Berås har luringen på Sørlandet


Arild Berås er aktuell på hjemmebanen søndag.
Arild Berås er aktuell på hjemmebanen søndag. Foto: hesteguiden.com

Hjemmetrener har dagens beste objekt! Frekt bud blir ikke tatt på alvor pga en dårlig rad! Vi går for gull på Sørlandet søndag, og her er det bare å ta rygg!

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V4 Øvrevoll: Nettavisen jakter ny Øvrevoll-suksess
V75 Solvalla: Det oser store kroner på Solvalla
Oddstips 1: Vålerenga har funnet målformen
Oddstips 2: Romas bragd mot Chelsea kostet dyrt
Oddstips 3 & 4: Atléticos borteproblemer blir kostbare
Tippetips: Liverpool vinner ikke denne

En herlig trav- og galoppsøndag står for tur. Øvrevoll innleder søndagen med både internasjonal V4 og v5 på menyen, og Norsk Oaks er det største sportslige som skjer med hele 125 000 kr til vinneren. Senere søndag er det så klart for en V75Søndag med Solvalla som arrangør og søndag kveld er det så duket for internasjonal V65 på Sørlandet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sørlandet serverer en STRÅLENDE INTERNASJONAL V65-OMGANG, og det er en omgang vi liker skarpt. Vi prøver å smyge oss gjennom uten noen bankere på de litt større bongene, og jakter flotte kroner med et par virkelig frekke ideer. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 7 Outstanding O. – Hadde vi banket over 2100ma, men vi går ikke ALL IN på den over en kjapp sprint fra et dårlig spor. Slet med halsen sist, men var meget god til seier nest sist. Blir det bare ikke helt feil på veien så skal mulighetene være gode mot en overkommelig gjeng. Motivert favoritt, men ingen banker.

V65-2 : 2 Sky Grande G.G. – Har en veldig fin oppgave foran seg her, og det er snakk om en NY motivert favoritt. Nå sist ble det helt feil for den, men nest sist avsluttet den bra, og på klokken stod det 09,3 s 300m… Møter på en SÆRDELES overkommelig gjeng, den har trukket det beste sporet, og vi må bare tro hardt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 5 Sjefslotte – Debuterte for Berås sist, og den kom ut etter et lengre avbrekk. Ble passivt kjørt i køen, men varslet full form ved å avslutte vasst nedover oppløpet. Vi likte den svært godt, og den må bare prøves som for lite spilt i et dårlig løp. Dette er dagens beste objekt!

V65-4 : 5 Dontgiveme Chocolate – Har enda ikke fått vinne, men det er ikke snakk om noen antivinner, og den skal spilles nå. Var morsk i nederlaget sist, og vi hadde faktisk 10,1 s 300m på klokken. Her møter den en veldig overkommelig gjeng, og feelingen er at vi snakker om en vinner. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 7 Arnspik – Har det ikke klaffet for på slutten, og raden er råtten. Har dog vist form mellom galoppene, og det er snakk om en traver som er MILEVIS bedre enn raden. Her møter den en overkommelig gjeng, vi liker å spille Mikkelsen på mulige skrellobjekter, og Arnspik skal opplagt passes i dønn riktige omgivelser. VÅR IDE!

V65-6 : 8 Fabian B.R. – Er i en helt egen klasse i finalen om den leverer i nærheten av sitt beste. Har riktignok skuffet på slutten, og formen er usikker. Her er det dog såpass billig i mot at sjansene er knallgode uansett posisjon. Er en banker for de som ønsker å gå tynt.