*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bankerfri jackpotomgang på Leangen

Bestbyarsenal og Magne Olsen blir blant de mest betrodde i V65-6/DD-2 på Leangen i kveld. Foto: HM.Auran/hesteguiden.com

410 027 kr venter ekstra i sekserpotten på Leangen i kveld. Med stort skile på hestene i flere av V65-løpene, går vi for en bankerfri løsning.

29.05.17 19:20

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V64 Bro Park: Norsk suksess i vente
V4 Østersund: Lunsj med potensial
Lunsj-V5 Bjerke: Lunsj med Magnus
Oddstips playoff Bundesliga:
Skjebnekamp for Valsvik
Oddstips playoff Premier League: Stam kan fullføre mirakelet

Etter en fantastisk flott Solvalla-helg, er det en ny flott trav- og galoppuke som står foran med en rekke høydepunkter. Kommende onsdag er det superonsdag på Bjerke med 1 058 356 kr ekstra til fordeling i V76-spillet. Lørdag er det jackpot i V75-spillet på Bergen travpark med 833 647 kr ekstra i sjuerpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jackpot er det også mandag. Favorittene stod ikke uventet i kø på Jarlsberg sist fredag og det ble ingen utbetaling på fem rette. Dermed venter det 410 207 kr ekstra i sekserpotten på Leangen i kveld i V65-spillet. Men det er mye annet som skjer denne mandagen også. Allerede kl 11.10 er det V5-lunsj på Bjerke, kl 12.20 er det klart for V4-lunsj i Østersund og mandag kveld er det klart for en feiende flott V64-omgang med galopp fra Bro Park med spillestopp kl 19.25.

De to foregående V65-mandagene på Leangen har vært spesielle. Mandag 15. mai var det kun en spiller som klarte seks rette og det ble kassautbetaling. Sist mandag fikk "alle" seks rette og det endte med magre 305 kr tilbake for seks rette. I kveld er det jackpot og 410 207 kr ekstra i sekserpotten og på forhånd ser det ganske oversiktlig. Jeg er absolutt ingen tilhenger av å spille bankerfritt i V-spillene, men både i V65-2, V65-3, V65-4 og V65-6 er det få seierskandidater. Leangen har valgt å utskrive de fleste V65-løpene med såkalt sportrapp/grunnlag i kveld og det har ikke helt gitt den ønskede effekt, da det normalt skal gjøre løpene mer åpne.

To hester i V65-2
Det sikreste løpet med såkalt dobbeltbanker i kveld er etter min mening V65-2. Formhestene 8 Hage Jerven og 12 Bokli Teddy skiller seg klart over mengden i dette løpet og det er litt hipp som happ hvem som skal stå først på ranken. Jeg valgte tilslutt 8 Hage Jerven og Jomar Blekkan, men er 12 Bokli Teddy på skuddhold, er han lei å stå imot. De to hestene skal være et sikkert lås i V65-2, selv om 11 Nattens Fyrste gjorde et fint løp til andre i Drammen sist.

To hester også i V65-4
Det er veldig svak klasse og ikke minst mangel på form hos de fleste hestene i V65-4/V5-1, og selv fra spor tolv skal 12 Kampala stå som klar favoritt. Vallaken vant helenkelt fra tet sammen med Kristine Kvasnes under ett av NM-løpene for damer på Momarken i sin siste start og det å sitte i tet, kontra starte fra spor tolv bak bilen, er to helt forskjellige verdener. Men Kampala tåler nok det og sammen med 11 Alvena Urax skiller han seg klart ut i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Blekkan med motivert favoritt
At Jomar Blekkan skal være favoritt med 12 Call Me Superb er det ingen tvil om, og normalt vinner treåringen V65-3 uten for mye strul på veien fra tolvtespor. En som helt klart kan være istand til å matche Blekkan-traveren er 8 Balder Halbak. Denne fireåringen er slett ikke verst, men har vært forfulgt av utur. Skulle Tor Arne Eggen komme noenlunde på det fra spor åtte bak startbilen, er han istand til å vinne dette løpet.

Blekkan i alle retninger
Jomar Blekkan er som vanlig godt forspent med vinnersjanser i kveld og utenom 8 Hage Jerven i V65-2 og 12 Call Me Superb i V65-3, har han også solide vinnersjanser med 7 L.J.'s Andy Hall i V65-1 og 12 Eurocandidcamera i V65-6. Når det gjelder førstnevnte, så står den hesten litt sjanseartet til spormessig i V65-1 og kommer ikke gratis til tet med 2 Freaky Friday i et bra spor. Spurtsterke hester som 11 Midnight Moon og 10 Strong Forte kan blande seg inn i leken i V65-1, dersom Blekkan må trave utvendig med 7 L.J.'s Andy Hall.

Arne prøver igjen
V65-5 er nok det mest krysskrevende løpet i kveldens V65-omgang, og også i dette løpet gjør spillerne Jomar Blekkan til favoritt, denne gang med 8 Tania N.L. som holder helt grei form. For meg er denne kun et garderingskryss, min favoritt heter 5 Oro Boy og Arne Nilsen. Jeg hadde litt skrellfeeling for denne i siste starten mot storfavoritten Looking Superb som stod i spor tolv den dagen. Arne Nilsen gjorde sitt beste med Oro Boy, kom seg til tet etterhvert, men var sjanseløs mot Looking Superb. I kveld er det bra tetsjanse igjen og klart billigere motstand enn sist.

Magne med frekk DD-banker
Også i V65-6/DD-2 gjør spillerne Jomar Blekkan til favoritt, her med 12 Eurocandidcamera. Den hesten har levert strålende prestasjoner i Blekkan-regi og falt med flagget til topps sist. Likevel velger jeg å sette DD-pengene på Magne Olsen og 11 Bestbyarsenal, da jeg er helt sikker på at denne er like bra som Eurocandidcamera og som mindre spilt, er det bedre DD-oddser på denne.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.