Bjaanes ser seg ikke tilbake


Jørn Bjaanes, og Baronesse Hooves har en skreddersydd oppgave foran seg på tirsdag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Jørn Bjaanes, og Baronesse Hooves har en skreddersydd oppgave foran seg på tirsdag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker med nydelige betingelser! Lekker ide i unghestløpet! Hjemmetrener utfordrer Hamre! På tirsdag skal cashen hentes på Forus!

Sportspills meny tirsdag:
V4 Åby: Untersteiner herjer i lunsjen
V5 Klosterskogen: Nye godsaker er pågang til lunsj
V64 Gävle:
Banker med drømmeoppgave
Oddstips 1: Denne duoen er ustoppelig
Oddstips 2:
Lyon er ikke seg selv
Oddstips 3:
Hull viser vei i helsprek dobbel
Langskudd 1: Arsenal har ikke noe valg
Langskudd 2:
Roma må hevne megaflausen

TV-fotball/streaming: Messi og Ronaldo tilbake på norsk TV 

En helt strålende uke er i vente for vi som elsker både trav, og galopp! Til helgen har vi blant annet en dobbel-syverpott i V75-spillet på Sørlandet å glede oss til. Det er også en ekstra internasjonal V75-omgang på Solvalla søndag. Vær OBS på at det er jackpot i V65-spillet i Norge både lørdag og søndag. Harstad kjører V65-løpene om lørdagen, mens det er Biri som kjører om søndagen.

Når det gjelder dagen i dag så er det Åby som er først ut, og deretter venter det lunsj på Klosterskogen. Om kvelden så er det V65 i vente på Forus, samt V64 fra Gävle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under V65-omgangen i Drammen i går så serverte vi Tojo Prinsen (3-valg / 11,3%) som en skikkelig delikatesse! Fra Östersund samme dag så ble også Kirkou (3-valg / 12,1%) servert som en godbit.

På Forus denne kvelden er det flere fine løp, og dette er en omgang som vi gleder oss til. Dagens banker har knallfine betingelser foran seg, og normalt sett leder 4 Baronesse Hooves (V65-5) sitt løp rundt om! Sjekk ut følgende:

V65-1 : 2 Choco Sun (56,1%) – Frode Hamre tar turen med kun tre hester til løpene på Forus, og han har selvfølgelig store ambisjoner med Choco Sun. Dog har ikke vi latt oss imponere veldig av denne hesten, og det er ikke snakk om noen stor stjerne. Skulle den få tet, ja, da vinner den, men vi tror ikke den vinner dette løpet om den må gå i dødens… 5 Pasha (20,5%) – Hadde gått på 11-tallet nest sist om den hadde blitt presset, og dette er en traver i toppform. Følger bilen fra start, og kommer Pål Buer seg til tet med Pasha så skal den bli utrolig vrien å ha med å gjøre. VI DOBLER OPP!

V65-2 : 1 Brotherman Nibs (12,5%) – Er bra, og den var solid i nederlaget sist. Havnet da utvendig leder, og den fullførte altså meget sterkt. Er kjapp i vei, og fra tet på tirsdag så kan den i hvertfall 17,0 på distansen, og det kan faktisk holde. OBS! 10 Genius Commander (2,4%) – Kan være skrellen. Er nemlig under en skikkelig utvikling, og den gikk helt strålende etter galopp i Bergen på torsdag. Viser 15,9 s 1700m – 13,6 s 700m da, og den var faktisk ikke helt tom i mål. Skulle den ha løftet seg ytterligere inn mot dette løpet så burde den være med å kjempe om det! OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 10 Eloise Scott (27,5%) – Har travet 16 på Wolvega, og det tilsvarer en 14-tid på Forus. Pål Buer forteller at nykommeren har vært fin på 18/1600m i jobb, og han er forsiktig optimist før denne oppgaven. Møter med få unntak slett motstand, og dette kan fort vise seg å være en klink vinner. 1 Iron Lion Zion (10,6%) – Er en bra 3-åring, og vi blir langt i fra overrasket om Einar Nedrebø tauer løpet rundt om med denne. Var ikke på topp i sitt siste løp, men den var meget god i nederlaget nest sist. Er kjapp ut, den kan kanskje litt under 17 på distansen, og dette er motbudet til favoritten slik vi ser det.

V65-4 : 1 Touch My Shadow (66,6%) – Sporet er noe sjansebetont, men denne er såpass kjapp i vei at den uansett ikke skal bli fast. Har gjort det veldig bra etter den kom til Forus, og selv om den ikke har vunnet de siste to gangene så har den gjort fine løp. Distansen på tirsdag tror vi fort er et pluss, og dette er en traver som går 14,0 alle dager i uken på en fin bane. Topp mulighet om det ikke blir feil på startsiden!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 4 Baronesse Hooves (39,8%) – Er dagens beste banker. Tapte som favoritt sist, men den gjorde uansett et OK løp. På tirsdag kommer hesten ut på sin beste distanse, den er lynkjapp ut, og vi er klart inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Vi ser liksom ikke hvem som skal komme frem å trykke opp noen veldig fart, og det meste ser utrolig bra ut på forhånd. Kan helt sikkert en lav 14-tid, og det skal holde i massevis i slike omgivelser. BANKER BASTA!

V65-6 : 2 Twist Shadow (28,8%) – Ble plukket ned på streken i Danmark sist, og dette er en hest som er bra for klassen. På tirsdag står den ypperlig til, den takler distansen bedre enn de fleste, og den må med på alt av bonger! Kan være en banker for de frekke! 4 Black Credit (3,0%) – Har fått seg noen blåsere i kroppen nå, og den er ordentlig pågang. Sist så passerte den mål med mye krefter igjen bak en såpass god hest som Independent O. Nå er Black Credit billigere ute, og med klaff så kan den spurte ned alt!

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75 på Sørlandet lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til millionomgangen som er i vente!