750 000 kroner innspilt på Leangen

Unge og meget dyktige Amanda Robertsen setter seg opp på familiehoppa Seaborn Simona i V65-3 på Leangen i kveld.Foto: RJ.Auran/hesteguiden.com
Unge og meget dyktige Amanda Robertsen setter seg opp på familiehoppa Seaborn Simona i V65-3 på Leangen i kveld.Foto: RJ.Auran/hesteguiden.com

17 kuponger kom helskinnet gjennom mandagens V65 på Leangen. Nettavisen hadde åtte av dem og spilte inn ca 750 000 kroner.

Oppdatert mandag kveld:Amanda Robertsen innfridde med Nettavisens V65-banker i kveld når hun red 7 Seaborn Simona inn til seier i V65-3 i kveld. Men også vår alternative banker, 5 J.J. Funkies innfridde i V65-6. To systemspill og to andelslag (fire andeler a kr 500) brukte Seaborn Simona som banker, og inkludert ca 18-20 femmere ble det ca 90 000 kroner tilbake på hvert av de fire andelslagene.

I tilleg ble det klaff for fire andelslag på Eksperten som brukte 5 J.J. Funkies som banker i V65-6. Disse andelslagene var tre lag med fem andeler a kr 200, og ett andelslag på fire andeler a kr 200. For 200 kr kunne altså disse andelshaverne hver seg kvittere ut hhv 17 800 kroner (de med fem andeler) og 22 250 kroner (de med fire). I tillegg ble det fire femmere på en drøss andre andelslag og totalt ble det ca 750 000 kroner innspilt på Leangen mandag kveld.

Nettavisen hadde en strålende søndag for sine trav-og galopptips. Rolf Lerum klinket til med norske Tangen Stegg (4-valg) som banker mot dagens tyngste favoritt til V64-løpene på Lindesberg! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. I tillegg satt samtlige V4-forslag, og det lille forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 144), ja, det betalte ut fine 2 071 kr. Totalen fra Lindesberg stoppet på flotte 150 000 innspilt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Sørlandet samme dag så ble det også en GEDIGEN OPPTUR for dem som tok rygg på våre SISTE INFO BONGER. Alle bongene her satt som spikret, og de minste bongene (innl.pris kr 480) betalte ut meget pene 5 318 kr.  Sagitta (5-valg) innfridde som dagens DD-BANKER! Totalen fra Sørlandet ble vel 60 000 innspilt,-

På Jägersro galoppbane ble det igjen opptur for Nettavisens fremragende galoppeksperte. Det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 480) betalte tilbake pene 1 891 kr.

Da er listen lagt for en meget spennende travmandag som innledes med V4-løp fra Färjestad til vanlig tid (innl.frist kl 12.20). Til kvelden er det Halmstad som er vertskap for V64-løpene, mens Leangen byr på heidundrende jackpot i V65-spillet og hele 535.299 kr ekstra i sekserpotten, og det er nettopp Leangen denne artikkelen skal konsentrere seg om.

V5-fest sist mandag
Amanda Robertsen innfridde med begge favorittene hun kusket sist mandag. En solid Master Mick T.H. innfridde på flott vis i V65-3 og i V5-5 sørget  Gaardens Lat Hans for strålende treff for våre samlebonger i V5. De som fulgte vårt største V5-forslag her på Nettavisen (innl.pris kr 950) kunne glede seg over at det 15 ganger V5 den mandagen og drøye 7000 kroner tilbake.

Lite felt og bare best?
Gaardens Lat Hans vant i monte og det er nettopp i monte vi finner vår V65-banker i kveld. Familien Robertsens herlige familiehoppe, 7 Seaborn Simona, har vunnet fire av fem mulige løp i denne stilarten, og har vunnet de fire siste monteløpene hun har startet i på Leangen. Møter en formsterk 6 Fill Joy Dream i kveld som også starter 20 meter foran. Men med kun åtte hester på startstreken, betyr de 20 metrene lite. Uansett har Seaborn Simona en overlegen speed blant hestene hun møter i kveld og normalt skal dette være en vinner. 7 Seaborn Simona i V65-3 blir Nettavisens jackpotbanker i V65-spillet på Leangen i kveld. 

Spillerne er en merkelig rase
Det kan være så enkelt at 7 Rebella Salute bare vinner V65-2 som omgangens største favoritt. Men på Leangen 20 april møttes nevnte Rebella Salute og 9 Noss Zappa og den dagen ble sistnevnte nummer tre og Rebella nummer fire. Noss Zappa gjorde et solid inntrykk den dagen og måtte dra tredjesporet rundt den siste svingen, mens en smygkjørt Rebella Salute ikke maktet å ta seg forbi denne mot mål.

Skal på bongen
Rebella Salute har startet en gang etter det og vant da etter ledelse fra start til mål. Kan få tet igjen også i kveld, men distansen er 2100 meter nå og ikke sprint som i seierløpet. Sparsomt startende 9 Noss Zappa har ikke startet siden 20. april, men basert på det løpet er hoppa altfor lite spilt i kveld. Hoppa viste svært lovende takter som fireåring og skal med på våre forslag i kveld.

Endelig dags?
17. januar 2012 var sist gang formsterke 6 J.J. Funkies vant et travløp og det er altså snart tre og et halvt år siden. Har startet 26 ganger etter det, og altså ikke vunnet. Vallaken ankom Leangen i fjor høst og til tross for at hesten har levert det ene toppløpet etter det andre, har det kun blitt trippelplasseringer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I kveld setter Andre H. Stensen seg opp for første gang (V65-6/DD-2) og hovedopponentene har fått bakspor (11 Chanto Photo og 10 Hidden Secret). J.J. Funkies er normalt bra fra start og kan få tet i kveld. Forutsetningene kan nesten ikke bli bedre og vi må teste denne som DD-banker i kveld. 

Nå vinne Frøkna?
Høsten 2013 radet 3 Tverdals Frøkna (V5-4) opp tre strake seire på Leangen og så ut til å gå en lys fremtid i møte. Men etterpå det har hun kun besøkt vinnersirkelen en gang (15.9.14).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Har manglet det siste lille på slutten, men i kveld står hoppa til for å få tet i V5-4. Motstanden skremmer ikke og med så fine forutsetninger, lanserer vi 3 Tverdals Frøkna (V5-4) som vår V5-banker på Leangen i kveld.