Buer med fete sjanser på Forus


Pål Buer, og Pasha får mye spill på seg tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Pål Buer, og Pasha får mye spill på seg tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bankeren er betydelig bedre enn grunnlaget! Frekkis står spennende til! Lekker ide som kan alt på en god dag! Vi jakter opptur på Forus!

Sportspills meny tirsdag:
V4 Umåker: Spennende V4-omgang
V5 Jarlsberg: Flåtens unghester leverer
V64 Axevalla:
Saftig jackpot med 1,4 millioner ekstra
Oddstips 1: City er ikke like heldige i kveld
Oddstips 2: Benitez Real Madrid begynner å ta form
Oddstips 3: Wednesday i herlig flyt

TV-kampene: Slik ser din TV-uke ut

En ny herlig trav- og galoppuke er i gang, og denne uken byr på V75 både lørdag og søndag. Her hjemme er det Jarlsberg travbane som er V75-arrangør lørdag, mens det er ekstra V75 til Eskilstuna og Sverige søndag.

Norsk Rikstoto byr på en rikholdig spillmeny tirsdag. Som vanlig er det V4 fra Sverige først ut, der tirsdagens arrangør er Umeå. Deretter overtar Jarlsberg med lunsj-V5 her hjemme. Til kvelden er det duket for V65 fra Forus, og en gedigen jackpot i V64-spillet fra Axevalla.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Galoppfesten fortsetter
Nettavisens galoppeksperter har levert solide tips gjennom hele 2015 og også i oktober har det vært bra uttelling. Fredag 30. oktober smalt det igjen på Øvrevoll! I V5-spillet kom kun 11 kuponger helskinnet gjennom og fem av disse hadde Nettavisen. V5-utbetalingen stoppet på meget pene 22 122 kroner.

Alle fem var andelslag på Eksperten og var hhv:
3 stk andelslag komponert (fire andeler a kr 500)
2 stk systemspill (fire andeler a kr 750)

Også i V4-spillet ble det meget flott uttelling. Det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget anstendige 6 311 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er ingen tvil om at det er Pål Buer som er dagens nøkkelkusk på Forus. Han kjører hele tre av dagens mest spilte hester, og sjansene for at han innfrir med et par av dem må være store. Vår banker dukker opp i V65-5, og her tror vi MYE på 4 Eloise Scott. Få med deg følgende:

V65-1 : 1 Obello D’Apua – Har en interessant oppgave foran seg tirsdag, for hvem kommer egentlig frem og trykker opp noe fart her? Ikke en av tilleggshestene er spesielt hard i skallen sin, og her burde Rune Wiig få dirigere litt som han vil der foran. I sitt siste løp så fikk den maks i kulissene, men den var uansett godkjent da. På tirsdag kan det være duket igjen, og vi må bare varsle litt for denne frekkisen. OBS!

V65-2 : 6 Pasha – Sliter litt med blodverdiene, men dette har dem etter hvert funnet ut av, og når hesten kommer til start så er verdiene under kontroll. På tirsdag fyker den til tet, Pål Buer får trolig dempe akkurat så mye han ønsker, og sjansene må være svært gode. Har vunnet på denne distansen tidligere, og selv om den ikke er noe pluss så takler han den. STOR SJANSE, og vi tror hardt!

V65-3 : 10 La Reina – Kom ut etter pause på lørdag, og den holdt godkjent fra tet etter en relativt tøff innledning. Om den har tatt det løpet riktig så må sjansene være fine på tirsdag. Her er det nemlig med få unntak billig imot. 8 Grandes Look – Dette er imidlertid en hest vi liker, og den er veldig bra for klassen. Kommer nå ut etter pause, og den er fikset i knærne. Rapportene på den er veldig fine, og selv om den kanskje trenger noen blåsere i kroppen etter avbrekket så skal man ikke undervurdere den. Er brennkvikk fra start, og selv fra dette sporet kan det tenkes at Svein Ove Wassberg vil ladde. Vi dobler opp a-gruppen!

V65-4 : 5 Kleppe Snigen – Var klart godkjent etter pause sist, og den fullførte fint på en langt fra optimal bane. Skal normalt sett ha gått en del frem med den blåseren i kroppen, og den har en riktig oppgave foran seg nå. Sist den møtte favoritten Solør Svarten fra tilsvarende betingelser var på Forus 28.07, og da var Kleppe Snigen helt overlegen. SPILLES! PS. 9 Solør Svarten feilet som mulig vinner lørdag, men dette er uansett ikke snakk om noe straffespark. Er imidlertid en gardering.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 4 Eloise Scott – Dette er dagens beste banker. Kommer her ut i et løp som holder en svak klasse, og det er ekstremt få av disse som kan noe som helst. På tirsdag så volter den fra andre omvendt, og det skal ikke være noe problem. Her blir det etter alle solemerker tidlig tet, og fra den posisjonen går den minst 16,0. Vi likte den skarpt sist på Forus, og dette er en traver som er MILEVIS bedre enn grunnlaget sitt. Taper ikke dette løpet om alt går riktig for seg, og vi går all in!

V65-6 : 10 Eigelands Spretten – Er ekstremt kapabel i forhold til det grunnlaget som den har på konto, og fungerer den som den skal, ja, da går ingen klar. Har dog slitt veldig de siste gangene, og den har ikke vært på topp. Løpet den gjør mot en såpass god hest som Tyri Balder fjerde sist vil rekke langt her, og dette er en av dagens mest spennende hester. Lars Anvar Kolle dukker opp på Forus en tirsdag, og hesten er dermed i de beste hender. STOR OBS HEST som tas med på alt!