*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bankerfritt på Sørlandet

Helene Kolle er aktuell i monteløpet på Sørlandet. Foto Morten Skifjeld

Interessant omgang hvor vi spekulerer i mot dagens tyngste favoritt! Godbiter er pågang! Du blir vel med på moroa fra Sørlandet?

27.11.16 14:26

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V75 Gävle: Internasjonal V75-omgang med Tekno-show
Oddstips 1: Dette er Barcelonas marerittmotstander
Oddstips 2:
Lyon har godt tak på PSG
Oddstips 3:
Hertha fortsetter hjemmedominansen
Tippekupongen: Ingen walkover for Manchester United
TV-oversikt: Slik ser du søndagens fotballkamper
Lotto: Dame fra Rogaland stakk av med supergevinst

En herlig søndag står foran oss, og det meste av fokuset er rettet mot Gävle. Her skal det nemlig kjøres en internasjonal V75-omgang, og stor omsetning er som vanlig ventet. V75-omgangen er i gang kl.14.30. Sørlandet avrunder dagen med en interessant V65-omgang, og løpene på undertegnedes hjemmebane starter opp kl.18.15.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sørlandet avrunder uken med en interessant V65-omgang. Flere av dagens favoritter føler vi er i trøbbel, og vi må bare spekulere litt i jakten på flotte kroner! Sjekk ut følgende:

V65-1 : 8 Stjerne Ask – Vi kan ikke gå hardt til på GIGAFAVORITTEN 6 Vassbø Fakse. Glem ikke at dette var en hest som knapt nok gikk på frem før den kom inn på stallen til Erik Killingmo. Var utrolig veik! Nå er den havnet hos en jente, og vi er slett ikke sikker på om det er samme form der lengre. MÅ GARDERES! 8 Stjerne Ask er vårt solide objekt. Tapte med et halvt hode til Vassbø Fakse i monte den 22.07.2016, gikk 23,9 under sal, og var brenngod. Da tapte den knepent for en Vassbø Fakse i toppform, og nå kan disse rollene være byttet om. Var dessuten ordentlig positiv etter pause med vogn sist, og den ble toer mot bedre hester enn dette. Helene Kolle har en kattemyk sits, og det er en rytter som vi kommer til å få høre mye til i årene fremover. VI TROR PÅ STJERNE ASK!

V65-2 : 3 Rio Sun – Tar Kåre Refsland med seg fra Forus på en søndag, og det er ingen tvil om at han kommer med ambisjoner. Vi snakker her om en hest som har avslørt kapasitet i løpene, og den har MYE inne i forhold til et lavt grunnlag. Kan muligens en liten bit under 17 direkte, og det straffer ikke mange her. SKAL PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 2 Sidsel – Innfridde som vår frekke banker sist, og den var helt strålende etter en ganske grov galopp på den første svingen. Skal være ytterligere forbedret i jobbene inn mot denne oppgaven, det kan bli tidlig tet, og da er dette hesten å slå. Plasseres knepent foran 6 Xantippe, og vi låser løpet på disse to. Dobbeltbanker!

V65-4 : 11 Eilert – Her blir 2 Odin Faks ganske hardt betrodd, og på kapasitet er den best. Dette er dog en hest som passer bedre på Øvrevoll, og den har virket helt håpløs på slutten. På en oppjaget sprint blir vi nesten sjokkert om den ikke feiler seg vekk. Hesten vi plasserer først fullførte fint sist, og den er blitt matchet mot bedre hester enn dette. Sjette sist gikk den 27,7g/2100mv, og da var den ute mot Spydo ØK/Kleppe Fanden, og helt andre hester enn hva den møter på nå. Kan komme på lette bein tilslutt med tempo, og vi roper et varsko!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 3 KK Alligator – Er litt spennende her. Kom ut etter et lengre avbrekk på Klosterskogen sist, og vi likte det vi fikk se da. Feilet riktignok på den første svingen, men den spurtet ordentlig bra i kulissene når den fikk fritt frem, og den gikk pigg i mål. Var i 2015 ute mot hester som Happy Petter/La Reina, og den har et for lavt grunnlag på konto målt opp mot kapasitet. Har helt sikkert en klar rekordforbedring i kroppen sin, og som lite spilt er i hvertfall vi på vakt. OBS!

V65-6 : 11 Nogara – Er det opplagte draget i finalen, og den må bare prøves. Nå sist ble den forstyrret på siste bortre, og det var nok til at galoppen kom litt etterpå. Nest sist blir den sittende bom fast i mål, mens den tredje sist spurter sterkt i kulissene. Var da ute mot betydelig bedre hester enn dette. Med tempo kan det endelig være duket for en fortjent seier. OBS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag