*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bergen med en strålende V65-omgang

Svein Ove Wassberg kusker vår V65-banker på Bergen travpark torsdag. Foto Roger Svalsrød.hesteguiden.com

Sylvass, og frekk banker! Dagens tyngste kan tape! Herlig frekkis med riktige betingelser foran seg! Bergen klemmer til med en ny strålende V65-omgang!

24.09.15 20:08

Sportspills meny torsdag:
V4 Hagmyren:
Vrien lunsj
V5 Bjerke:
Utfordrende lunsjomgang
V64 Jägersro Galopp
: Millionjackpot med V64-galopp
Dagens oddstips 1: Stjernespekkede Betis innfrir
Dagens langskudd:
Henke får svi mot formlaget

Gio Follo (3,2%) sørget for suksess på Biri 20. september!
På Biri søndag kveld så suste vårt store V65-forslag på Nettavisen til Kr.1 152 inn, og det betalte ut flotte Kr.9 357,-
Stjernesmellen Gio Follo (3,2%) var med på kun tre hester! På Eksperten så gikk hele tolv av våre lag inn!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kr.192 ble forvandlet til Kr.5 021 på Täby 20. september!
Fra Täby samme dag så knallet våre Eksperter til på galoppen! Gang på gang slår Birger, og Morten til, og man kan jo ikke bli annet enn imponert av deres kunnskap. Det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.192 betalte ut herlige Kr.5 021,- Svært lite spilte Silky Road (5,6%) stod tidlig på deres rank! På Eksperten suste samtlige lag med navn BirgersV64søndag inn.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innholdsrik torsdag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.20 - Hagmyren (V4)

Kl.13.40 - Bjerke (V5)

Kl.18.50 - Bergen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Jägersro galopp (V64)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bergen Travpark er en av de banene i Norge som er best på å lage interessante omganger til sine kunder. En vri som har gjort løpene på banen mellom de syv fjell betydelig mer spennende er at man fordeler spor etter grunnlag. Dette gir enormt fine løp, og det er ofte utfordrende å være spiller. Andre baner bør se til Bergen, for dette er noe vi vet at spillerne rundt om liker.

Når det gjelder dagens omgang så er den altså igjen meget interessant. Vår banker for dagen er av det frekke slaget, og vi går ALL IN på 2 US Sport (V65-2). Dette er en hest som varslet storform etter pause sist!

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 2 Zarbaro Boko – En relativt formløs gjeng dukker opp i innledningen, og dette er fakta et småskummelt løp. Ideen vår fyker normalt sett til tet, og den kommer til å lede dette løpet svært lenge. Fikk en blåser i kroppen sin sist etter pause, og den kan ventes forbedret til denne oppgaven. KAN LEDE RUNDT OM! PS. 6 Perfect Toll er feltes beste hest, men man skal huske på at den ikke har vunnet løp på mange år, og Peter Untersteiner fikk den ikke til. Gaute Lura ligger noe lavt før debuten i hans regi, og Svein Ove Wassberg har vraket den. Er i våre øyne ikke veldig spillbar selv om hesten er god nok.

V65-2 : 2 US Sport – Har et skreddersydd løp foran seg her, og sjansene må være gode. Etter pause nå sist så gjør den det bra etter en liten galopp, og vi har faktisk 14,0 s 1800m. Noe mer enn det kan man nesten ikke forlange. Burde sitte tidlig i tet her, og vi husker når Svein Ove Wassberg testet den med yankervogn på Bergen 05.02.2015, da løste den enormt. Nå vet vi ikke hvilken vogn den kommer ut med her, men den står uansett såpass fint til at vi må bare ha solid tro. SPILLES! PS. 4 The Flying Jet kan være noe for dem som skal ha med en liten kantball på bongen. Så nemlig helt lysende fin ut som stengt sist, og med litt bedre flyt nå, ja, da kan dette gå veien.

Herlig V75-omgang på lørdag med dobbel-syverpott!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V65-3 : 6 Annie Halbak – Har feilet seg vekk to ganger på rappen nå, og det er ikke ideelt. Dog har vi ikke sett noen feil på henne, og hun gikk altså helt strålende etter galopp nå sist. Er nå enda billigere ute, og ligger den bare nedpå hele veien så kan fakta dette dreie seg om en banker for de frekke! PS. Vi har vært i kontakt med Elisabeth Storetvedt, og hun mener at deres hester 1 Springlove/2 Artic Tanic er jevngode.

V65-4 : 3 Mr Cantab – Interessant løp hvor vi øyner en mulig godbit. Med tanke på at 2 Doremi var svak sist så blir vi fakta litt overrasket om Roar Hop blir med på noen veldig kjøring fra start her. Vi tipper at han er fornøyd med rygg leder, og dermed skal det være en ypperlig mulighet for Mr Cantab å lede dette løpet rundt om. Den fikk maks bak gode Reventon nest sist, mens det ble feil for den sist. Har nå fått seg to blåsere i kroppen etter pause, og her blir det full gass. Skal tas på alvor, og vi roper et varsko! PS. Mye spill havner på 9 On Stride her. Den har virkelig løftet seg, og vært bra de siste gangene mot langt hardere motstand. Dog har dette aldri vært noen stor vinnerhest, og vi velger derfor å spekulere mot favoritten.

Herlig V75-omgang på lørdag med dobbel-syverpott!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V65-5 : 9 Lille Jerkeld – Har vært som et eventyr etter den kom inn på stallen til Ove Wassberg, og den har radet opp med flotte prestasjoner. Dog synes vi den ikke så like fin ut sist som tidligere, selv om det også da ble seier. Det er meldt øs/pøs over Bergen Travpark torsdag, og det betyr en knallhard bane. Det anser vi som et minus for en hest som det var MYE galopp i tidligere. Har selvfølgelig en bra sjanse, men på torsdag lar vi den ikke stå alene. 10 Hauan Prinsen – Trodde vi på sist, men da skuffet den. Nå viser det seg at den hadde fått det snilt i trening grunnet en hovbyll, og at den kan ventes klart forbedret til denne oppgaven. Står ikke tilbake for Lille Jerkeld på en god dag, og man skal være forsiktig med å undervurdere Hauan Prinsen!

V65-6 : 6 Reggae La Marc – Blir den sluppet til tet, ja, da er dette løpet over. Holder sin jevne fine form, og den fullførte også bra sist. Nest sist går den 12,5 på en oljeglatt-bane, men prestasjonen var uansett bra. Favoritten er i våre øyne motivert. Vi dobler dog bongen opp med 1 MT Funky Dude. Har nemlig vært klart bra i tre av de siste fire løpene, den er lynrask fra start, og i dag kan det fort være dags for å prøve den i tet. Kan da lede dette løpet rundt om, og den tas med ved siden av favoritten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.