Blekkans fartsvidunder taper ikke


Lavrans og Jomar Blekkan blir blytunge favoritter i V65-1 på Leangen mandag kveld.
Foto: HM.Auran/hesteguiden.com
Lavrans og Jomar Blekkan blir blytunge favoritter i V65-1 på Leangen mandag kveld. Foto: HM.Auran/hesteguiden.com

Høykapable Lavrans har vært knallgod i tre strake seiersløp i regi Jomar Blekken. I kveld blir kapasitetshesten soleklar V65-banker på Leangen.

Sportspills meny mandag:
V64 Mantorp:
Goop bankes med formbombe
Oddstips 1: Ukraina slår europamesterne
Oddstips 2:
Norges U21-helter er bra offensivt

Videoquiz: Hvor mye kan du om landslaget?

Da er det bare å ønske velkommen til en ny trav- og galoppuke kjære lesere. Denne ukens V75 finner sted på Momarken, mens mandagen innledes med V4 fra Boden i Sverige. Til kvelden er Leangen tilbake med sin V65-mandag, mens Mantorp er vertskap for den svenske V64-omgangen. Det er også verd å merke seg at det er spill fra Sverige til Leangen i kveld, og det betyr høyrer omsetning enn det er normalt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det har rullet bra på for Nettavisens tips de siste ukene, og da får vi håpe at den gode trender også fortsetter denne uken. Kveldens V65-banker på Leangen ga seg selv og som så mange ganger før er det Leangens ubestridte champion, Jomar Blekkan, som styrer tømmene.

Har ikke konkurranse
Det handler om kapasitetshesten 3 Lavrans i V65-1. Tre starter i regi Jomar Blekkan har gitt like mange seire, og denne har ikke konkurranse i sitt nåværende grunnlag på Leangen. Nest sist la han ned over 50 meter på startgalopp, men tross det han over 30 meter foran toeren i mål og det attpåtil på en sprint. Lavrans har galoppert bort fryktelig mye penger i karrieren, men i regi Blekkan har hesten sett klart mer stabil ut. I kveld konkurrerer 3 Lavrans kun med seg selv, og uten galopp er dette en klink vinner. Min soleklare banker i V65-1 på Leangen i kveld.

Dameløp med spennende objekter
Både V65-2 og V65-3 er forbeholdt kvinnelige ryttere/kusker på Leangen og Biri, og er åpne på forhånd. I travdelen i V65-3 er både 3 Røyns Olise og 10 Kvamdals Balder spennende objekter. Førstnevnte er ei fireårshoppe jeg alltid har hatt et godt øye til, mens sistnevnte gjorde en solid opphenting sist i sitt første løp på 15 måneder. Begge er soleklare kryss på mine forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Får tillit i V5 og DD, men garderes i V65
I V65-6/V5-3/DD-2 kommer 2 Queen Lythonia til å bære et meget tungt favorittstempel. Fireårshoppa har innledet Leangen-karrieren med to strake seire i regi Arve Sjoner/Ragnhild Bjørnbeth, og har strålende forutsetninger for å ta sin tredje strake i kveld. Står nydelig til på strek og sitter garantert tidlig i tet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jeg bankerspiller i både V5 og DD, men all den tid Lavrans er min klare V65-banker i kveld, betaler jeg også for 9 Seaside Fashion og 5 Acers Poppey i V65-spillet.