Årets beste V65-omgang i Harstad


Myr Faksen og kusk Hans Christian Holm. Lørdag kjører Lars Vebostad. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Myr Faksen og kusk Hans Christian Holm. Lørdag kjører Lars Vebostad. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Kveldens V65-omgang fra Harstad er årets beste på den banen. Vi byr på HETE objekter som du vil elske infoen på! Du tar vel rygg?

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Jarlsberg: Dobbel jackpot med over 6 mill kr ekstra
V4/V5 Klampenborg:
Topp sjanser for Oliver Wilson
Tippetips: Manchester City jakter historisk trippel
Oddssingel La Liga: Sevilla kan miste alt
Oddssingel FA-cup: Manchester City lar seg ikke stoppe

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av  ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Harstad byr på en svært åpen, og spennende V65-omgang denne kvelden. De helt klare bankerne finnes ikke i omgangen, og her er flere av favorittene GROVT OVERSPILTE. Våre litt større bonger er uten banker, og inneholder dessuten en god del snadder. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 2 Reventon – Må være et veldig bra spill i innledningen. Var faktisk ikke med på bongene til verken Tgn eller Stallskriket, og dermed kan oddsen fort bli veldig fin på den. Når det gjelder Reventon så er den bedre enn raden, og det er NÅ den skal spilles. Den havnet utvendig leder sist, og Tina Lagesen sluttet å kjøre når hun skjønte at hun ikke kunne vinne likevel. Gangen før fullførte den fint, og var på linje med Shocking Icon over mål. Er nå 20m billigere ute enn tidligere, den får normalt gratis tet, og på en lynrask bane i kveld kan den umulig bli enkel å fange. VI TROR HARDT!

V65-2 : 5 Sjåvoll Lykke – Kan være et supersjokk for de som jakter på dypet. Ble utstyrt med et helstengt hodelag sist, og det var slik at Benedicte Bjørnstad slet med å få stopp på den etter mål. Avsluttet storveis i en «pullende stil», og var helt ubrukt over mål. Er den like sprek i kveld, ja, da gjør den seg med garanti ikke bort. Med på bongen blir naturligvis både 6 Villdensky og 8 Kor Kosen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 3 Adelinn – Har sett helt fantastisk ut i ny regi, og går den som i sine to løp i Sverige, ja, da taper den ikke dette løpet. Havnet utvendig leder sist, dundret på i dødens, og bare reiste fra med mange lengder på 27,7. Gangen før så den ut som ren dynamitt, men da var Ohlsson uheldig med styringen, og ble sittende bom fast som ubrukt. Her burde det bli gratis tet/eventuelt rygg leder, og vi tror altså på en TOPP MULIGHET! Plasseres foran formbomben 6 Gardin Trappa som det virkelig stråler av for tiden.

V65-4 : 4 You Who – Gry Kanstad pleier å ha hestene sine i orden etter opphold, og det gjelder nok også You Who. Dette er en bra hest i grunnlaget, den er kjapp i vei, og fra tet leder den fort VELDIG LENGE. Er dog meldt litt opp i grunnlaget, og vi tør ikke å banke den. 3 Super Track – Er steindyp, men fakta er at denne er grunnkapabel, og sist etter pause satt den fast over mål med krefter igjen. Trenger ikke å være helt borte i omgivelser som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 12 Myr Faksen - Har vært ute i steinharde omgivelser på slutten, og sist ble den altså disket fra en tredjeplass + en tid på 20,7. Vi er dog veldig usikker på hvor villig denne er i Norge for den har skuffet oss gang på gang i Harstad det siste året. Har heller ikke noen optimal oppgave med 40m tillegg på en kjapp sprint. Helt grei favoritt, men Myr Faksen er ingen banker med slike betingelser.

V65-6 : 2 Florican Plane (denne ble strøket lørdag ettermiddag) – Følger bilen fra start, og på en kjapp sprint er vi klart inne på at denne vil lede dette løpet svært lenge. Var dessuten meget solid i nederlaget sist, og den fullførte bunnsolid etter et tøft/upassende opplegg. Nå er distansen bedre, sporet er mye bedre, og dette ser såpass spennende ut på forhånd at vi bare må prøve oss. SKAL MED PÅ ALT!