Austevoll viser vei mot seks rette


Gunnar Austevoll er veldig aktuell i V65-spillet på Klosterskogen i kveld. Foto: Roger Svalsrød/ hesteguiden.com
Gunnar Austevoll er veldig aktuell i V65-spillet på Klosterskogen i kveld. Foto: Roger Svalsrød/ hesteguiden.com

På Klosterskogen blir det noen ordentlig store favoritter, men disse skal ikke vi spille bankere!

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V5 Bjerke: Særdeles spennende lunsjomgang på Bjerke
V4 lunsj: Mandagslunsj med et helfrekt objekt i finalen
Oddstips 1: Vi jakter en dobbel til fire ganger pengene
Overgangsvinduet: Sjekk siste nytt

Ny uke og nye muligheter. En strålende lunsjomgang venter oss fra Bjerke, med V5-innlevering allerede 11:10. Deretter tar vi turen over grensen, og blir servert en finfin V4-lunsj fra Dannero. Her er frist for V4-spill 12:20. Til kvelds får vi servert en V65-omgang fra Skien og Klosterskogen. 18:55 er som vanlig frist for V65-deltagelse. I Sverige, denne mandagskvelden, så er det Mantorp som er vertskap for V64-omgangen. 19:30 må alt av bonger være levert her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En åpen og fin omgang venter oss på Klosterskogen denne mandagen. Det er flere mulige bankeralternativer i dagens omgang. Jeg tror 5 Logical Nora har en toppsjanse til å lede rundt om i den femte avdelingen. Det blir og dagens beste banker. 

Sjekk ut følgende: 

Nora og Austevoll
I V65-5 tror jeg at 5 Logical Nora blåser til tet og leder dette løpet rundt om. Hoppa viste veldig fin form under V76-kjøringen på Kongsvinger for ti dager siden. Da pilte hun til, noe jeg også tror hun gjør i dag, og slapp føringen til gode Viking Nosto etter 2-300 meter. Hoppa fikk åpning da det gjenstod drøye 100 meter. Mikkel H.R kom fort ute i banen og vant løpet. Men Logical Nora gikk virkelig sterkt til andreplassen. Farten hun hadde over mål var veldig fin. Det var sterkt å ta seg forbi Viking Nosto ned oppløpet. 6-åringen er klart best på sprint, og hun er lynrask fra start. Dagens motstand er svakere enn sist, og hun er i mine øyne feltets beste traver. Fjerde sist spurtet hun ned en så god hest som Brage Hindø, og det etter å ha vært med på å kjøre om teten på startsiden. Jeg kan ikke forstå annet enn at 5 Logical Nora har solide muligheter til å lede dette løpet rundt om. All in i alle spillformer. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Motivert favoritt, men ikke en banker

I V65-1 har 7 Vetle Jon en finfin vinnersjanse, og skal regnes som en god favoritt. Jeg vil dog advare dere om at dette er en hest som trolig ikke rader opp seiere. Han har hvertfall aldri vært en slik traver tidligere. Nå gjorde 7-åringen sitt livs beste løp i Drammen sist. Han bare lenset unna og var god. Dette er dog en uggen traver å regne på. Han kan finne på å stoppe opp i dagens løp. Rett og slett gi opp. Gjør Vetle Jon om innsatsen fra sist er det trolig en vinner, men det er det langt i fra noen garanti for. 

Jeg skal ha med meg 4 Jillborka. Denne gikk faktisk veldig positivt på Jarlsberg sist. Hadde stor fart i mål, og så utrolig fin ut. Det var en klar formbeskjed. Jeg skal og ha med 8 Lego U.N. Denne avsluttet veldig fint på Bjerke sist. Hesten virker til å være i veldig fin form. 

Solid etter pause sist
Som i den første avdelingen er V65-2 et nytt løp der favoritten stiller til start med en ålreit vinnersjanse. 3 Pearl Street, som blir favoritten, gikk sterkt til fjerdeplassen sist. Det var snakk om et kvalikløp til Jarlsberg Grand Prix, og hesten sto på bra etter innvendig reise. Hoppa var dog meget svak sist, og hang kun med sist. Hun har enda til gode og vinne løp i karrieren. Vi går i mot denne. 

