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 4 Lille Jim – Er i en strålende form, og avgjorde sikkert sist. Er 20m tøffere ute kontra 6 Myr Faksen i kveld, og det er klart at det kan bli hardt nok. Dog er ikke Myr Faksen like villig lengre, mens Lille Jim virker å ha tøffheten i seg enda. Lille Jim plasseres altså først, og vi er klart inne på at storfavoritten, Myr Faksen, skal få kjørt seg.

V65-6 : 6 Villdensky – Har fått fire løp i kroppen etter pause, og den holder en ordentlig bra form. Er betydelig mer stabil enn 7 Valle Trym, og spesielt når det skal dreie seg om en oppjaget sprint. Settes først i et løp hvor det er et klart skille på hestene.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.