Buer med fete sjanser


Pål Buer kjører flere av dagens tyngste favoritter på Bergen Travpark. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Pål Buer kjører flere av dagens tyngste favoritter på Bergen Travpark. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bergens beste bankes! Smellfrekt objekt mot en av dagens tyngste! Mulig sjokk som kan få det sydd opp! Vi er klar for en deilig V65-kveld i Bergen!

Sportspills meny torsdag:
V4 Romme:
Nye utfordringer i lunsjen
V5 Bjerke:
Bjerkelunsj med Gunnar
V64 Bergsåker:
V64 med skrell fra Norge
Oddstips 1: Stjernen kan tukte Frisk
Oddstips 2: Zucarello jakter historisk rekord
Oddstips 3: Fred og co taper igjen

Rapport: Disse PL-stjernene ble skadet i landslagspausen

Siste info suksess på Bjerke 18. november!
Det ble treff på to andelslag med lagnavn ”LeirvågV76siste” på Bjerke under onsdagens V76-omgang. Begge hadde banker på 6 Alsaker Piril i V76-7 og hadde en innleveringspris på kr 1890.

Ett andelslag med seks andeler a kr 332, og ett andelslag med fire andeler a kr 500. Begge andelslagene gikk med en utbetaling på kr 47 252 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Strålende tips på Solvalla/Jarlsberg 13. november!
Fredag den trettende ble en meget bra dag for våre kunder. Moroa begynte på Solvalla tidlig på dagen, og her ble det suksess i både V65 + V4-spillet! Nettavisen sitt V65-forslag på Kr.820 betalte ut fine Kr.4 060,-.
V4-bongen til Nettavisen på Kr.384 satt også, og den betalte ut Kr.2 225,-.

På Jarlsberg samme dag så var det dog snakk om betydelig større kroner. Vår store V5-bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 fikk nemlig V5 x to, og den betalte ut flotte Kr.44 462,-. Vår mellomste V5-bong pålydende Kr.432 satt også som et skudd, og den betalte ut Kr.22 231,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Alle forslagene suste inn på Forus 14. november!
Det ble servert knallsterke tips til løpene på Forus denne lørdagen, og SAMTLIGE FORSLAG som vi anbefalte suste inn! Vår lille V65-bong med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut Kr.3 246,-. Vår lille V5-bong på Kr.210 betalte ut Kr.613,-. Dagens sjokk, Maksi Amour (5,4%), var vårt store drag, og den stod først på våre bonger!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bergen Travpark kan fort bli Pål Buer sin lykkebane på torsdag. Han har nemlig flere flotte muligheter i omgangen, og han får også tilliten som vår bankerkusk. 7 Explosive Lane (V65-1) er kanskje den beste hesten man har i Bergen for tiden, og i vanlige grunnlagsløp så spør den neppe noen om seieren! Sjekk ut følgende:

V65-1 : 7 Explosive Lane (80,3%) – Er kanskje Bergen Travpark sin beste hest når den er på topp. Har radet opp den siste tiden, og den har imponert noe kolossalt. Vi synes dog den ikke var helt på topp sist, men den vant uansett lett. Innvendig her har Stall Risholm med Trigger AS, og den slipper med garanti kun til Explosive Lane. Vi tror på en flott mulighet for favoritten om det ikke blir helt feil på veien, og den må selvfølgelig spilles i det som er et MEGET FINT LØP!

V65-2 : 2 Schulze Fair (1,2%) – Her blir Pål Buers Yeager Fern bunnspilt, men man skal være litt forsiktig å gå for hardt til på den. Et spor rett bak bilen betyr sprut fra dekkene på bilen, og sist den hadde dette sporet, ja, da reiste den sprutredde favoritten i galopp. Gikk dessuten ikke noe veldig sist, og vi velger å spekulere. Draget vårt har MYE inne, og den er betydelig bedre enn raden. Feilet med krefter igjen i den siste svingen sist, og den gikk glipp av en plass der foran. Står ypperlig til spormessig nå, motstanden skremmer ikke, og vi roper et varsko!

V65-3 : 13 Sven (32,7%) – Et dårlig løp venter, og her er det langt mellom høydepunktene. Det finnes dog noen hester som har en bra kapasitet, og vår tipsener har det så definitivt. Gikk 15,7/1800m etter galopp nest sist, og den avgjør lekende lett etter pause nå sist via 16,3 s 1300m. Står på et langt tillegg her, men det er ikke akkurat veldig mange tøffinger som den skal runde, og en del av disse blir nok borte på galopp underveis også. Har en bra sjanse med flyt, og vi iler til med førstevalget.

V65-4 : 9 Octarious (5,3%) – Fikk maks sist, og den kan ikke få mer enn godkjent minus da. Var helt strålende når den vant på 14,4/1600m tidligere i år, og den har bra fart i kroppen sin. Står her nydelig til for å smyge med, distansen er nok bare et pluss, og legg også merke til at den er kuskeplusset med Åsbjørn Tengsareid. Prøves som et frekt drag i et småskummelt løp. OBS!

V65-5 : 3 Karon Beach (27,6%) – Har et skreddersydd løp foran seg denne torsdagen, og det må dreie seg om en TOPP MULIGHET! Gikk klart bra etter pause nå sist, og den fullførte fint da. På torsdag burde det bli gratis tet, og hvem skal da komme frem å trykke opp noen fart? En slik hest finnes ikke i dette løpet, og det meste taler for tet og slutt! VI MÅ BARE TRO HARDT!

V65-6 : 11 Deep Sea Dream (21,7%) – Jevn finale hvor vi plasserer en hest som er på vei mot formen først. Deep Sea Dream likte vi godt etter pause sist, og den fullførte bra direkte. Skal normalt sett ha gått fremover med denne blåseren i kroppen, den går inn i sin beste tid på året, og distansen på torsdag er dessuten et pluss. Runder alt for Herman Tvedt!? SPILLES!

Det er SUPERPOTT i V75-spillet på lørdag med helt ville 21.049.569 ekstra i potten! Under kan du kjøpe deg inn på våre V75-bonger: