Bankeren holder lekestue på hjemmebanen


Tom Erik Solberg og tøffingen Deep Sea Dream. Torsdag kommer de ut i Bergen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Tom Erik Solberg og tøffingen Deep Sea Dream. Torsdag kommer de ut i Bergen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankeren har utviklet seg kolossalt, og er blitt en av de beste i landet! Vi jakter en saftig opptur i Bergen, og her er det bare å ta rygg!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Visby: V4-bankeren gjør kort prosess i lunsjen
V5 Klosterskogen: Bankerfri V5-lunsj på Klosterskogen
V64 Åby: Forrykende V64-jackpotomgang på Åby
Oddstips 1: Kun seier som gjelder for Vålerenga
Oddstips 2: Hockeydobbel til over fire ganger pengene

Lukene ble tømt til lunsj i DD-spillet 10. oktober! Vi banket en 18-oddser!
Undertegnedes DD-tips smalt ordentlig til i tirsdagens omgang til Gävle! Supersjokket Brenne Brakar (Odds 18,78) ble servert som en helt fantastisk banker, og den kombinert mot Alan Wadd i DD-2 ga saftig betalt! Undertegnedes lille DD-forslag med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut Kr.4 205. Det store forslaget med en innleveringspris på Kr.360 betalte ut storfine Kr.8 410,-.

Vi serverte følgende info på Brenne Brakar:

V4-3 : 2 Brenne Brakar – Feilet pga kusken sist, og den så helt ubrukt ut mot oppløpet når den galoppen kom. Da var den ute mot blant andre Tand Kraft… Er selvfølgelig ingen hest man kan stole 100% på, men feilfritt så vinner den trolig dette løpet fra dødens. Ola Åsebø kjenner denne best, og han har vunnet 2 av 3 ganger med den. Blir ikke tatt på alvor pga en dårlig rad, men formen er der, og man skal være litt på vakt. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Strålende lunsjklaff på Øvrevoll 11. oktober!
Nettavisens galoppeksperter har i årevis levert strålende galopptips. Under onsdagens V4-lunsj på Øvrevoll, slo de til igjen. V4-forslaget med innleveringspris på kr 432 satt klokkerent og betalte tilbake praktfulle 17 550 kr. I forhåndsvurderingene var de helt klare på at V4-3 var åpen og helgarderte dette løpet på samtlige forslag. Det viste seg å være helt rett, da 11. valget og sistevalget 6 Sound Of Silence vant enkelt. Også i V4-2 hadde de super teft. 7. valget og femprosenteren 6 Ciccarelli var markert på kun tre hester på V4-forslaget til 432 kr, og naturligvis en svært medvirkende årsak til den strålende gevinsten.

Totalt var det 24 andelslag på Eksperten som fikk ta del i moroa og hver seg fikk 17 550 kr på deling.
Disse fordelte seg slik:
Tre andelslag ti andeler a kr 50
Tre andelslag fem andeler a kr 101
Fire andelslag fire andeler a kr 125
To andelslag fem andeler a kr 200
Fire andelslag fire andeler a kr 250
To andelslag fem andeler a kr 300
Tre andelslag fire andeler a kr 500
Tre systemspill andelslag fire andeler a kr 750

Innspilt totalt på disse 24 andelslagene kr 421 200, og omsatt ca kr 27 000.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ingen kom til lukene på Bergen Travpark sist torsdag, og det var ikke helt lettløst da. Vi serverte dog en av de ordentlige godbitene i omgangen, og for oss var Red Hot Firestorm (5-valg) et førstevalg... Torsdag er Deep Sea Dream en klar banker, men i tillegg har byr vi på nye godbiter. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 5 Rødmyrsfakså – Har funnet superformen nå, og den er spillbar i innledningen. Avsluttet som en vind etter sene luker sist, og på klokken stod det da 19,9 s 300m som ubrukt… Drar stor fordel av et lite felt, og feelingen er at den speeder ned denne gjengen om den bare får ryggløpet sitt. SPILLES!

V65-2 : 3 Deep Sea Dream – Har i en alder av 9-år vokst seg inn i eliten i Norge. Har radet opp med flere pangløp i beintøffe omgivelser, og på torsdag møter den “ikke noe”. Her burde det bli gratis tet, og ren lekestue. Skulle noen være “dum nok” å svare, ja, da tror vi at vedkommende sin hest vil skritte i mål, mens Deep Sea Dream uansett vil vinne. Om Deep Sea Dream er som de siste gangene taper den ikke dette. ALL IN!

V65-3 : 6 Tomeld ØK – Er norges beste montehest. Har imponert kolossalt under sal, og den har egentlig vært i en helt egen klasse. Har nå hatt ca to mnd pause, og Øksnevad forteller om en traver som ikke er i toppform. Vinner om den er 80% for dagen, og det er uansett snakk om en motivert storfavoritt.

V65-4 : Åse Marit – Er MYE forbedret i regi Lars Tore Hauge, og nå kommer seieren? Raden er råtten, men den har hatt masse utur, og formen virker å være helt på topp. Gikk pigg i mål etter sene luker sist, og på klokken stod det 28,9 s 300m med krefter igjen. Her er den DØNN RIKTIG ute når det gjelder motstand, og på sitt beste skal sjansene være gode. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 1 Plas Tag – Vi var inne på Bjørn Steine sist, og fortalte da at dette er en kusk som vi har litt tro på. Da skrellet han til med vår ide Red Hot Firestorm (5-valg). Nå kommer han ut med en annen luring som faktisk var et 6-valg når dette tipset ble lagt ut, og det mener vi er helt fullstendig feil. Plas Tag var bra i nederlaget sist, og den fullførte fint da. Gangen før tapte den kun for kapable Final Countdown. Er meget kjapp ut med volte, og fra tet skal det en bra hest til for å knekke den ned. VI BANKER DENNE FREKT I DD-SPILLET!

V65-6 : 3 Very Esterel – Vinner dette løpet om den leverer på topp. Var dog ikke på topp før pausen, og Ove melder om en traver som fort trenger en blåser eller to før formen er der. Motivert, men… 11 Wikipeaks – Er en av fire hester vi tar med i finalen. Vi vet det er et langskudd, men vi snakker om en traver som er noe bedre enn raden, og kanskje kan Tom Erik Solberg vekke den ordentlig på torsdag? Er kapabel nok til å skrelle, og vi skal ikke ryke på den med Tom Erik Solberg!