Banker med toppform

Tornerose Gardenia, og Hans Jørgen Eggen har et billig løp foran seg denne tirsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Tornerose Gardenia, og Hans Jørgen Eggen har et billig løp foran seg denne tirsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren stråler det av! Frekkis utfordrer en mye spilt favorittduo! Mulig skrell i finalen som debuterer for ny trener! Ny opptur i vente på Momarken!?

Sportspills meny:
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Samtlige V4-bonger satt på Vermo søndag 17. mai. Vitter er Finland sin nye kaldblodsstjerne, og den kunne ikke vi gardere. Bomben Ghost Boy (9. valg) var med på alt. Totalt sett så spilte vi inn knappe 30 000 i V4-spillet fra hovedbanen i Finland.

Vi fulgte opp mandag 18. mai med å få inn alle V4-bongene på Skellefteå. Her betalte vår lille bong på Kr.224 ut Kr.1 097,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en fantastisk helg i vente denne uken, og på lørdag er det igjen duket for DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet. Det betyr i klar tekst at det ligger ca 4 millioner ekstra i ukens syverpott. Kurt Leirvåg kommer tilbake med fyldige tips til løpene som går på Jarlsberg.

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Harstad byr på jackpot i V65-spillet om lørdagen, og her ligger det 430 489 ekstra i sekserpotten. Dagen etter, om søndagen, så er det Sørlandet sin tur med jackpot. Her ligger det 458 629 ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi velger å banke 5 Tornerose Gardenia (V65-2) på Momarken denne tirsdagen, og kan ellers by på følgende:

V65-1 : 12 Jam Star O. – Småskummel innledning hvor det kan smelle. Vi prøver oss med en hest som her kommer ut i ny regi. Jam Star O. innledet bra på Forus, men så kom nedturen. I år har den igjen vist noe av det den kan, og det skal bli spennende å se om Jan-Arne Raab får ut maks potensialet av denne. Her er det ikke veldig hardt imot, og det kan gå om det blir tempo på forestillingen. Eirik Høitomt opp er alltid et pluss, og den er verdt litt oppmerksomhet.

V65-2 : 5 Tornerose Gardenia – Har utviklet seg fantastisk, og den har virkelig levert varene siden like etter jul i 2014! Har riktignok ikke vunnet de to siste gangene, men den har levert sterke løp mot bedre hester enn dette, og den virker til å holde sin fantastiske form. Har klasse til å bli meldt i V75, og her er det mildt sagt ikke noen V75-klasse. Mye skal gå feil om ikke dette er en klink vinner tirsdag. BANKER!

V65-3 : 1 Bomb Va bene – Går ned en klasse på tirsdag, og dette er et helt riktig løp for vår ide. Den fikk maks bak to bra hester i grunnlaget sist, mens den var bra til seier nest sist. Er normalt sett kjapp ut, og med Vidar Hop opp så ligger mye til rette for at han kjører foran så lenge lampen lyser. OBS!

Dobbel-syverpott på lørdag med ca 4 millioner ekstra!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V65-4 : 9 Stumne Scott – Det som skjedd sist velger vi bare å sette en strek over. Det ble omløp, og en lang dag på Forus. Gangen før så var den meget god, og den vant svært lett på en fin tid da. Tilbake til normale takter på Momarken denne tirsdagen så forventer vi at den dukker opp på foto, og med tanke på at den blir betydelig mindre spilt enn favorittene så velger vi helt klart å varsle. VI LÅSER DETTE PÅ TRE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 :6 Sejr Gammelsbæk – Ble for hissig sist, og den fikk den siste 100m da. Var uansett meget tapper i nederlaget med tanke på hvor hardt den lå på underveis. Nå er distansen kortere, og vi er veldig inne på at Frode Hamre velger å teste for tet igjen. Har gjort fine løp på Momarken tidligere, og den takler baneprofilen bra. Tidlig tet og slutt!? MOTIVERT TIPSENER!

V65-6 : 9 Right On Time S.M. – Har en VELDIG fart i kroppen, og den skal bli spennende å følge i ny regi. Har altså kommet inn på stallen til Eirik Høitomt, og han hadde neppe trukket den ut her om han ikke hadde vært fornøyd med den i jobbene. Er ordentlig bra på speed, og fra dette sporet så kan den fort få det sydd opp. Med kjøring innledningsvis så trenger det ikke å være feil å komme bakfra med sparte krefter. PRØVES LITT DIREKTE!