*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Biri innleder en superhelg

Riordan Kronos og Kristian Malmin har en flott vinnersjanse i V65-6 på Biri fredag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Høydepunktene står i kø denne helgen med V75 både lørdag og søndag. Fredag byr Biri på V65 og Nettavisen byr på to bankere.

25.09.15 19:34

Sportspills meny fredag:
V75 Klosterskogen: Dobbel sjuerpott og kanonomgang
V65 Solvalla (fredag ettermiddag): To bankere mot lukene
Oddstips 1: Hovland på opprykksjakt
Oddstips 2: Må bryte ned Frankrikes tøffeste forsvar
Oddslangskudd: Start kan sjokkere i hovedstaden
Premier League: Oversikt over skader/karantener
Helgens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippemagasinet: Sjekk siste episode

En fantastisk travhelg er i vente. Lørdag er det dobbel sjuerpott i V75-spillet på Klosterskogen, det innebærer at det ligger ca 4 millioner ekstra i sjuerpotten. Søndag er det dags for Svenskt travkriterium på Solvalla og der er det også ekstra V75-omgang som vi nordmenn kan spille til.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men før den tid skal vi også gjennom en spennende fredag, som innledes med V65 og V4 fra Solvalla på ettermiddagen. Til kvelden byr Bergsåker på V64, mens det er Biri travbane som er vertskap for V65-løpene her hjemme.

V65-omgangen på Biri er slett ikke lettløst, og jeg velger derfor å spille to bankere for få med godt med garderinger i et par av de andre løpene.

Normalt overlegen
6 Riordan Kronos (V65-5/V5-2/DD-1) blir min hovedbanker. Jeg har bankerspilt denne hesten ved flere tidligere anledninger i år, så også sist på Bjerke. Der vallaken vant helenkelt til tross for ellevtespor. Fredag står det noen raske hester på innsiden, men slik dette løpet ser ut, kan helt sikkert 6 Riordan Kronos vinne fra dødens om nødvendig. Jeg spekulerer ikke og bankerspillet i både V65, V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gaveløp - må være dags nå
1 Solør Knekten står med fire strake andreplasser og jakter seier i V65-3. Formhesten til Bjørn Steinseth har et gaveløp foran seg fredag og må trolig galoppere for å unngå å vinne dette. Hesten har tapt for gode hester på slutten og står i tillegg perfekt til i dette løpet. Det må være en gedigen vinnersjanse og jeg bankerspiller også 1 Solør Knekten i V65-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ikke verd å gi opp enda
Jeg har flere ganger i det siste varslet for 1 Grundsvold Loke, og selv om hesten har gått fine løp, har jeg foreløpig ikke fått napp. Fredag "prøver" jeg i V65-6/V5-3/DD-2. Får bare kusk Morten M. Ottersen denne noenlunde greit avgårde fra spor en i volte, har et fint løp på papiret fredag, selv om det ikke mangler kvalifisert motstand. Jeg krysser for 1 Grundsvod Loke i samtlige spilleformer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag