Adielsson viser vei mot store kroner

Erik Adielsson kusker vår V65-banker på Solvalla fredag.
foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Erik Adielsson kusker vår V65-banker på Solvalla fredag. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Ny balanse, og vips så var vår banker forvandlet! Rått drag i finalen som gikk enormt etter galopp sist! En høyinteressant V65-omgang venter på Solvalla!

Sportspills meny fredag/lørdag:
V64 Visby: Millionjackpot med hjemmebanker
V75 lørdag: Hamre fikser V75-suksess
V5 Bjerke lørdag: Vi starter Bjerkefesten med en Brandy
Oddstips 1: Gylfi sender Island til EM
Tippetips: Norsk seier og 12 rette
Fotballmagasin: Se siste episode av Nettavisens fotballmagasin
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Fra Momarken tirsdag 9. juni ble det servert knallsterke tips i V5-spillet! Shiraz JC (4-valg) var med på kun to hester på den lille-bongen. Tarndon (4-valg) ble servert som vår ide i monteløpet mot en av dagens tyngste favoritter. Vårt lille forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut flotte Kr.3 796,-. Vi gratulerer så mye.

På Bergen torsdag 11. juni så suste SAMTLIGE V5-forslag inn i B-spillet, og den lille bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.216, ja, den betalte ut fine Kr.1 501,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en helt PRAKTFULL HELG i vente, og dette er den fineste helgen i året. Oslo Grand Prix kjøres på søndag, og vi har tre sterke kort med i hovedløpet. BBS Sugarlight blir STORFAVORITT, og det er lenge siden at en norsk hest har vært en såpass klar favoritt på forhånd! Det kjøres V75 både lørdag og søndag, og verdt å merke seg er at Norsk Rikstoto knaller til på lørdag. Da er det nemlig igjen duket for DOBBEL-SYVERPOTT! Kurt Leirvåg er din veileder mot de store kronene denne helgen.

DOBBEL-SYVERPOTT på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Fra Solvalla fredag så er det langt fra lett å være spiller, og det kan fort gå mot store kroner! Vår banker kommer ut i V65-4, og den heter 1 Be Spontaneous. Få ellers med deg følgende objekter:

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-1 : 3 M.T. Kingsize – Kvaliteten på innledningsløpet er ikke den beste, men det finnes selvfølgelig talenter blant disse 3-åringene, og draget vårt er et av dem. Var solid i nederlaget nå sist, men fikk det litt på oppløpet, og kunne ikke stå imot helt hjem. Dette er en stor/fin hest som bare skal bli bedre og bedre av løp i kroppen, og den skal bli spennende å følge fremover. Kommer den seg bare noenlunde avgårde fra start så forventer vi at den dukker opp helt der fremme. OBS!

V65-2 : 1 Grappa Boe – Her er det svært åpent med lærlinger. Ideen vår har vært veldig stabil, og det er intet minus i sånne sammenhenger som dette. Formen er dessuten ikke så aller verst, og nest sist så viser den 13,5 s 800m. I slike løp som dette pleier det å bli tempo, og klaffer det bare på veien, ja, da kan Grappa Boe felle alt på speed. Prøves som en frekkis i et løp som vi velger å gardere.

V65-3 : 6 Aberfeldy – Var solid i nederlaget tredje sist hvor den går 14 s 700m. Følger opp nest sist med å vinne enkelt på et bra sett. Nå sist feilet den med krefter igjen i angrep på siste bortre, og feilfritt så hadde den fort gått en 12-tid. Står greit inne i løpet, og fra dette sporet så burde man kunne få seg en fin posisjon underveis. Med unntak av en ustabil favoritt så skremmer ikke motstanden noe veldig, og den skal passes. OBS!

V65-4 : 1 Be Spontaneous – Blir denne bare ikke fast så dreier dette seg om en KANON MULIGHET! Den så helt vill ut i kvalet til Konung Gustaf’s Pokal tredje sist, og med vill så mener vi MER TAGGET ENN NOEN GANG! Passerte nemlig mål med alt igjen, og den hadde vunnet lett med luker. Gikk da 12,2/2140ma, og hadde gått på 11-tallet med flyt. Feiler så i finalen nest sist med alle kreftene sine igjen på siste bortre. Nå sist bare jogger den ifra til en lekende lett seier med mye igjen. Har blitt som en ny hest når man begynte å rykke sko på den, og det blir samme balanse nå som sist. Erik Adielsson opp er et stort pluss, og i en VRIEN V65-omgang så må vi bare prøve oss her. BANKER BASTA!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 9 Goldwin – Her er det et relativt stort skille på hestene, og vi føler at noen høyer seg klart over de andre. Den vi setter først blir nok ikke av de mest spilte, men dette er en formbombe som MÅ tas på alvor. Feilet med alt igjen i stengt posisjon ut på oppløpet sist, mens den leverer en sisterunde i 12-fart nest sist. Kan få løpet fra et spennende smygspor, og vi roper et varsko for dette mulige sjokket!

V65-6 : 3 Fudge Ås – Var tydelig sprutredd sist, og det var grunnen til galoppen. Gjør et enormt sterkt løp i etterkant, den blir sittende bom fast i mål, og vi hadde 13,1 s 900m på klokken i en lekker stil! På fredag så varsler Reijo at skoene skal rykkes, og at dette vil gi et ekstra kick i steget. Er et talent litt utenom det vanlige, og den prøves til flotte odds i lukene!