Objektet mitt i løpet blir helt klart 6 Expensive Hangover. Denne 5-åringen har kun gjort tre starter i karrieren hittil. De to første seirene tok hun i Bergen. Og det i 2016. Etter det så vi ikke hoppa i banen før på Sørlandet for to uker siden. Med tanke på de to løpene hun hadde gjort i Bergen var vi veldig spente på henne. Innsatsen var strålende, med tanke på den meget lange pausen. Hun fikk rygg leder underveis. Åpningen kom ned oppløpet. Hun leverte en strålende spurt til andreplassen. Dette var virkelig et positivt inntrykk. Om hoppa har gått enda litt frem med det løpet, så skal favoritten virkelig få slite med denne. 6 Expensive Hangover må med på alt. 

Vi skal og ha med 5 Thaia Sund på alle bonger. Hesten har nå fått noen løp i kroppen etter en lang pause. Og i den siste starten spurter hesten svært godt med full fart inn i mål. Det var strålende. I morgentimene mandag er hesten spilt på en prosent. Det er for lite. 

Flåten sin er best
Jeg tror 7 Tyri Loke i V65-3 er den beste hesten. Formen til Flåten-traveren er bedre enn noensinne. 5-åringen var knusende overlegen på Klosterskogen tredje sist. Da var motstanden litt svakere enn dagens, men ikke mye. Inntrykket var uansett herlig.  Nest sist kunne han virkelig tjent fine penger. Han var nemlig ute i et veldig tøft V75-løp på Momarken. I den siste svingen er Tyri Loke helpigg, men får akkurat ikke åpning. Det kostet Flåten-traveren en V75-seier, tror jeg. det løpet vant Vetle Petter foran Bråtnesfaks. Det sier litt. Nå sist på Jarlsberg kjørte Geir Flåten med store ambisjoner. Han sendte hesten ut i dødens allerede etter 500 meter. Derfra var Odins Kjempe-sønnen god til fjerdeplassen. En såpass god hest som Valle Ask var kun en lengde foran Tyri Loke i mål. Hesten er rask fra start, og jeg tror han kan holde ute hovedopponent 8 Lundrapp fra start. Da kan det være gode muligheter for at Flåten enten sitter i tet eller dødens tidlig. Derfra er vinnersjansene solide. Klar favoritt for meg. 

Må favoritten vinne? 
2 Valle Gulla blir dagens klare halmstrå i V65-spillet. I V65-4 har hoppa en god mulighet til å ta en ny seier. Hun står nå med tre strake seiere. Järvsöfaks-datteren har dog møtt på ganske enkel motstand, og blitt matchet fint. Hoppa var meget god på Sørlandet etter galopp fjerde sist. Hun har vunnet løpene sine på en veldig fin måte, og jeg liker 5-åringen. Det rapporteres fra trenerhold at treningen ikke har vært optimalt den siste tiden, men dette behøver ikke bety noe. 

På de minste forslagene blir 2 Valle Gulla en banker, men jeg kommer til å ta på to hester til på de større forslagene. 

Hestene jeg snakker om er 3 Bjønnum Jerka og 6 Kleppe Elfina. Førstnevnte galopperer altfor mye, og blir trolig en dyr strek også i dag. Men løpet hoppa leverte sist var kruttsterkt. Uten galopp i den siste svingen hadde hun trolig vunnet. Og gode Faks Blæsen vant tross alt løpet. Bjønnum Jerka hadde høy fart da galoppen kom, og farten hun viste ned oppløpet etter galoppen var veldig fin. Hun så rålekker ut. Jeg tror Adrian Solberg Akselsen kan klare å kjøre hesten i trav underveis i dag, og da mener jeg denne kan utfordre favoritten. Kleppe Elfina gikk fint fra dødens sist, og er en god traver. Hun er ikke en kanontraver, men med klaff underveis er hun en av få i dette feltet som har vist nok til å kunne utfordre Valle Gulla. Vi skal heller ikke glemme 11 Ruskeli Svarta. Denne sjokkerte alle da den vant på Jarlsberg med Torleif Sør-Reime for en uke siden. Merk: I dette løpet starter V5-spillet opp. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Høitomt igjen? 
Mitt soleklare førstevalg i løpet når jeg la ut tipsene var 1 Spicy Challenger, men denne har blitt strøket. Derfor er det 4 Falcon Dragon i V65-6 som blir favoritten til både salen og meg. Det er en hest jeg vet Sigbjørn Kolnes har hatt store ambisjoner med. Love You-sønnen har ikke innfridd så langt, men innsatsen sist var god. Endelig fikk han vist litt av sin kapasitet. Det ble en enkel seier. 

Vi tar og med 6 Kemas Starlight på alle forslag. Nå som 1 Spicy Challenger har blitt strøket, kan denne få en enkel vei til tet. Selger seg dyrt derfra.