Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Eskilstuna byr på en spennende V65-kveld, og det skal altså kjøres flere BREDDLOPP. Slike løp pleier å by på utfordringer, og ingen skal bli overrasket om det skreller til i disse løpene. Den beste bankeren i omgangen fant vi i V65-4, og der tror vi mye på tet og slutt for 2 Valnes Isidor og Partanen. Nevnte Partanen har superform på hestene sine, og nå kommer vel det en ny seier? ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Vincent Chase – Er veldig kjapp fra start, og har en riktig oppgave foran seg. Hadde dette vært sprint, ja, da hadde vi trodd mye på denne. Nå er det mellomdistanse, men fra eventuelt tet i ganske lavt tempo mot en billig gjeng, ja, da blir den ikke enkel å plukke ned. SPILLES! En hest som egentlig er god nok i massevis er 5 National Prince. Dog mistet denne aksjonen helt i comebacket sist, og den er derfor ikke veldig spennende for oss.

V65-2 : 12 Bo Diddley – Er noe bedre enn raden, og den må passes i et løp som dette. Fikk aldri helt fritt frem nest sist, og selv om det ble maks da så var den OK. Til denne starten rykker man skoene rundt, og det er kun på denne balansen den har vunnet løp. Har slått bedre hester enn dette, og vi roper altså et stort varsko!

V65-3 : 9 Easy Pace – Har fått to løp i kroppen, og den er på riktig vei. Fullførte fint sist, og var ikke helt bunnskrapt i målgangen da. Møtte da mye bedre hester enn dette, og duger normalt veldig godt mot en billig gjeng som dette. Smygsporet passer perfekt, og kusken er også en av de bedre i feltet. MÅ MED PÅ ALT!

V65-4 : 2 Valnes Isidor – Partanen har toppform på hestene sine, og det er blitt fire seire på de siste ti startene. Valnes Isidor er en meget bra hest i dette grunnlaget, og nå kommer den ut med gode rapporter i ryggen etter pause. Har vunnet 5 av 8 løp som den har gått i tet, og her kan det fort komme en ny seier fra tet. Er svært spillbar, og vi tror mye på denne.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 4 Galileo AM –
Fikk et ganske tøft opplegg i årsdebuten, og i sitt første løp for sin nye trener sist. Trakk seg da til slutt. Nå har den fått denne blåseren i kroppen, den er i en helt egen klasse på ren kapasitet, og mot en ganske overkommelig gjeng så dreier vel dette seg om tidlig tet og slutt? SPILLES!

V65-6 : 2 G. Cross – Har vært veldig bra for sin nye trener, og det ble enkelt igjen sist. Møter bedre hester i kveld, og vi er dessuten ikke så veldig glade for at man skal rykke skoene rundt. Har gått med sko på alle fire i de tre løpene den har gjort for sin nye trener, og skoløs tidligere har den aldri vært på trippelen på fem forsøk… Vi nøyer oss derfor med å sette favoritten først, og avstår fra et bankerspill.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.