Buer viser veien mot lukene


 Pål Buer kjører vår banker i Bergen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
 Pål Buer kjører vår banker i Bergen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Spennende ide i monteløpet! Frekkis tar ned storfavoritten! Vi er klar for å kjempe om tusenlappene på banen mellom de syv fjell!

Sportspills meny torsdag:
V4 Skellefteå:
Vrien V4-omgang i vente
V5 Bjerke: Gundersen sin nye stjerne bankes
V64 Åby:
Norsk storfavoritt i kveldens jackpotomgang
Oddstips 1: Nå får Rosenborg svi
Oddstips 2:
Berg får dansk juling
Oddstips 3:
Premier League-nedturen fortsetter med Liverpool
TV-kampene: Slik ser du Europa-festen på TV

V75-fest på Bjerke 13. september
Det mellomste V75-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte totalt tilbake 17 611 kroner (en sjuer, 14 seksere og 78 femmere). Sjettevalget 9 Thai Goodwill (4,7%) var med på kun fire hester i V75-3. På Eksperten ble det fullklaff for 26 andelslag (alle het Leirvågs V75Derby).

På Eksperten gikk følgende lag inn:
- Ni andelslag (17 611 kroner tilbake per stk) i kategorien (fire andeler a kr 125, fem andeler a kr 101 og ti andeler a kr 50)

- Elleve andelslag (18 684 koner tilbake per stykk) i kategorien - (ti andeler a kr 100, fem andeler a kr 200 og fire andeler a kr 250)

- To andelslag ( 20 302 kroner tilbake per stk) i kategorien fem andeler a kr 300,

- Fire andelslag i kategorien (20 938 kroner tilbake per stk) i kategorien (ti andeler a kr 200 og fire andeler a kr 500.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hektisk torsdag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.20 - Skellefteå (V4)

Kl.13.40 - Bjerke (V5)

Kl.18.50 - Bergen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Åby (V64)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi innleder med 5 Tess Hovmand som dagens beste bankerspill. Her blir det tidlig tet, og skal dette løpet være over.

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 5 Tess Hovmand – Har et billig løp foran seg her, og det meste tyder på tidlig tet og slutt. Var riktignok ikke helt på topp sist, men det skyldes litt tette starter. Skal ikke ha noen problemer med å gå ned mot 16,0 fra tet, og da sier det seg selv at sjansene må være meget solide. Pål Buer viste frem et par vinnere på Forus tirsdag, og hestene hans virker å være i en veldig bra form for tiden. Topp sjanse, og vi tror MYE på denne favoritten! Begynner man å gardere her så er det fakta mange som må med om man skal føle seg helt trygg: 8 US Sport, 3 Trouville, 9 Jegerinnen, 6 Doremi, 1 See Me Brogård, 7 En Vie La Rose, og 2 Somollified. De vi tror mindre på er: 4 KLM Rouge, samt 10 Riana Cross.

Internasjonal V75 på Färjestad lørdag! Superpott med 34 millioner til en eventuell norsk alenebong!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V65-2 : 8 G.H. Trotter – Har det blitt veldig feil for på slutten, og spesielt i monteløpet nest sist med 12,0 f 1000m utvendig leder, ja, det ble alt annet enn riktig. Kommer denne torsdagen ut på sin beste distanse, den følger bilen fra start, og skulle den komme seg foran så kan den fort slå til som en frekkis. De helt store formbombene finnes nemlig ikke i feltet, og vi jakter dermed på en frekkis! PS! At 6 Whatwouldtheysay er blitt strøket innenfor øker muligheten for tet MYE... 7 Herecomesthesun, 10 Deep Sea Dream, 8 Pretty Cowboyland, 3 MT Funky Dude, og 5 Thai Monroe rankes bak i det som er et ganske fint monteløp.

V65-3 : 6 Raiden (Ble strøket torsdag) – Er en NY vinnermaskin fra stallen til Odd Storetvedt, og her kommer det nok til å bli en god del seire før det første nederlaget kommer. Har bare gått å klippet med ørene i sine to seiersløp, og den har vunnet med mye krefter igjen. Ser bra ut i banen, og den virker veldig stabil/fin. Her bærer det tidlig mot tet, og da skal dette løpet være over. BANKER! Spiller man en tvilling her så er det 1 Tømmerprins, og 3 Alfa Faksen som står nærmest vår banker for dagen.

Internasjonal V75 på Färjestad lørdag! Superpott med 34 millioner til en eventuell norsk alenebong!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V65-4 : 7 Bork Odina – Likte tydeligvis å komme tilbake til Bergen, for det var en kraftig forbedret utgave vi fikk se av hoppen sist. Ble grovt sjenert til galopp like etter start, og den tapte en god del. Blir passivt kjørt etter at den fikk kontakt med feltet, før den avslutter riktig så bra ute i banen til slutt. Vi gav den TO KLARE PLUSS i kanten, og på klokken stod det 26,7/1400m. Står her i springsporet på tillegget, den er meget kjapp i vei, og den vil være med der foran direkte. MÅ BARE PRØVES ETTER DET DEN VISTE SIST! Bak draget så finnes det flere som banker på døren. 11 Vertigo Ella, 3 Rødmyrfakså, 12 Skarstad Pia, 2 Stensvik Maja, og 4 Lasken Lovise.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 7 Bork Odina – Likte tydeligvis å komme tilbake til Bergen, for det var en kraftig forbedret utgave vi fikk se av hoppen sist. Ble grovt sjenert til galopp like etter start, og den tapte en god del. Blir passivt kjørt etter at den fikk kontakt med feltet, før den avslutter riktig så bra ute i banen til slutt. Vi gav den TO KLARE PLUSS i kanten, og på klokken stod det 26,7/1400m. Står her i springsporet på tillegget, den er meget kjapp i vei, og den vil være med der foran direkte. MÅ BARE PRØVES ETTER DET DEN VISTE SIST! Er ingen favoritt i «Fagbladene». Bak draget så finnes det flere som banker på døren. 11 Vertigo Ella, 3 Rødmyrfakså, 12 Skarstad Pia, 2 Stensvik Maja, og 4 Lasken Lovise.

V65-6 : 5 Karslig – Kommer ut etter en velfortjent pause, og den er blitt behandlet siden sist. Rapportene på den er fine, og Odd Storetvedt varsler om en traver som kan kjempe om seieren direkte. Møter her på en helt riktig gjeng, og viser den 80% første gangen ut, ja, da kjemper den om seieren. PRØVES! Begynner man først å gardere dette løpet så kan fakta mange vinne, og vi blir ikke helt overrasket om bomben kan smelle nettopp her. De vi frykter mest er: 7 Selenason, 11 Brenne Viking, 8 Trons Tyr.