Billig oppgave for V65-bankeren


Darco og kusk Magnus Teien Gundersen. Fredag kommer de ut på Biri. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Darco og kusk Magnus Teien Gundersen. Fredag kommer de ut på Biri. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren moser alt? En av dagens tyngste kan fort være i trøbbel! Biri byr på en herlig V65-omgang fredag, og her er det bare å ta rygg!

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Åby: Fantastisk V65-omgang med frekk banker
V64 Umåker: Utfordrende V64-omgang
V75 Drammen: Praktfull V75-omgang med 13 millioner til en alenevinner
Oddstips 1: Bohinen har knekket Eliteserie-koden
Oddstips 2: Brügge blir kraftig overvurdert
Lotto: Gull-Lotto på lørdag

Vi har en mildt sagt interessant weekend foran oss, og den sparkes i gang på Åby med et herlig V65-spill i lunsjen. V65-1 begynner som vanlig kl.12.45. Deretter blir det spennende når vi skal til Biri kl.18.50. Her venter nemlig TOPP V65-omgang, og vi gleder oss! Umåker avrunder fredagen med V64 kl.19.25.

Du vet vel at vi denne helgen kjører to V75-omganger? Sjekk ut følgende:

* Lørdag ligger det 13 millioner å venter på en alenevinner i V75-spillet fra Drammen, og det er en praktfull omgang vi har foran oss!

* Søndag byr også Dannero på V75, og her blir det blant annet Svenskt Kaldblodskriterium med to norske favoritter!

Lerum med systemfullklaff på Klosterskogen 10. august!
Våre flate bonger fanget dessverre ikke opp supersmellen Lord Bexley (10-valg), men på systemet (fire andeler a Kr.1 000) var samtlige hester med i det løpet, og dermed var det duket for en herlig fullklaff. Utbetalingen ble meget fine Kr.26 439,-

V64-opptur på Jägersro 8. august
Vi kom ikke i mål på systemet vårt (manglet en utgang), men på den største flate bongen til untertegnede (fire andeler a Kr.500) ble det fullklaff. Her kunne man hente ut Kr.7 813,-. Det ble også en fin opptur for de som kjøpte seg en andel i våre V4-bonger på samme bane. Bongen på Kr.480 betalte ut Kr.1 997,-

V5-fest på Leangen 7. august!
Det ble en ordentlig V5-fest på Leangen denne mandagen, og undertegnedes minste bong på Kr.180 betalte ut Kr.2 464,-. Theodor (2-valg) + Rebekka (3-valg) ble begge servert som herlige førstevalg.

Samlebongfest på Bjerke 7. august!
Alt satt i lunsjen på Bjerke denne mandagen! Undertegnede serverte hele fire rene tipsenere i dagens V5-omgang, og Lobster's Sam (2-valg), Dats Soberano (3-valg), Victorio (banker), samt Tyri Loko (2-valg) stod alle første på ranken. Nettavisens minste bong på Kr.180 betalte ut Kr.789,-. DD-forslaget på fem rekker med banker på Tyri Loke gav en odds på 24,17,-.

Storskrellen Charlie Harmoni (6-valg) fikset opptur på Färjestad 5. august!
Tipsene satt knallbra denne kvelden, og i V4-spillet gjorde vi nesten rent bord. Undertegnedes mellomste forslag på Kr.432 satt nemlig som spikret, og det betalte ut fantastisk fine Kr.8 189,-. Charlie Harmoni (V4 steg fra Kr.68 til Kr.1 137) skrellet enormt, men vi hadde faktisk singel utgang på den...

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi kan ikke spekulere mot 10 Darco (V65-2) denne fredagen. Distansen passer, og motstanden er mildt sagt billig. Ellers byr Biri på interessante V65-løp, og vi skal til lukene med følgende:

V65-1 : 5 Herr Jao – To hester gjør opp? Herr Jao har levert to fine løp på slutten, og den er i en bra form. Kan muligens komme seg tidlig foran, og hvem skal da trykke opp noe fart i et felt som dette? Neppe noen… Dermed kan Kai Johansen få det billig der foran, og vi føler at denne favoritten er veldig motivert.

V65-2 : 10 Darco – Har et gaveløp foran seg her, og den kan vi ikke spekulere mot. Fullførte bra etter dødens på en god hest sist, og det er ingen fare med formen. Var enorm når den vant på samme bane nest sist, og baneprofilen på Biri passer den nok bedre enn i Drammen. Moser alt på hestens beste distanse? BANKER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 1 Staro Kiss Of Fire – Har vært brenngod i monte, og vi ble veldig imponert av den sist. Har den en normal dag, ja, da skal mulighetene være knallgode. Dog er ikke dette noe enkelt løp for Liv Pedersen å ri da det er få hester med, og tillegshestene vil få gratis kontakt. Vi velger derfor å speulere litt da det er bra hester med her. Vi er spesielt spent på superdyktige Siv Emilie Løvvold som her får sjansen bak meget gode 4 Lavec Va Bene. Den tas med på alt!

V65-4 : 8 Goroso Sjarmen – Helskummelt løp hvor vi garderer bredt. Draget vårt har ikke levert varene de siste gangene, men tredje sist var den klart bra til seier. Her møter den veldig billig motstand, og den blir også SOLID kuskeplusset med Tengsareid. Kan fort slå til som en frekkis om den reagerer positivt på kuskebyttet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 12 Vetle Petter – Den store sal lukker øynene for det som har skjedd de siste gangene, og går til på Vetle Petter igjen. Hadde vi følt oss sikker på den, ja, da hadde vi banket. Dog føler vi oss alt annet enn sikker. Det ble skyldt på banen for en under pari innsats nest sist, mens den ble kjørt helt ned i kjelleren etter galopp sist. Kan selvfølgelig runde til seier, men på fredag må vi bare spekulere. 10 Kolbu Jonatan – Har fått to løp i kroppen etter pause, og her er det stigende form. Var heroisk i nederlaget sist, og den MÅ tas på alvor nå!

V65-6 : 9 Reveleer – Var helt enorm sist, og den har nå fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk. Blir normalt bare bedre og bedre fremover, og et nydelig smygspor over denne distansen passer perfekt. Trenger litt tempo, men får den det blir den alt annet enn enkel å stå i mot tilslutt. Plasseres først i et flott løp!