*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bankerfritt og spennende på Momarken

Klosterskogen07062018_Åsbjørn Tengsareid varmer Trø Ennius_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Åsbjørn Tengsareid og Trø Ennius. Tirsdag kommer de ut på Momarken. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Det oser store kroner av kveldens V65-omgang på Momarken! Vi jakter tusenlappene med svært spennende objekter... Du blir vel med på moroa?

29.10.19 12:06

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Romme: Flott V4-omgang fra Sverige
V64 Solvalla: Kontio har V64-bankeren på Solvalla
Oddstips 1: Everton som natt og dag hjemme og borte
Oddstips 2: Parma har funnet hjemmeformen
Spillsenteret: Vi har vurdert tirsdagens viktigste kamper

Lerums lille V5-BONG på Kr.168 betalte ut Kr.12 322 i Harstad 26. oktober!
Det ble servert helt fantastiske tips i V5-spillet til Harstad lørdagskveld, og ALT av bonger satt i V5-spillet! Den MINSTE bongen til kun Kr.168 betalte ut STORFINE Kr.12 322,-. Stjernesmellen Camillo (4,3%) var med på kun to hester på den lille bongen, og følgende info ble gitt:

5 Camilio (V65-5) – Er egentlig god nok i massevis, og hadde vært HET med form. Nå er formen usikker, og den er derfor kun en liten gardering.

Lerums SJOKKVINNER sørget for luketømming i V4-spillet 25. oktober!
8-valget Simb Triumph (V4-4)
stod først på ranken, og solid info ble gitt. Den LILLE V4-bongen til Kr.160 satt som spikret, og betalte ut fine Kr.1 152,-. Tok du rygg på følgende info til Kalmar fredag?

12 Simb Triumph (V4-4) – Er VELDIG bra, men blir likevel kraftig undervurdert i finalen. Sporet på en kjapp sprint trekker naturligvis ned, men motstanden er billig, og med tempo blir vårt drag skummel for noen og enhver. Så meget fin ut etter pause sist, og kom til mål med krefter igjen da. Kan blåse alt med tempo, og vi velger å varsle skarpt for denne bortglemte ideen.

Lerum med ny V4-fest - Kr.216 ble til Kr.4 168!
Alt av V4-bonger satt til Gävle 24. oktober, og den minste bongen på Kr.216 betalte altså ut Kr.4 168,- Nordsjø Odin kunne naturligvis ikke tape, og når godbiten, Lome Brage (3-valg), innfridde i finalen, ja, da ble det særdeles enkelt!

Lerum med LUNSJFEST på Axevalla 22. oktober!
V4-tipsene satt som spikret i lunsjen, og den MINSTE BONGEN på Kr.240 betalte ut meget fine Kr.3 466,-. Global Wonderland innfridde som en banker av stål!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Momarken er en av våre store favorittbaner, og i kveld skal vi til lukene! Flere svært spennende objekter er nemlig jobbet frem, og de klare bankerne finnes ikke i denne omgangen. Våre litt større bonger er uten banker, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V65-1 : 12 Amazing Surprise – Er BETYDELIG bedre enn raden, og den fortjener virkelig en seier. Den ble sittende bom fast i kulissene i et løp som Hillary BR vant tredje sist, mens den spurtet helt strålende etter et passivt opplegg nest sist. Nå sist gikk den igjen et meget sterkt løp, og da etter galopp. Har vinnerform i kroppen, den drar stor fordel av det lange oppløpet på Momarken, og må være interessant nå. Blir nok litt spilt etter at vi varslet for den, men når dette tipset ble lagt ut var den fakta et sistevalg…

V65-2 : 9 Ra Tore – Har en elendig rad, og blir neppe veldig mye spilt her. Er dog en av de klart beste hestene på ren kapasitet, og sist feilet den fra seg en plass helt der fremme. Kommer den seg bare rundt uten noe tull i kveld så forventer vi at den dukker opp på foto. Settes frekt først i et ellers ganske så jevnt løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 3 Trø Ennius – Har alltid hatt bra grunnkapasitet, men den har også bitvis slitt en hel del. Debuterte for Bjørn Larsen sist, og vi fikk se en forbedret utgave direkte. Tengsareid kjørte den ikke i kjelleren, og på klokken hadde vi 25,1 s 500m med litt krefter igjen. Er trolig ytterligere forbedret til kveldens oppgave, og den skal ikke undervurderes. OBS!

V65-4 : 1 Hof Blesen – Har vi vært litt på jakt etter, men det har blitt mye feil, og marginene har ikke akkurat vært med. Formen er dog KNALLBRA, og den gikk et flott løp etter en elendig start sist. Står ENDELIG litt spennende til i kveld, og nå kan det vel ikke bli feil? Blir den bare ikke fast så forventer vi at den er med helt i fremste rekke, og det til bra odds i lukene. SKAL MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 2 Grude Svarten – Har sett VELDIG forbedret ut i ny regi, og den burde være litt spennende i kveld. Den fullførte fint på en knallgod tid etter pause nest sist, mens den sist feilet med krefter igjen i angrep på oppløpet. Ser veldig fin ut for tiden, og den skal nok ha litt å hente i tiden fremover. Trenger ikke å bli veldig mye spilt i et ellers ganske jevnt løp, men den er god nok, og spesielt om den går som de siste gangene.

V65-6 : 1 Hands Down – Var ute i forsøk/finale på samme dag på Wolvega sist, og inntrykket i finalen var veldig bra. Vant utrolig enkelt etter en kjapp sisterunde. I forsøket var den veldig tråkk underveis. Er kjapp ut, Morten Pederesen har ambisjoner direkte med sin nykommer, og den er HET i finalen om den leverer som tidligere. Motivert favoritt. Vi skal dog ikke ryke på 4 Lovato America som viste 13,5/1900m etter galopp nest sist, mens den floppet som storfavoritt sist. Da var den imidlertid såpass svak at den må ha vært syk. Blir betydelig mindre spilt i kveld, men hva er vel mer typisk enn at den da vinner?


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.