*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Blekkan holder koken

Call Me Superb imponert med overlegen seier i debuten på Leangen forrige mandag. HM.Auran/hesteguiden.com

Jomar Blekkan regjerer på hjemmebanen Leangen og har nye feite vinnersjanser i V65-spillet mandag.

13.03.17 16:30

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V64 Mantorp: Helfrekke bonger mot store kroner
V75 Momarken: Unionstrav med superpott i V75
Oddstips FA-cup: Klar fordel Chelsea
Oddstips Superligaen: Aalborg har alt å spille for
Oddstips Serie A: Målrik kveld i Roma

Det er naturligvis det gedigne Unionstravet på Momarken førstkommende lørdag som er det store sportslige og spillemessige høydepunktet denne uken. Det er Internasjonal V75 med JACKPOT på Momarken lørdag og Superpott med 21 170 021 kroner ekstra i sjuerpotten og over 90 millioner i den totale premiepotten! 60 millioner til eventuell norsk alenebong.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Da må vi håpe på at vi får fylt opp lommebøkene i løpet av denne uken, for å ha godt med cash til å sette inn lørdag. Mandagen byr ihvertfall på V4-lunsj fra Färjestad, den byr på en herlig V65-omgang på Leangen i kveld, og den byr på V64-omgang fra Mantorp i kveld.

Blekkan stadig i hetluften
Jomar Blekkan har ordentlig sving på sakene hittil i 2017 og har allerede vunnet 16 løp. 14 av disse seirene er kommet på Leangen og på hjemmebanen har Blekkan vunnet nesten hvert tredje løp han har kjørt i år. Sist mandag vant Blekkan to løp, med sine svært så flotte unghester. Først var det fireårige Looking Superb som enkelt vant V65-6, og i løpet etter presenterte Blekkan treårshoppa Call Me Superb som debutertet med stil og og vant med 50 meter. Sistnevnte blir min V65-banker i kveld.

Hoppe for årgangsløpene?
Når det gjelder treårige 4 Call Me Superb så blir hun meget stor favoritt i V65-3 og hun skal prøve bilstart for første gang. Normalt er det faktorer som hadde gjort det interessant å gardere, men det er dårlig med andre bankeralternativer i kveld og slik hoppa presenterte seg forrige mandag, er det ikke lett å se hvordan hun skal tape sitt løp i kveld. Blekkan er normalt en mann å stole på og 4 Call Me Superb blir min V65-banker i kveld i V65-3.

Fortsatt overlegen på kapasitet
Til tross for at 11 Helle Spik og 7 Kjærs Emil denne gangen starter likt (Helle Spik stod 20 meter foran i den siste starten), tror jeg likevel en feilfri 11 Helle Spik blir lei å stå imot i V65-6. Og når 7 Kjærs Emil også ble strøket mandag formiddag, spiller jeg også Jomar Blekkan banker med 11 Helle Spik. Hesten har fordel av andre rekke bak bilen og normalt skal han blåse rundt denne meget overkommelige gjengen. Jeg bankerspiller også 11 Helle Spik i både V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Magne har ambisjoner
I V65-1 som er blitt et meget fint løp, setter jeg Magne Olsens flotte fireåring 4 Derby D'Estino først på min rank. Hesten årsdebuterte i Widding-løpet på Bjerke for tre uker siden, og gjorde et bra løp i kulissene da etter å ha galoppert på siste bortre. I kveld er det strek og trolig tidlig tet som gjelder i V65-1 og det skal være snakk om en bra vinnersjanse. Men fra tillegg jakter kapable 6 Master Kemp (20 meter tillegg) og tøffingen 8 Valley Ivan (40 meter tillegg) og de er absolutt ingen kastekjepper.

Vanskelig spor - men likevel best?
V65-2 krever endel garderinger, men jeg synes 12 Spang Trym har en meget fin oppgave på papiret. Garberg-hesten var med i et tøft V75-løp på Biri i sitt siste løp og så litt seiersfarlig ut inn mot den siste svingen i det løpet. Men klarte ikke helt å følge de beste inn og fikk maks som sjette. I kveld er det ned flere klasser motstandsmessig og selv fra spor tolv blir hesten min favoritt.

Varslet form sist
V65-4/V5-1 er et litt uoversiktlig hoppeløp for varmblodshester, men 10 Donna B.R. blir min ganske klare favoritt. Seksårshoppa til Olav Aune er sparsomt startet det siste året, og har rotet mye med galopper. Sist ble det dog feilfritt løp og hun spurtet flott til andre bak gode Bruno Marsh. Formsterke Atle Solhus setter seg opp som kusk i kveld, det er spennende.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mer Solhus i V65-5
Atle Solhus kusker mine favoritter i både V65-2 (Spang Trym) og i V65-4 (10 Donna B.R.) og han kusker også min favoritt i V65-5/DD-1. 4 Bruno Marsh har vunnet tre av sine fire siste løp og imponert hver gang. I kveld handler det om å klare å svare ut startkjappe 7 Brightasabutton ned startsiden. Nå er ikke det avgjørende for løpsutfallet, men det vil hjelpe på.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag