*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bankerfritt og spennende i Bergen

Bergen Travpark01062019_Håkon Håvardstun vant V5-1 med Kolbu Kniksen_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Håkon Håvardstun er aktuell i Bergen i kveld. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Utfordrende omgang med flere åpne oppgjør! Vi har jobbet frem flere smellfrekke objekter, og jakter tusenlappene med spennende bonger! Du tar vel rygg?

02.11.19 15:09

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Sørlandet: Superomgang i V75 på Sørlandet
V4/V5 Klampenborg: Årets siste løpsdag på Klampenborg
Spillsenteret
: Vi har vurdert lørdagens viktigste kamper
Tippetips: City er soleklar banker på lørdagskupongen
Oddssingel PL: Manchester United jakter sin fjerde strake borteseier
Oddssingel PL: Arsenal går på en ny smell
Oddstips OBOS-ligaen: Vi lanserer to spreke hjemmeseire
Lotto lørdag: Lørdag kan du bli Lotto-millionær i fem ulike aldersgrupper

Lerum med 66-oddser på Solvalla 29. oktober - Kr.180 ble til Kr.7 520!
Undertegnede gjorde rent bord på Solvalla denne kvelden, og i V64-spillet var tipsene SVÆRT STERKE! På den minste bongen til Kr.180 (betalte ut Kr.7 520) innfridde bankerne Zenit Brick og Gargamel Sisu. Stjernesmellen Princess Kei'em (66,43 i odds/1,3%) slo til som en SJOKKERENDE GODBIT, og følgende info ble gitt:

12 Princess Kei’em (V64-2) – Kan være noe for de som leter på dypet. Fullførte klart bra sist, mens den kom solid tilbake etter galopp nest sist. Har fått tre løp i kroppen etter pause, den utvikler seg fint, og gjør seg ikke bort med litt flyt på veien.

Lerums lille V5-BONG på Kr.168 betalte ut Kr.12 322 i Harstad 26. oktober!
Det ble servert helt fantastiske tips i V5-spillet til Harstad lørdagskveld, og ALT av bonger satt i V5-spillet! Den MINSTE bongen til kun Kr.168 betalte ut STORFINE Kr.12 322,-. Stjernesmellen Camillo (4,3%) var med på kun to hester på den lille bongen, og følgende info ble gitt:

5 Camilio (V65-5) – Er egentlig god nok i massevis, og hadde vært HET med form. Nå er formen usikker, og den er derfor kun en liten gardering.

Lerums SJOKKVINNER sørget for luketømming i V4-spillet 25. oktober!
8-valget Simb Triumph (V4-4)
stod først på ranken, og solid info ble gitt. Den LILLE V4-bongen til Kr.160 satt som spikret, og betalte ut fine Kr.1 152,-. Tok du rygg på følgende info til Kalmar fredag?

12 Simb Triumph (V4-4) – Er VELDIG bra, men blir likevel kraftig undervurdert i finalen. Sporet på en kjapp sprint trekker naturligvis ned, men motstanden er billig, og med tempo blir vårt drag skummel for noen og enhver. Så meget fin ut etter pause sist, og kom til mål med krefter igjen da. Kan blåse alt med tempo, og vi velger å varsle skarpt for denne bortglemte ideen.

Lerum med ny V4-fest - Kr.216 ble til Kr.4 168!
Alt av V4-bonger satt til Gävle 24. oktober, og den minste bongen på Kr.216 betalte altså ut Kr.4 168,- Nordsjø Odin kunne naturligvis ikke tape, og når godbiten, Lome Brage (3-valg), innfridde i finalen, ja, da ble det særdeles enkelt!

Lerum med LUNSJFEST på Axevalla 22. oktober!
V4-tipsene satt som spikret i lunsjen, og den MINSTE BONGEN på Kr.240 betalte ut meget fine Kr.3 466,-. Global Wonderland innfridde som en banker av stål!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Det er ikke enkelt i kveldens V65-omgang fra Bergen, og ingen skal bli overrasket om dette gir særdeles godt betalt. Vi har som vanlig jobbet godt med løpene, og funnet frem til mye snadder. Våre litt større bonger er uten banker, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V65-1 : 8 Caramello P.P. – Innledningsløpet er av svak klasse, og det skal ikke mye til for å vinne et løp som dette. Vår ide er ingen stjerne, men har løftet seg på slutten, og var ikke tom i kulissene på en bra tid sist. Tore Totland har vunnet med denne tidligere (14.02.2019), og vi blir alt annet enn overrasket om han kan gjøre det igjen i billige omgivelser som dette. SKAL PASSES!

V65-2 : 1 M.L.’S Odin – Denne er det ordentlig flinke hestefolk bak, og vi prøver oss med den direkte. Så veldig fin ut i prøveløpet, var ikke tom over mål, og tiden må sees litt i lys av en dårlig bane. I kveld blir banen lynrask, og vi blir alt annet enn overrasket om dette går 33-34 på distansen. Løste dessuten fint fra start i prøveløpet, og fra tet skal ikke denne bli enkel å plukke ned fra tet. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 4 Frk. Sjur – Har vært ute i helt andre omgivelser enn dette, og tredje sist var en såpass god hest som Rappstjernen helt sjanseløs å hente 60m tillegg på den. Nå er Frk. Sjur tilbake i Bergen, men leverer den bare sånn noenlunde i nærheten av hva den kan, ja, da må dette dreie seg om en flott mulighet. SKAL STÅ FØRST PÅ RANKEN!

V65-4 : 8 Vertigo Bjørn – Gikk fullt godkjent i kulissene mot ELITEN sist, og formen virker å være veldig bra. Lørdag blir den solid kuskeplusset med Bjørn Steine, den vil dra stor fordel av et lite felt, og sjansene for at den runder alt må være store. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 2 Julia Ressie – Har vært positiv i begge løpene den har gjort etter pause, og formen virker fakta å være veldig bra. I kveld har den en svært passende oppgave foran seg, og dette kan fakta dreie seg om tidlig tet og slutt. Burde nemlig bli sluppet til tet av 1 Mountain Yankee (Bjørn Steine), og på en LYNRASK bane trenger den da ikke å bli enkel å fange. MÅ MED PÅ ALT!

V65-6 : 2 VG Prinsen – Her blir naturligvis 5 Bokli Stjernen hardt betrodd, men vi stoler ikke fullt ut på denne, og ingen skal bli overrasket om det kommer en galopp… Ideen vår var LANGT under pari sist, og noe må ha vært feil på den da. Gangen før var den helt enorm i tøffe omgivelser, og den spurtet gedigent etter hindringer på veien da (22,6 s 300m). Er KJAPP i vei, og tilbake på sitt beste så leder den et løp som dette lenge. Tar revansj fra sist?


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.